Одговори само од девојките на форумов
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=8066
Датум на принтање: 17.Февруари.2025 во 21:08 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Одговори само од девојките на форумов
Постирано од: olosce
Наслов: Одговори само од девојките на форумов
Датум на внесување: 23.Јуни.2007 во 02:01
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu
|
Коментари:
Датум на внесување: 23.Јуни.2007 во 14:14
Devojki znaete sto sakate?
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 23.Јуни.2007 во 15:31
pa si kazav jas uste odamna, imase edna tema, ama ajde ke povtoram
Vernost---Neznost---Respect ![Smile](smileys/smiley1.gif)
-------------
|
Датум на внесување: 23.Јуни.2007 во 15:45
Mona Liza напиша:
pa si kazav jas uste odamna, imase edna tema, ama ajde ke povtoramVernost---Neznost---Respect
|
ajde veke koga bese tolku fina da pocnes ti :) daj kazi ni nekoj primer so kje nema da go zaboravis .... ako sakas da spodelis to sa drugovima
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 23.Јуни.2007 во 15:53
eeeee pogodi go covekot ![LOL](smileys/smiley36.gif)
so da ti kazam za mene do sega sum imala 2 vrski: ednata traese godina i pol, a drugata samo 3 meseca.
Prvata vrska bese ispolneta so sex i vernost, a vtorata so respect i neznost.
Sega sum slobodna (veke 5 meseci), ali letna sezona se blizi, pa ne e loso da trgnam na lov ![Big%20smile](smileys/smiley4.gif)
-------------
|
Датум на внесување: 23.Јуни.2007 во 16:09
hmm mislev deka od prvata vrska mozes da izvleces nesto .. sitnica sto seuste ja pomnis ... ??? vtorata ??? i so sreka vo lovot
|
Датум на внесување: 24.Јуни.2007 во 00:05
premnogu pregledi premalce odgovori :) ajde malce po otvoreno
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 24.Јуни.2007 во 22:50
ljubov, pocit i iskrenost-trite pravila koi nikogas ne treba da gi zaboravi toj sto e so mene. bez toa nisto.
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Постирано од: maruska
Датум на внесување: 24.Јуни.2007 во 23:51
Потврдување на горе напишаното.
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 11:09
обострана доверба, искреност, да ни е убаво заедно, и да сакаме исти или слични работи....
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 11:15
a za perduvot ??
so e so sakam da sum perduv- lesno nosena ????
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 11:43
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:02
da be
ocigledno ti ne ja razbiras zenskata psihologija so pitas vaka
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:12
Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:21
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:24
za toa sme tuka da te iscitame
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:36
U sustina ne sakam nisto poveke od negovoto srce.
------------- Just love
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:39
olosce напиша:
![](smileys/smiley18.gif) |
hahahhahahhah
izgleda si uste optimist i neinformisan
abe zenite barat samo edno
da bidat bezbedno noseni i duvani kako perduvce od vetre so se vika niven soprug
da nemislat niso
da si letaat na sigurno
a baska na veterot malkucka da mu oteznuvat
zena koja ne e perduv i nema so neja veter koj znae da duva
voglavnom niz zivotot ima takva kisela faca kakva so si ja stavil ti
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:44
Epa zosto maskite se narekuvaat posilen pol-zosto treba da gi zastituvaat zenite osven ako ne se pute tase. pa zenata da gi zastituva i izdrzuva.
------------- Just love
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 15:03
anakin напиша:
olosce напиша:
![](smileys/smiley18.gif) |
hahahhahahhah
izgleda si uste optimist i neinformisan
abe zenite barat samo edno
da bidat bezbedno noseni i duvani kako perduvce od vetre so se vika niven soprug
da nemislat niso
da si letaat na sigurno
a baska na veterot malkucka da mu oteznuvat
zena koja ne e perduv i nema so neja veter koj znae da duva
voglavnom niz zivotot ima takva kisela faca kakva so si ja stavil ti
|
zaklucok , ostavi ja 10 dena da ne i obrakas vnimanie , da ne letka od tebe , da treba da se digne sama, i togas kje doznaes so ti e zenata ???? GOLA VODA
|
Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 16:16
Lele koj sovinizam na temava c c c
sram mi e da citam ![Ouch](http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley18.gif)
------------- Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
Постирано од: MisIcA,
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 16:30
da e maz ama PRAV MAZ ne pichica.da ne e LJUBOMOREN prvo i osnovno da ne mi dise u vrat i da me drzi za sukna.da e ambiciozen, da ima stvaralacki duh i da e nezen i grizliv tatko.e sea kakva jas treba da sum na sve ova toa e najvazno prasanje zasto pred sve da sme kako edno, da se nadopolnuvame i so pogled razbirame
------------- атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
|
Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 17:12
Da e romanticen, da me gali i cuva i postojano da e nasmean
i natprosecno intelegenten strasno se palam na mozoci ![Tongue](http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif)
------------- Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
Постирано од: male4ka
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 18:06
Da e dobar vo dusha da e sekogas pokraj mene koga mi e potreben....da znae da me nasmee....da bide veren.....i iskreno da me saka
------------- Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
Постирано од: Ena
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 19:21
На нас девојките ни треба внимание, нежност, почитување, доверба, искреност, верност......и кога се ова ќе се спои во едно, тоа е ЉУБОВ
------------- Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
Постирано од: EmIIIjA
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 20:17
1 da me pocituva 2 da me saka 3 da me razbira 4 da mi veruva 5 da me masira 6 da me islusa 7 da e iskren so mene 8 da mi se doveri 9 da mu se doveram 10 da me poddrzuva ili da me ispravi koga gresam 11 da ne e ljubomoren 12 da me gali bas vo sekoj mozen moment 13 da ne e mashina:) 14 da me baknuva ubo - ispraksirano:))) 15 da me skoriva za na rabota 16 da gi pamti nasite zaednicki datumi 17 da e pameten 18 da e ubav 19 da e ambiciozen 20 dobro ne baram sovrsen ama kolku tolku vakov da e:)))))))))))![намигнување](smileys_novi/3.gif) ![намигнување](smileys_novi/3.gif) ![намигнување](smileys_novi/3.gif)
-------------
|
Постирано од: sensei
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 20:50
tebe ti trebaat dvaeset dushi. eden da e ke go crknes.
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 22:45
I jas mislam deka teshko seto toa ke go najde vo eden mazh.
------------- always look on the bright side of the life!
|
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 22:54
EmIIIjA напиша:
1 da me pocituva 2 da me saka 3 da me razbira 4 da mi veruva 5 da me masira 6 da me islusa 7 da e iskren so mene 8 da mi se doveri 9 da mu se doveram 10 da me poddrzuva ili da me ispravi koga gresam 11 da ne e ljubomoren 12 da me gali bas vo sekoj mozen moment 13 da ne e mashina:) 14 da me baknuva ubo - ispraksirano:))) 15 da me skoriva za na rabota 16 da gi pamti nasite zaednicki datumi 17 da e pameten 18 da e ubav 19 da e ambiciozen 20 dobro ne baram sovrsen ama kolku tolku vakov da e:)))))))))))![намигнување](smileys_novi/3.gif) ![намигнување](smileys_novi/3.gif) ![намигнување](smileys_novi/3.gif)
|
-да да мила. и на крај требаше д акажеш дека ретките случаеви на земјава преправени во машка особа која ги има овие 20 особини или имаат веке женска или се геј.
|
Постирано од: EvAngelos
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 23:11
EmIIIjA напиша:
|
Ова е твојот одговор на темата "Би го изневериле ли?"
