|
Диети |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 33> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е виц е вистина ова ќе ви објаснам човек јаде , јаде јаде се додека стомакот му каже на мозокот дека е доволно но има еден проблем , таа информација иде многу споро како СМС порака веднаш после Нова година и додека мозокот ја добие вие се прејадовте затоа треба да се јаде многу многу споро, за да новогодишна СМС стигне пред да се наждерете до усеруење поздрав до диеташите |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greska si druze. nekad ni do 2 saat posle NG ne moes da pratis
|
||
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo treba da si vo kontakt so sebe vo sekoj mig i na sekoe mesto. Hranata ne treba da ja tretiras kako zamena za nesto, tuku, koga si gladna, treba prvo da se zaprasas sto sakas da jades. Coveckiot organizam funkcionira odlicno, ako znaeme da go "procitame". Koga se javuva nekoja potreba, taa "vristi" vo nas se' dodeka ne bide soodvetno zadovolena. Znaci, ne premnogu, ne premalku, tuku onolku kolku treba (zatoa, dzvakaj dolgo, t.e. jadi min 20 min, oti za toa vreme stiga povratnata informacija mozok-zeludnik-mozok) i tokmu ona sto treba (ne zamena!!!). Pij mnogu tecnosti, za da moze visokot (nepotrebnata za organizmot hrana i tecnost) da se isfrla nadvor polesno. Jadi mnogu zelencuk i ovosje (zaradi rastitelnite vlakna, neophodni na crevata vo nivnata rabota) i imaj fizicka aktivnost kolku mozes poveke vo denot!!! |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
човек јаде два пати више него што треба а три пати повеќе одошто му е потребно
па дебелите се , хехехехе |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes..sestra mi koa drzi dieta i treba za rucek da izede samo edna kriska leb...taa kriska e debela kolku 3 kriski ali bitno edna e
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јади за да преживееш,немој да живееш за да јадеш...како некои
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА СОВЕТИТЕ, ПОТПОЛНО СЕ СЛОЖУВАМ
НО АКО ДЕВОЈКАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД ЈАДЕЊЕ ТУРБО ШЛАНК 100% ПРОВЕРЕНО КРКАЈ КОЛКУ САКАШ |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srcke jas gi pijam redovno tie. tie ne mi dozvoluvat da se zdebelam. ama ne me slabeat
|
||
|
||
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.neera.com.mk/ - ova slusnav deka bilo mnogu dobro, a edna drugarka piese javorov sirup neso i epten i pomogna!
Od muabeti po kozmeticki saloni sum slusnala i za kafe VITA GOLD u zegin se kupuva 300 denari mislam deka :) se isplati da probas - bar kafe e :) |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МЕНЕ ПО МАЛКУ СПОРО НО СИГУРНО БРЗОТО СИМНУВАЊЕ НА КИЛАЖА БРЗО СЕ ВРАЌА ... КАЈ МЕНЕ Е ТАКА |
||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SLIM PROTEIN,
sejk koj zamenuva do dva obroka vo denot |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Picky, da ti kazam za kafeto....go kupiv pred edna nedela cisto da podobram digestija, oti mi uspori metabolizmov poslednive meseci
4 pati se napiv- po ednas na den, i ne mozev da izlezam od WC! Oslabev 2 kila, stvarno ne veruvav deka moze taka da deluva.... mislev deka moze samo da ti ubrza digestija, kako site drugi caevi za 'slabeenje' sto samo pravat povekje da mockas. Taka da, mozes da si go kupis....tamu pisuva da se pie 2-3 pati dnevno, mada ne mozam da zamislam sto kje bese ako go piev 2-3 pati dnevno...kje prespivav vo WC:))))) |
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RICINUS MU E MAJKATA
|
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |