|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 202203204205206 240> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си доаѓа човек дома и ја наоѓа својата девојка како се пакува, па ја прашува:
- Каде ќе одиш? - Те напуштам. - Ме напушташ, зошто? - Затоа што денес дознав дека си педофил! - Јас педофил!? Педофил... тоа е многу голем збор за една десетгодишна. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Клинтон во Африка на дипломатска средба со лидерот една мала, новосоздадена држава. Денот го поминуваат шетајќи наваму - натаму, при што Африканецот му покажува на Клинтон како напредува нивната држава:
- Многу помош ни стигна од Русија. Ни помогнаа да направиме хидроцентрала, пат и аеродром. Исто така не научија да пиеме вотка и да играме руски рулет. - Рускиот рулет не е ни убава, ни друштвена игра - го советува Клинтон. - Не треба да ја играте таа игра. Многу е опасна. - Знаеме каква е, па затоа решивме да ја смениме и да си направиме африкански рулет. Сакате да играме? - Зошто не - вели Клинтон. Африканецот оплеснува трипати со рацете и за миг околу нив доаѓаат шест млади, убави девојки: - Сега избери една и таа ќе ти пружи орален секс. - Неверојатно!!! - се одушевува Клинтон. - Прекрасно! Но, ова ни најмалкуне наликува на руски рулет. - Наликува, верувај ми. Една од нив е канибал. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, ќе речам "хамбургер" тоа значи посилно, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно. - Добро - вели момчето и одат кај девојката. Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер". На ова малата сестричка вели: - Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез. |
|
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASTAVNICKATA GO PRASUVA UCENIKOT:
-SOSTO NA RODITELSKA BESE DEDO TI ZAR TOLKU SE ZAFATENI TVOITE?? A TOJ ODGOVORIL: NE SE, NO DEDO MI NAJSLABO SLUSA!!!!!!!!!!!! |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
anne
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA CAS PO MATEMATIKA UCITELKATA GO PRASUVA IVAN
-KOLKU E 5-5?? -NE ZNAM NE SUM SIGUREN!!! -EVE NA PRIMER IMAS 5 SLIVI KE GI IZEDES SITE I KOLKU KE TI OSTANAT??? -5 SEMKI UCITELKE!!!! |
|
so I LOVE YOU??? |
|
anne
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE VRAKA GOCE OD PRVIOT UCILISEN DEN I TATKO MU GO PRASUVA:
-KAKO BESE SINE NA UCILISTE? -DOBRO -A UCITELKATA DOBRA E ???? -DOBRA E TATO SAMO NE ZNAE MNOGU ??? -ZOSTOOOOOO?? PA CELO VREME NE PRASUVA !!! -KOLKU E 2+2.... KOLKU OVA KOLKU ONA??? |
|
so I LOVE YOU??? |
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца другари се испијаниле во кафич и почнале да се зафркаваат меѓу себе. Едниот ја пружа раката и го погалува другиот по ќелавата глава, па коментира:
- Абе тебе главата ти е ко газот на жена ми. Се фаќа и ќелавиот по глава, па додава: - Види стварно! * * * Седат две жени во двор, кога од кај улицата доаѓа мажот на едната со цвеќе во раце. Таа коментира: - Еве го мојов. Купил цвеќе и ќе очекува цел викенд да лежам раширена, со нозете нагоре. Втората зачудена прашува: - Што, немаш вазна?! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошло некое дете од Кина на размена во школо во Македонија и учителката, откако го претставила на класот како Ченг Чунг Чао, рекла дека секој од учениците, освен Трпе, може да му постави по едно прашање. Прашуваат децата какво е времето во Кина, какви се школите, дали играат фудбал итн. и на крај едно дете го прашува новово дете што му значи името. Кинесчето одговара:
- Син на седум татковци. Во тој момент се јавува Трпе од последна клупа: - Знаев јас дека ти не можеш толку жут да бидеш само од две јајца. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек во продавница за оружје да купи снајпер. Вработениот му го дава најдобриот и го фали:
- Снајперов е толку добар, што можеш со него да ја видиш мојата куќа ондека на ридот. Го зема човекот снајперот, гледа низ него накај ридот во куќата на другиот и се смешка. - Што е толку смешно? - Гледам голи маж и жена како се бркаат низ твојата куќа. Ѕирка вработениот и се запрепастува. Вади два к*ршуми од фиока, му ги подава на човекот и му вика: - Еве ти два к*ршума. Ако ја погодиш жена ми во глава, а на тој со неа му го откинеш алатот, снајперов е твој без пари. Ги зема к*ршумите човекот, ѕирка низ снајперот и му дофрла на вработениот: - Слушај, мислам дека со еден к*ршум ќе ја завршам работата. |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dama obavlja dnevni shopping u lokalnoj trgovini. Kupila je: dve
>> > litre >> >> > mleka sa 2% masnoce, kutiju jaja, litru soka od pomorandze, glavicu >> > salate, kutiju kafe od jednog kilograma i pola kile mesa. Dok je >> > istovarala kupljene stvari iz korpe i stavljala ih na pokretnu >> > traku, pijanac koji je stajao odmah iza nje pazljivo je promatrao. >> > Dok je blagajnica ukucavala cene na kasi, pijanac diskretno >> > primjeti: "Bit ce >> >> > da si neudata." >> > >> > Zena se malo iznenadi ovom izjavom, zaintrigirana intuicijom jednog >> > pijanca, jer zaista je bila neudata. Okrenu se i pogleda svih >> > sestoro stvari na traci, ali nije primetila nista neobicno, nista >> > sto bi moglo >> >> > odati njeno bracno stanje. Kad ju je konacno znatizelja nadvladala, >> > kaze: "Znate sta, potpuno ste u pravu. Ali kako ste to mogli znati >> > sa takvom sigurnoscu?" >> > >> > Pijanac: "Ma ruzna si u picku materinu!" >> > |
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сем работел во една компјутерска компанија 25 години и на крај решил дека му е здосадено од сето тоа, дал отказ на работа и купил земја на село. Единствените луѓе кои ги гледал биле оние кои ги среќавал кога одел еднаш месечно да купува продукти.
По 6 месеци еден селанец дошол кај него и му рекол: - Се викам Енох. Јас сум ти комшија. Во недела ќе правам забава, па мислев дека ќе сакаш да дојдеш. - Одлично - му рекол Сем. - По 6 месеци изолација би сакал да се дружам. Благодарам на поканата. - Ама, ќе има и многу пиење. - Супер - рекол Сем. - Одамна не сум пиел. -Ама, ќеима и тепачки. "Цврсти луѓе се овие" - помислил Сем и рекол: - Нема проблем, ќе се снајдам и со тоа. - И, да не заборавам, ќе има и многу секс. - Супер, по 6 осамени месеци тоа многу добро ќе ми дојде. А, што да облечам? - Што сакаш. И онака на забавата ќе бидеме само ние двајца. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден стар човек отишол на лекар бидејки многу заборавал и му рекол на докторот:Докторе многу заборавам дури заборавам и кој сум јас! А докторот му рекол:Да си земеш едно огледалце и цело време да се гледаш. Така гледајќи си се дома жена му го земала и му рекла:Која ти е оваа бе? И право истрчала кај комшивката за да и каже, а оваа кога видела во огледалцето изненадено и рекла ТИ СИ ПОУБАВА ОД ОВАА ГРДОСИЈАВА!
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некаде па фронтот му довикува еден Хрват на некој Србин: |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 202203204205206 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |