|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 45> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја омилена бугарска песна! Постојано ја слушам (и гледам, ради типот ).
Завинаги ~ Анелија и Миро А еве го и текстот: Завинаги Миро: Вече нощ и ден сливат се в мен изцяло. Искаш ли с теб да се върнем отначало? Можем ли сега пак да върнем двама любовта? Анелия: Вече нощ и ден губя те, ала не зная беше ли или не с мен до края. Не лъжи, за да спре да боли. Анелия и Миро: Вече нощ и ден сливат се за мен изцяло... Искам те, но те искам завинаги. Нощ и ден само с мен да си истински. Искам с теб да живея, но знам ще боли. Миро: Самотата горчи, любовта към теб изгаря. Анелия: Можем ли да се променим не зная... Анелия и Миро: Можем ли сега пак да върнем любовта? Вече нощ и ден сливат се за мен изцяло... Искам те, но те искам завинаги. Нощ и ден само с мен да си истински. Искам с теб да живея, но знам ще боли. Вече нощ и ден... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super se bugarkite,a osobeno PRESLAVA,ANELIA,MALINA,mn dobri pesni imaat a pogotovo pesnata...NE MOGA DA SPRA DA TE OBICAM
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak e vreme da se potsetime na
ANELIJA I OBICHAJ ME abe so da pravam koga mi haresva |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=6_arRgTuAt4
Тази песен ми е най, най, най любима и ценна... Да бих могла да напиша стих би бил същия... И тъй като не мога ето това от мен за всички, които харесват или не харесват българска музика, и за тези , за които тя значи нещо... за тези, за които любовта към хората значи да даваш, да даваш, да даваш... |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bugarska muzika ne mi se dopaga no ima mnogu bugarki koi se sex BOMM
taa TEODORA ufff
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=nNGJX_xGgBs
айййййййй, да ме извиняват някои хора- хм- хм ама много си я харесвам... дори \азис ми харесва ..... ахахахахахах |
|
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bugarska muzika?
Zarem imaat bugrite svoja muzika? Se im e kradeno de od nas de od srbite i slicno |
|
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Песнава ептен ми се свиѓа!!! Дали некој знае од каде би можел да ја download-ирам?
Однапред благодарам! Алисия - Едва ли те боли |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najglupa muzika na cel svet...Mislev neznaet da peet..glupaci bez navreda ama taka e ....odite na www.youtube.com bugarski idol i gledajte pa ke vidite daka neznaet da peet....
|
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ejjj tatarive se smeshni...
|
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelelele kako pejt ovaj lelelele |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
украдена е |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |