|
Одговори само од девојките на форумов |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da me saka;da ne bide ljubomoren no da bide zainteresiran za mene;da me pocituva i da mi bide veren;da bide nezen i romanticen,da bide stabilen i resitelen,da ne dozvoluva zensko da go vlece za nos; da bide iskren i da ne bide sramezliv...aj mislam dovbolno e tolku oti ako prodolzam da nabrojuvam treba cel den da psuvam
|
||
Just love
|
||
olosce
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za toa sme tuka da te iscitame
|
||
sandrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
U sustina ne sakam nisto poveke od negovoto srce.
|
||
Just love
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhahahhah izgleda si uste optimist i neinformisan abe zenite barat samo edno da bidat bezbedno noseni i duvani kako perduvce od vetre so se vika niven soprug da nemislat niso da si letaat na sigurno a baska na veterot malkucka da mu oteznuvat zena koja ne e perduv i nema so neja veter koj znae da duva voglavnom niz zivotot ima takva kisela faca kakva so si ja stavil ti |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
sandrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa zosto maskite se narekuvaat posilen pol-zosto treba da gi zastituvaat zenite osven ako ne se pute tase. pa zenata da gi zastituva i izdrzuva.
|
||
Just love
|
||
olosce
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaklucok , ostavi ja 10 dena da ne i obrakas vnimanie , da ne letka od tebe , da treba da se digne sama, i togas kje doznaes so ti e zenata ???? GOLA VODA |
||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele koj sovinizam na temava c c c
sram mi e da citam
|
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da e maz ama PRAV MAZ ne pichica.da ne e LJUBOMOREN prvo i osnovno da ne mi dise u vrat i da me drzi za sukna.da e ambiciozen, da ima stvaralacki duh i da e nezen i grizliv tatko.e sea kakva jas treba da sum na sve ova toa e najvazno prasanje zasto pred sve da sme kako edno, da se nadopolnuvame i so pogled razbirame |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da e romanticen, da me gali i cuva i postojano da e nasmean
i natprosecno intelegenten strasno se palam na mozoci Изменето од Goddes of Chaos - 25.Јуни.2007 во 17:13 |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da e dobar vo dusha da e sekogas pokraj mene koga mi e potreben....da znae da me nasmee....da bide veren.....i iskreno da me saka
|
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На нас девојките ни треба внимание, нежност, почитување, доверба, искреност, верност......и кога се ова ќе се спои во едно, тоа е ЉУБОВ
|
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1 da me pocituva
2 da me saka 3 da me razbira 4 da mi veruva 5 da me masira 6 da me islusa 7 da e iskren so mene 8 da mi se doveri 9 da mu se doveram 10 da me poddrzuva ili da me ispravi koga gresam 11 da ne e ljubomoren 12 da me gali bas vo sekoj mozen moment 13 da ne e mashina:) 14 da me baknuva ubo - ispraksirano:))) 15 da me skoriva za na rabota 16 da gi pamti nasite zaednicki datumi 17 da e pameten 18 da e ubav 19 da e ambiciozen 20 dobro ne baram sovrsen ama kolku tolku vakov da e:))))))))))) |
||
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tebe ti trebaat dvaeset dushi. eden da e ke go crknes.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas mislam deka teshko seto toa ke go najde vo eden mazh.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |