|
Има ли Бранко граници?! |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 51> |
Автор | |||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AMA ON E VAGA VO HOROSKOP NAJPRVO SE ODVAGNUVA POTOA DELUVA........
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
podobro nekoj otkolku nikoj .... kako vo slucajot so Glupco i gVujo ....... koi nikogas i za nsito ne mu se izvinija a uste pomalku zablagodarija na stadoto ovci koe go osisaa i ostavija bez volna srede zima
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А кој да го уапси Бранко, неговите ли? Многу се наивни тие што мислат дека тој е „само„ председател и ништо повеке. Зад Љубчо како и досега сто Бугарската Државна Безбедност, тој е само фигура, така било од секогаш така е и денес. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
istite koi go uapsija Glupco i koi kje go UAPSAT glupi gVujo
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како да не... Нека излезе Бранко, главом и брадом, па лично да се извини, не се криви Заев и останатите потрчковци за неговите глупости...
Љубчо си замина, се повлече... Што мајка бара сега пак да се враќа, не можам да разберам...
А за Груевски, барем досега, јас немам слушнато некоја афера од катастрофален карактер по земјата што би барало извинување, слично на криминалната приватизација, октоподот... Доволно беше од него и тоа што раскрсти со криминалната банда на Љубчо: Даравелски, Михајловски, Арнаудов и кој ли беа...
Само да не остане слеп пред неговите сегашни другарчиња во владата кои ја матат водата...
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
После мене ми зборуваш за лечење комплекси. Дај ти се молам, отвори тема за Грујо па таму го плукај и не мешај човек кој 2години е на власт со некој кој е 17 години не уништува. |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kazi mi ti mene koga bese vojnata na Makedonija i koj bese na vlast od 2002 do 2006 vo Makedonija.
Zosto togas ne se resi ovaa prasanje. Ova ne go svakaj kako izgovor, tuku zaprasaj se pred da plukas ili slavis nekogo. ---------------------------------------------- e izgovor , onoj dobro poznat na site i veke dosaden koga ke go cueme- asto napravija tie porano poveke. jas prasav konkretni raboti za ovaa vlast i ocekuvav konkretni odgovori za tie raboti. ti si kaza deka iskreno veruvas Gruevski e bori za interesite na narodot. onoj koj se bori za interesite na narodot nema da napravi nisto za sto znae so toa ke go razocara narodot. niedna drzava ne im vrti grb na svoite braniteli. ne moze da zboruvame zosto prasanjeto ne se resilo togas, koga branitelite sega go podnesoa baranjeto potkrepeno so preku 38 000 potpisi ( ne znam kolku se tocno) i ovaa vlada im go zavrte grbot. ne bombardiraat od site strani so reklaimi, mene licno mi se povraka veke od niv , za diganje na moral, za sakanje na tatkovinata, za ova za ona... kakvo sakanje i kakov moral koga tie prvi ne znaat da gi pocituvaat onie koi se borea za ovaa drzava ? da ne povtoruvam kolku sramno uste togas gi izdadoa, pa Ahmeti na cel glas ke zboruva kako ja pobedile makedonskata armija. Gruevski ne e samo 2 godini na vlast, toj e 2 godini premier, no i minatite 4 godini vo vladeenjeto na VMRO ima dobri udeli vo mnogu raboti i aferi od toa vreme. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... Branko se rakovodeshe i se rakovodi so devizta Aj shto ti e gajle...sekoe cudo za tri dena...
...zalosno e shto sovetnicite na Gruevski go mestat so raboti koi go iritiraat narodot... ovie denovi se iznaslushav shpekulacii od tipot kako samo za eden oglas/informator koi tecat na TV kanalite za ofiranje na SONK se plakja po 80 000 evra.... maltene mislish na CNN odat oglasite... mnogu sitni afericki ... honorari... reklami...patuvanja po stranstvo... kapka po kapka vir... izleguva deka i ovie... imaat moto...povekjepati kazana laga stanuva vistina...pa taka KJE imaat...go pretvorija vo imaat 40 % pokacuvanje...koj za shto jas pak za obrazovanie...a? |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vcera edna rodnina veli- pa sto sakaat imaat po 20 000 den plata, malku li im e...? denes edna prijatelka - ama im pokacile i pak baraat ,....
odi ubedi gi deka nekoj gi laze ... ne mozes znam i jas deka ne mozam Kultuzin da go ubedam deka ne e za se kriv samo Branko ... ama c'est la vie |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никој неможе со Бранко.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како што реков , Груевски не треба да бара изговор, и не треба да се скрива позади неуспесите на предходните влади, а ако приметуваш за разлика од сите предходни тој и не го прави тоа. Јас сакав да ти нагласам дека тие што имаа можност да го решат статусот на борците , не го направија тоа , а денес на грб на истите се борат за рејтинг. Нели е тоа контрадикторно и ниско? Изменето од kultuzin - 28.Ноември.2008 во 10:30 |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde daj nekoj kompromis ... i ostavi go branko na mira ..... ne primetuvas li deka te doveduva do ocaj ?
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нормално дека не е тој единствениот кривец, меѓутоа е главен кривец, бидејки тој имаше можност како еден од првите премиери да ја постави државата на здрави нозе, А ШТО НАПРАВИ ТОЈ????? |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
isto sto i ostanatite ..... NIŠTO ........ zagrizvacki ........ coveku , pa ti si preokupiran so branko .... c c c c c c c c c c ............. imas li moznost da se zanimavas so sport ? ..... pocni so tipuvanje na sportska ......... mozebi malku kje podzaboravis na branko
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |