|
Љубовта може да не убие??? |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joj
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vekje me ubiva,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
maja_tweety
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kako e?
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAEV...ZNAEV.... DEKA MOZE DA UBIE?????
ZNAEV JAS ,USHTE PRED SITE TIE NAUCHNICI....EKSPERTI... Изменето од mamma - 14.Октомври.2007 во 21:15 |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:38 |
|
dozd
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ddali bavnotot e sekoas sigurno....bavno ama sigurno...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...NEMATE GAJLE, VIE STE OPERIRANI OD TOA...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш ме убива, понекогаш ми дава сила да се борам со непријатностите...ме става во гроб и ме оживува....ме полудува со радост и тага, ме прави најсреќна, ме прави најтажна....се зависи од љубовта...да ја немаше неа не знам како ќе опстанев, јас сум зависник од љубов како што сите се зависни од храна.....без љубов не ми е ни потребен живот, без таа мала слатка тајна која се крие во нашите срца и не тера да сакаме до бесвест....до небо и назад...
И ДА!!! Убива! Ама тоа нема во никој случај да ме спречи да ја земам и да ја давам дупло повеќе...па и да ме убие е многу поубаво да се умре од љубов или за љубов отколку ради некоја друга работа или од некоја туѓа рака. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vekje sum mrtva, ama se nadevam na vtor zhivot
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow! ova e nesto ubavo da se procita, iskreno me naezi blueprayer apsolutno se soglasuvam so tebe pozdrav |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgolem pricinitel na stresot i pojava na razni (psihosomatski) bolesti e tokmu gubenjeto na sakanata licnost.
koj saka da procita poveke neka poveli: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/307/ |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene sakanata licnost nikogas ne moze da se izgubi, jas mozam da ja sakam bilo kade i da e, nemora da e pokraj mene jas pak mozam da ja sakam, ako umre pak mozam da ja sakam. stresot i bolestite pocnuvaat od taa tocka sto jas nema da mozam da se snajdam bez taa licnost sto celo vreme me druzese sluzese trpese.
toj sto e naviknat da go sluzat ili da mu ugoduvaat koga ke zamine, drugata polovina ostanuva kako paralizirana. samiot si e kriv samiot si gi navlekuva bolestite. ne e toj vinoven sto zaminuva. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta ima bozevstvena priroda .... taka da ne e taa koja sto ubiva ... tuku nasata zelba nekogo da go sakame ... ili da bideme sakani ... Vistinska ljubov e ako dvajcata se ZA ... eden ako ne e za taa vrska ... ili dvajcata ne sakaat ... ljubov tuka nema ... e toa ubiva ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгубената личност може да се сака и откако ќе замине таа, но самата помисла на тоа и само тоа што не само психички ќе ни фали и физички. ќе посакаш да ја гушнеш, да ја бакнеш,да ја гледаш како се смее, да те погледне нежно, не можеш да живееш ти од минато и илузии. а болестите не се случуваат свесно, верувај ми, тие потсвесно работат, јас имав денови кога немав поим зашто ми се случува тоа, се ми беше ок, го прифатив фактот за крај, а завршив на доктор.... ДРАГИ МОИ ФОРУМЏИИ, ОБОЖАВАТЕЛИ И ЗАВИСНИЦИ ОД ЉУБОВТА, чувајте ја и негувајте ја додека ја имате...не ни помислувајте ни на крај памет што би ви се случило ако таа ја нема, зашто ако искрено сакате верувајте дека насловот на оваа тема е вистинит, па тоа е најкобното нешто што може да ви се случи поради фактот љубов. секогаш посакувајте ја нејзината добра и нежна страна...онаа која прави да се дигнеме до ѕвездите додека цврсто стоиме на земја, дозволете да преовладува со вас..таа е како дрога...но нема да ве убие додека не се вмеша вашиот памет таму. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |