![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 204205206207208 240> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што ке добиеш ако вкрстиш слон и комарец?
Нобелова награда!!! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Наставникот по физика прашува:
-Кој ке повтори за електрична енергија? – Повекето ученици кренале рака но најмногу Цветко. Наставникот го стана Цветко. Цветко: -Електричната енергија доаѓа од зоолошката градина! – Наставникот се зачудил и го прашал: -Зошто Цветко од зоолошката градина? – Цветко: -Па вчера кога имавме слава и кога наеднаш снема струја дедо ми рече "Пак некој мајмун ни ја исклучи струјата". |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Оди пациент на доктор и се жали:
- Докторе имам амнезија. - Што имате? - Што имам? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Кога Адам и Ева би биле Кинези, целата човечка историја би била поинаква:
Ќе ја оставеле јаболката да виси на дрвото, а ќе ја изеделе змијата.... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Си шетала Црвенкапа низ шумата и одела кај баба и, и од некоја грмушка искочил волкот и ја грабнал и ја силувал. По настанот лежеле заедно на тревата и пушат цигара, и волков ја прашува Црвенкапа:
- И сега што ќе и кажеш на баба ти? И Црвенкапа му вика: - Па ќе и кажам дека си ме начекал и си ме силувал пет пати. - Е зошто така ќе и кажеш кога само еднаш се случи. А Црвенкапа му рекла: - А што ти се брзаш некаде? |
|
![]() |
|
Влегува педер во месарница и на продавачот му вика да му
спакува 3 колбаси. И продавачот го прашува дали ги сака цели или да му ги исецка. И педеров налутено му одговара мојов гз бе на флипер со житони ти личи? |
|
|
![]() |
|
Тато, тато како настануваат малите слончиња ?
-Епа сине малите слончиња... - Пред да ми кажеш, само да те потсетам дека штрк слон не може да дигне!...... |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Васко
на еден од испитите препишувал ама негова колешка го видела и го
пријавила на професорот. Тој тогаш решил да и се освети на колешката.
На пракса сите студенти
набљудувале плунка под микроскоп. Колешката излегла од соба за момент, а
Васко во микроскопот и ставил сперма. Кога се вратила почнала да вика: |
|
![]() |
|
Како маж прави планови за иднината?
Купува две гајби пиво место една |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Таткото го советува младоженецот....
-Сине ,убаво размисли пред да се ожениш...ова ти е најважната одлука во животот...и последна! Сите понатамошни одлуки во животот,ќе ги носи жена ти! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
другарка и раскажува на другарка:
- дојде дечко ми кај мене дома, леле мене незгодно, незгодно, незгодно.... - ме однесе во ресторан, леле мене незгодно, незгодно, незгодно.... - он плати се, леле мене мори, незгодно, едно незгодно едноз незгодно... - ме однесе на Водно, леле мене едно незгодно незгодно незгодно.... - гола ме соблече, леле мене мори едно незгодно, незгодно , незгодно... - он гол се соблече, леле мене мори едно незгодно, незгодно, леле незгодно.... - него не му се дига, леле мене едно криво, едно криво, едно криво.... |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Па ќе и биде криво,кога на него не му е незгодно.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Млад брачен пар од Куманово, и сега мажот и вика на жената:
- Чуј жено, куде нас у село има еден адет. - Е каков адет бре мажу? - Ја у 6 поподне излазив од куќу и ти сутра д`н не ме питујеш ја куде сам бија, ни к`д сам се вратија, јели ЈАСНО?!?! - Јасно мажу , јасно, ама и куде нас у село има еден адет. - Е каков мори? - Ми у 9 легнујемо и се јебемо, па кој е тује , тује е.... |
|
![]() |
|
Го прашуваат Цветко....
-Кои девојки повеќе ти се допаѓаат,оние што зборуваат многу или оние другите? -Кои други бе? |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 204205206207208 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |