![]() |
|
Сте биле ли зафрканти од добра другарка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
cucibuci ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sum bila zafrknata od najdobra drugarka taka da od toa svakas kade gresis i so kogo se druzis a najvzno od se e sto svatis i deckoto kakov e pa taka da nakrajot se izleguva dobro bidejki kako sto se vika ti se otvaraat ocite!
![]() |
||
![]() |
||
BJANKA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Август.2007 Локација: Bahamas Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
da da i toa ubavo me zafrkna kuckata mi se pravese najdobra drugarka i spiese so mojot bivski kucka nevidena aam toaj samo ja iskoristi
![]() |
||
![]() |
||
lovely ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
Leleee loso, epten loso, ne ni sakam da znam kako ti si se osekala. Mene ke mi bide krivo pred se sto sum i veruvala na rugarkata, onaka sekad si se potpirala na nea , si racunala na nea, i naednas ja gledas legnata so bifisot tovj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I will always love you
|
||
![]() |
||
Gordana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
prosto ne postojat takvi najdobri drugarki koi ke te stavat pred sredba so nekoe momce..nit pa pred sredba so TVOETO momce....
|
||
![]() |
||
MaJuF4e ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
mi se ima slu4eno dva pati.. samo jas so kasno palam.. :) ko neon4e bef vo vrska za toj de4ko.. dva pati se rabotese za isto dete samo razli4ni ``drugarki`` tie ne se smetat kako drugarki tuku najgolemi kretenki so zasluzvat samo da gi pluknish v lice;P
|
||
I`m Not ALWAy RigHt but i NEveR WRONG..!!
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
ne momentalno nikad do sea ne
|
||
![]() |
||
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
Да... ми се има десено... Поточно, тој тогаш ми беше бивш (сеуште ми е ![]() Но, двете мои тогашни „најдобри“ другарки се измуваја со него .... ДВЕТЕ ВО ЕДНА ВЕЧЕР СЕ ИЗМУВАЈА СО ТИПОВ! Од таа вечер ги одј*бав и нив двете и него... оттогаш си живеам среќно и весело без нив ![]() ![]() ![]() |
||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
||
![]() |
||
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
А и типот би ти било добро да го Одј*биш |
||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
||
![]() |
||
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
И тоа дали еднаш!!!!!
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
сум била......
но никогаш не поради некој дечко..... од други причини |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Toa ne mi se slucilo...iskeno...a i koga bi se slucilo bi i kazala "blagodaram" na takvata "drugarka" sto mi gi otvorila ocite i bi mi pokazala komu ne treba da mu se veruva ![]() ![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
za ednas sum blaodarna ama za vtoriot pat me zezna i drugarkata |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Farfalla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
au da za zal...
najdobrata drugarka se fati so toj ja sto go sakav 2god,ona znaese se normalno...duri togas sfativ kakva licnost e doticnata...od togas ne sum ja videla...a pominaa 5 god...hm...si se prisetiv sea ![]() |
||
I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
|
||
![]() |
||
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
sreka sto uste od mala svativ deka nema drugarki, zatoa si se druzam samo so drugari i 2 dobri devojcinja sto si go teraat zivotot i ne se mesaat vo mojot, i ne se zamaram so drugi kokoski...
a drugarki nema zatoa sto "nedaj boze" da bides poubava popopularna i da privlekuvas poveke vnimanie od nea, da moze ke te ubie.... drugarki nema a i ne ni trebaat ![]() a za edno glupavo kafe i ispolnuvanje na slobodno vreme, ke se postedis od ogovaranje, gluma, kradenje deckovci, rasipuvane kariera, i gubenje avtoritet ![]() Изменето од lea_l - 02.Ноември.2008 во 18:05 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |