![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 261> |
Автор | |||||
tomfarek ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Ukraine Статус: Офлајн Поени: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
dali ke dojde denot dodeka posti zemjava koga lugjeto celiot svoj zivot ke go istrosat na usovrsuvanje na samite sebe..(togas ne bi imale vreme za da im burickaat na drugite kako sto veli Tose)..
|
|||||
![]() |
|||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||||
СП...Зошто Лаки не е во Белград....
![]() |
|||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||
SP
Zasto vaka??...eh,ne e se onaka kako sto se gleda na prv pogled!!
|
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
![]() |
|||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||||
СП...Кај баш сега ми текна на ајвар....
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||
Sp,dali da jadam ova ili ona?
![]() |
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
![]() |
|||||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||||
SP...Otide da jade ..ili ....
![]() ![]() Изменето од laki_bu - 02.Октомври.2011 во 22:54 |
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
![]() |
|||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||||
СП..на тешки дроги ли е
![]() |
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
![]() |
|||||
||||
СП...Мајка му ја видов во двор...кој знае кого ли бара....
![]()
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||||
Sp...Izgorea piperkite...ili go viknaa
![]() |
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||
Sp...Kako li ke se pise Ninja na popisot
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||||
сп-дали Нинџата ќе ги запишува граѓаните та седи дотолку касно ? Демек ќе се наспи и кога е во форма ќе оди да ги изброи луѓево....
|
|||||
![]() |
|||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||||
Се прашувам детево ми се заканува или така ми се чини ?
![]()
|
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
![]() |
|||||
||||
можеби ќе оди да ти ја плати сметката за интернет....
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||
SP...Ko to tamo peva
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |