![]() |
|
Канал 5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мене ми се чини или ја гледам Ана Здравковска на Канал 5 вести?
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Da, no mene mi izgledase kako da izlegla od forma
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ubava e Ana. Go polni ekranot. Kje ja vrati gledanosta na mashkiot del od gledaci na Kanal 5.
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Ана некако многу драматично мрда додека чита.
|
|
![]() |
|
Телевизијата Канал 5 заедно со сестринската Канал 5 плус ги откупи правата за емитување на Лигата на шампиони и Купот на УЕФА. Информациите велат дека оваа скопска телевизија ги откупила правата за наредните три години, а станува збор за околу 300 фудбалски натпревари. За таа цел набавена е комплетно нова опрема со цел на гледачите да им се овозможи квалитетен сигнал и слика при следењето на мечевите. Оваа зделка Канал 5 официјално ќе ја потврди на 2 јуни, бидејќи тогаш завршуваат натпреварите од овие две натпреварувања сезонава.
|
|
![]() |
|
Наскоро на Канал 5:
-How I met your mother -My name is Earl -Bones -The Unit ![]() Изменето од maestro13 - 12.Март.2009 во 15:04 |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Za razlika od ostanatite programi najdobri se nema sto
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
greska si koleske a1 e podobra televizija
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Mozda ne vikam ne ali i kanal 5 ne e za frlanje neli
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ги гледам емисиите на Весна Бејби, Зевзекманијата на Горан, политичката емисија на Роберт Поповски и Миленко арно ама сега малку се подзамислив
Неделковски може да биде вратен во ќелија? |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Чистка во Канал 5
Неофицијално по вчерашниот целодневен состанок, била донесеа одлука да бидат "избркани" десетмина новинари. На списокот се новинари кои работеа и како уредници во истата медиумска куќа, како Соња Петрушевска, Весна Ковачевска. На Канал 5 повеќе нема да ги има ниту Богданка Кузевска, Христена Антовска Јованчева, Сања Костадиновска Момировска, Александра Мишовска, Соња Јованова, Бранка Чочковска, Александар Ивановски. Според првичните информации од телевизијата, на список се наоѓаат и имиња и на лица од техничкиот персонал. Наводната причина за отпуштањето на дел од вработените е превработеноста на телевизијата. По минатогодишното преминување на група новинари од А1 телевизија во Канал 5, во телевизијата се создаде вишок на кадар. Со оглед на економската криза, телевизијата не била во можност да ги задржи сите вработени. Но критериумите по кои се вршела селекцијата не се знае, сепак е политика на медиумската куќа. Последните неколку месеци вработените се жалеа дека не ја добиваат целата плата. Според нив, наместо пари, добивале купони од месарница, биле принудени да пазаруваат од нивните продавници. ВЕЧЕР се обиде да стапи во контакт со сопственикот на телевизијата, Емил Стојменов, но тој не одговараше на телефонските повици. До затворањето на весникот состанокот сеуште траеше. |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Срамота....ги избркаа поквалитетните новинари за сметка на партиските подлизурковци кои ги изнапримаа од МРТВ во последно време...
Со ова Канал 5 ќе се симне на нивото на Сител...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
НОВИНАРКАТА ВЕСНА КОВАЧЕВСКА - ТРПЧЕВСКА ГО ОБВИНИ ПРЕМИЕРОТ ЗА УПАД ВО КАНАЛ 5 Груевски, власта не Ви дава право на диктатура Изменето од емил - 29.Јули.2010 во 12:41 |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Овие тешко дека некој ќе ги вработи...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |