IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 202203204205206 240>
Автор
Порака Обратен редослед
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 14:44
Си доаѓа човек дома и ја наоѓа својата девојка како се пакува, па ја прашува:
- Каде ќе одиш?
- Те напуштам.
- Ме напушташ, зошто?
- Затоа што денес дознав дека си педофил!
- Јас педофил!? Педофил... тоа е многу голем збор за една десетгодишна.
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 18:00
Oди мало Индијанче кај поглавицата и го прашува:
- Ние Индијанците имаме многу чудни имиња. Како ги добиваме?
- Многу едноставно - одговара поглавицата. - Кога ќе се роди бебето, поглавицата го зема и излегува со него надвор. Потоа разгледува наоколу и му дава име на детето според она што го гледа. На пример, ако види елен кој трча, детето ќе се вика Елен кој трча. Ако види мечка која скока, детето ќе се вика Мечка која скока.
А, зошто прашуваш, Две кучиња се онадат?
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 17:59
Оди Клинтон во Африка на дипломатска средба со лидерот една мала, новосоздадена држава. Денот го поминуваат шетајќи наваму - натаму, при што Африканецот му покажува на Клинтон како напредува нивната држава:
- Многу помош ни стигна од Русија. Ни помогнаа да направиме хидроцентрала, пат и аеродром. Исто така не научија да пиеме вотка и да играме руски рулет.
- Рускиот рулет не е ни убава, ни друштвена игра - го советува Клинтон.
- Не треба да ја играте таа игра. Многу е опасна.
- Знаеме каква е, па затоа решивме да ја смениме и да си направиме африкански рулет. Сакате да играме?
- Зошто не - вели Клинтон.
Африканецот оплеснува трипати со рацете и за миг околу нив доаѓаат шест млади, убави девојки:
- Сега избери една и таа ќе ти пружи орален секс.
- Неверојатно!!! - се одушевува Клинтон.
- Прекрасно! Но, ова ни најмалкуне наликува на руски рулет.
- Наликува, верувај ми. Една од нив е канибал.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 17:58
Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, ќе речам "хамбургер" тоа значи посилно, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно.
- Добро - вели момчето и одат кај девојката.
Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер".
На ова малата сестричка вели:
- Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез.
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 10:05
NASTAVNICKATA GO PRASUVA UCENIKOT:
-SOSTO NA RODITELSKA BESE DEDO TI ZAR TOLKU SE ZAFATENI TVOITE??
A TOJ ODGOVORIL:
NE SE, NO DEDO MI NAJSLABO SLUSA!!!!!!!!!!!!LOL
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 10:03
NA CAS PO MATEMATIKA UCITELKATA GO PRASUVA IVAN
-KOLKU E 5-5??
-NE ZNAM NE SUM SIGUREN!!!
-EVE NA PRIMER IMAS 5 SLIVI KE GI IZEDES SITE I KOLKU KE TI OSTANAT???
-5 SEMKI UCITELKE!!!!

so I LOVE YOU???
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 09:59
SE VRAKA GOCE OD PRVIOT UCILISEN DEN I TATKO MU GO PRASUVA:
-KAKO BESE SINE NA UCILISTE?
-DOBRO
-A UCITELKATA DOBRA E ????
-DOBRA E TATO SAMO NE ZNAE MNOGU ???
-ZOSTOOOOOO??
PA CELO VREME NE PRASUVA !!! -KOLKU E 2+2.... KOLKU OVA KOLKU ONA???
so I LOVE YOU???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 14:15
Двајца другари се испијаниле во кафич и почнале да се зафркаваат меѓу себе. Едниот ја пружа раката и го погалува другиот по ќелавата глава, па коментира:
- Абе тебе главата ти е ко газот на жена ми.
Се фаќа и ќелавиот по глава, па додава:
- Види стварно!

* * *
Седат две жени во двор, кога од кај улицата доаѓа мажот на едната со цвеќе во раце. Таа коментира:
- Еве го мојов. Купил цвеќе и ќе очекува цел викенд да лежам раширена, со нозете нагоре.
Втората зачудена прашува:
- Што, немаш вазна?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 14:14
Дошло некое дете од Кина на размена во школо во Македонија и учителката, откако го претставила на класот како Ченг Чунг Чао, рекла дека секој од учениците, освен Трпе, може да му постави по едно прашање. Прашуваат децата какво е времето во Кина, какви се школите, дали играат фудбал итн. и на крај едно дете го прашува новово дете што му значи името. Кинесчето одговара:
- Син на седум татковци.
Во тој момент се јавува Трпе од последна клупа:
- Знаев јас дека ти не можеш толку жут да бидеш само од две јајца.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 14:13
Оди човек во продавница за оружје да купи снајпер. Вработениот му го дава најдобриот и го фали:
- Снајперов е толку добар, што можеш со него да ја видиш мојата куќа ондека на ридот.
Го зема човекот снајперот, гледа низ него накај ридот во куќата на другиот и се смешка.
- Што е толку смешно?
- Гледам голи маж и жена како се бркаат низ твојата куќа.
Ѕирка вработениот и се запрепастува. Вади два к*ршуми од фиока, му ги подава на човекот и му вика:
- Еве ти два к*ршума. Ако ја погодиш жена ми во глава, а на тој со неа му го откинеш алатот, снајперов е твој без пари.
Ги зема к*ршумите човекот, ѕирка низ снајперот и му дофрла на вработениот:
- Слушај, мислам дека со еден к*ршум ќе ја завршам работата.

Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 09:25
 Dama obavlja dnevni shopping u lokalnoj trgovini. Kupila je: dve
>> > litre
>>
>> > mleka sa 2% masnoce, kutiju jaja, litru soka od pomorandze, glavicu

>> > salate, kutiju kafe od jednog kilograma i pola kile mesa. Dok je
>> > istovarala kupljene stvari iz korpe i stavljala ih na pokretnu
>> > traku, pijanac koji je stajao odmah iza nje pazljivo je promatrao.
>> > Dok je blagajnica ukucavala cene na kasi, pijanac diskretno
>> > primjeti: "Bit ce
>>
>> > da si neudata."
>> >
>> > Zena se malo iznenadi ovom izjavom, zaintrigirana intuicijom jednog

>> > pijanca, jer zaista je bila neudata. Okrenu se i pogleda svih
>> > sestoro stvari na traci, ali nije primetila nista neobicno, nista
>> > sto bi moglo
>>
>> > odati njeno bracno stanje. Kad ju je konacno znatizelja nadvladala,
>> > kaze: "Znate sta, potpuno ste u pravu. Ali kako ste to mogli znati
>> > sa takvom sigurnoscu?"
>> >
>> > Pijanac: "Ma ruzna si u picku materinu!"
>> >
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 18:47
Сем работел во една компјутерска компанија 25 години и на крај решил дека му е здосадено од сето тоа, дал отказ на работа и купил земја на село. Единствените луѓе кои ги гледал биле оние кои ги среќавал кога одел еднаш месечно да купува продукти.
По 6 месеци еден селанец дошол кај него и му рекол:
- Се викам Енох. Јас сум ти комшија. Во недела ќе правам забава, па мислев дека ќе сакаш да дојдеш.
- Одлично - му рекол Сем.
- По 6 месеци изолација би сакал да се дружам. Благодарам на поканата.
- Ама, ќе има и многу пиење.
- Супер - рекол Сем.
- Одамна не сум пиел.
-Ама, ќеима и тепачки.
"Цврсти луѓе се овие" - помислил Сем и рекол:
- Нема проблем, ќе се снајдам и со тоа.
- И, да не заборавам, ќе има и многу секс.
- Супер, по 6 осамени месеци тоа многу добро ќе ми дојде. А, што да облечам?
- Што сакаш. И онака на забавата ќе бидеме само ние двајца.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 18:46
Еден стар човек отишол на лекар бидејки многу заборавал и му рекол на докторот:Докторе многу заборавам дури заборавам и кој сум јас! А докторот му рекол:Да си земеш едно огледалце и цело време да се гледаш. Така гледајќи си се дома жена му го земала и му рекла:Која ти е оваа бе? И право истрчала кај комшивката за да и каже, а оваа кога видела во огледалцето изненадено и рекла ТИ СИ ПОУБАВА ОД ОВАА ГРДОСИЈАВА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 17:36

Некаде па фронтот му довикува еден Хрват на некој Србин:
"Да ти ги ебам тие ваши четири С!"
Србинот му одговара:
"А јас вашите четири Т!"
"Какви четири Т?"
"Па Тито, Туѓман, Тус и Тајчи!"
"А зошто Тајчи?"
"Е, тоа е за да ти докажам дека не сум педер."

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 202203204205206 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.