IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 48>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 15:23
Отишол Трпе кај доктор и после прегледот дијагнозата била ХАГС.
- Аман бе докторе, шо е сега тоа ХАГС?
- Тоа ти е Трпе некоја комбинација од Херпес, АИДС, Гонореа и Сифилис.
- Леле и сега, што ќе праиме?
- Не се секирај, ќе те ставиме во една изолирана соба, и ќе те храниме со пица, шпагети и помфрит.
- И од тоа ќе ми биде боље?
- Не верувам, али само тој тип храна може лесно да помине под врата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 08:46
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс.
Еднаш така било, вторпат исто, третиот пат овој пукал, пукал, жена му никаде ја немало. Се симнува Трпе лут од планината, влегува дома, и го прашува татко му.
- Кај е онаа мојана, цел саржер потрошив!
- А бе сине откако почна сезонава на лов, онаа твојана не се прибра дома.
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 13:54

Си биле Трпе и Трпана и Трпана секогаш го тепала и му наредувала на Трпе. Една вечер доаѓа Трпе камен пијан и Трпана го видела и почнала да го брка со сукалото низ куќа и Трпе се скрил под маса и таа почнала да му вика:
- Излези бе се да ти ебам!!
А Трпе и вели:
- Е не излегувам да се види еднаш кој е маж во куќата.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 13:54
Трпе ја прашува Трпана колку пати го сфарала и она му вика:
- Два пати. Еднаш со играчите и еднаш со публиката.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2010 во 16:35
Малиот Трпе ја прашува мајка си.
- Мамо ангелчињата летаат?
- Да сине, а зошто прашуваш?
- Тато вчера и рече на дадилката "ангелче".
- Сине, таа уште денеска ќе лета
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 11:48
Се караат Трпе и Трпана и Трпана му вика:
- Како не ти е срам, фудбалот ти е поважен од мене. Тој е сè во твојот живот. Никогаш не излегуваме заедно. Не ми купуваш подароци. Или си на натпревар или гледаш фудбал на телевизија. Сигурно не можеш ни да се сетиш кога се зедовме.
А Трпе враќа:
- Е можам! Се зедовме на денот кога Пелистер и Вардар одиграа 1:1 во Купот.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2010 во 06:42
Отишла Трпана кај својот доктор, но кај него имало многу гужва па овој ја препратил кај неговиот помлад колега. По пет минути излетува Трпана од кај младиот доктор и целата испаничена трча и вришти по ходникот. Ја сопрел нејзиниот доктор и ја прибрал во неговата канцеларија да види што се случило. После неколку минути, влетува право во ординацијата на помладиот колега:
- Па добро бе колега, ти нормален ли си, женава има 63 години, две ќерки, четири внучиња, како си можел да и кажеш дека е трудна?
- Колега, а престана ли да ика?
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2010 во 14:34
Трпана му вели на Трпе:
- Е Трпе, Трпе, ниту кога беме млади не ми симнуваше ѕвезди, ниту кога се земавме, ниту пак до ден денешен ми немаш симнато ѕвезда.
- Па што да правам ма Трпано кога по огласи за работа никој не бара астронаут.

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2010 во 22:41

Воспитувачка во градинка му помага на малиот Трпе да ги облече чизмите. Тоа туркало, таа влечела, но чизмите никако да легнат на ноџињата. Кога едвај успеала да му ги навлече, целата препотена, речиси се онесвестила, кога малиот Трпе и рекол:

-Ама сте ми ги облекле обратно... левата на десна нога, десната на лева.
И навистина. Не било лесно повторно да му ги соблече и облече, но, на крај чизмите си биле секоја на вистинската нога.
Малиот Трпе тогаш викнал:
- Тоа не се моите чизми!
Воспитувачката се гризнала за јазик за да не вресне.
- Зошто не ми го кажа ова порано???!!!"
И со напор повторно му ги соблекла чизмите.
- Чизмите се од брат ми. Мама ми ги даде мене.
Воспитувачката не знаела дали да плаче или да се смее... после повторна мака, чизмите биле повторно на нозете.
- А, каде ти се ракавичките?
- Па ги сокрив во чизмите!

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 06:48
Учителката го прашува малиот Трпе кој е најкорисен четвороножец?
- Креветот, учителке!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2010 во 06:08
Се враќа малиот Трпе од школо со слаби оценки.
Трпе: Ќе падне ќотек!
Малиот Трпе: Ајде тато, ги земав адресите од наставниците
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2010 во 05:53
Оди Трпана и му се жали на докторот.
-Ееее, докторе, патам од импотенција.
-Не драга, Трпано, сигурно тоа е вашиот маж кој пати од импотенција.
-Ааа не, не, он боледува, а јас патам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 19:16

Оди Трпе во рибарница и бара риба.- Рибава свежа е?- Сигурно дека е свежа, гледаш дека е жива!- Па и жена ми е жива, ама дека е свежа, не сум сигуренгазење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2010 во 19:17

Си доаѓа Трпе од училиште и татко му го прашува: - Сине, како оценките? - Маршираат, тато, маршираат! - Како бе сине маршираат? - Ќе ги видиш во дневникот тато, еден,два,еден,два,еден,два,еден,два.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.