EmIIIjA напиша:
Sum go izneverila:) |
Ме интересира, зошто очекуваш и, уште повеќе, поставуваш критериум дечкото да ти верува, а самата ни кажуваш дека си го изневерила? ![среќа](http://www.forum.idividi.com.mk/smileys_novi/1.gif)
Па уште читам таму и дека не се ни каеш за тоа, туку дури и се чувстуваш праведна бидејќи си го направила тоа, демек не бил во близина, па те "приморал" да го изневериш...небаре уште малку ќе испадне и он крив дека те изневерил ![среќа](http://www.forum.idividi.com.mk/smileys_novi/1.gif)
Кој би и веувал на таква женска? ![збунетост](http://www.forum.idividi.com.mk/smileys_novi/7.gif)
------------- Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 23:22
DA NE LAZE!!!!!!!!
------------- I love life!!!
|
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 23:35
јас се сложувам целосно со Ев!!!
|
Постирано од: zenmaster
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 23:37
I jas , i cekam odgovor
------------- [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
Датум на внесување: 12.Декември.2007 во 23:28
a sto komentirate site koga ne znaete kako bilo i zosto sum go izneverila?
nego citate samo ona so vi se pisuva- i da ne se kaam zasto ako nekogas napravam nesto znaci go pravam zasto sakam a sto sakam i resam da go napravam togas kasno e za kaenje i se nosam so toa!sepak se so granici,alooooooo ne sum ni jas od mars padnata,ziveev vo makedonija na kraj kraeva:)
-------------
|
Датум на внесување: 12.Декември.2007 во 23:29
па нормално дек аке судиме по тоа што го прочитавме...ти рече зашто го немало...
|
Датум на внесување: 12.Декември.2007 во 23:36
blueprayer напиша:
па нормално дек аке судиме по тоа што го прочитавме...ти рече зашто го немало... |
a kolku go nemalo i zosto? prasa li nekoj ili prvo ajde da osudime polesno e taka!
jas samo bev iskrena na temata,kako i na sekoja dr tema!
-------------
|
Датум на внесување: 12.Декември.2007 во 23:44
па ако си сакала да не те судат ке си објаснела што како..ај сега ние прсти сме така....батали..не е моја работа..смао кажав свое мислење..како и да е кја и да е причината тешко ли ти било прво да раскинеш па прави што ти душа сака со други
|
Постирано од: Mishell_G
Датум на внесување: 13.Декември.2007 во 00:58
Iako mazite mislat deka zenite se komplicirani i ne mozat da gi razberat, jas ne bi se slozila so toa. Koga stanuva zbor za toa sto i treba na edna zena, za mene odgovorot e mnogu ednostaven: ljubov, sigurnost, pocit. Mislam deka mazite go znaat toa, no malku im nedostasuva praksa , toa da go pokazat na delo. Inaku ajde edna sugestija od mene, ajde da napravime tema sprotivna na ova. Sto e toa sto mazite go baraat od vrskata i vo ljubovta, a smetaat deka e nedovolno razbrano od sprotivniot pol (sega nemojte odma da se fatite za sexot ).
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 01:19
EmIIIjA напиша:
a sto komentirate site koga ne znaete kako bilo i zosto sum go izneverila? |
Зарем има и оправдани причини поради кои човек може да го изневери својот партнер? ![изненадување](http://www.forum.idividi.com.mk/smileys_novi/13.gif)
Мене си ми контрадикторна во овие изјави..
прво велиш дека бараш од партнерот..
EmIIIjA напиша:
4 da mi veruva |
а потоа ни кажуваш дека...
EmIIIjA напиша:
Моето прашање до тебе е:
Зошто бараш од партнерот да ти верува, кога погоре ни кажуваш дека си го изневерила, дека намерно било тоа, дека не се каеш и ни имплицираш на тоа дека постојат оправдани причини поради кои ти можеш слободно и со чиста совест во една врска да изневериш.
Кој би имал доверба во тебе девојче? ![среќа](smileys_novi/1.gif)
------------- Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 01:37
polesno ke zavrsam tri - cetri fakulteta odosto da im ugodam na nekoi zenski kaprici
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 19:12
![намигнување](smileys_novi/3.gif)
-------------
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 19:13
ok,dali bi bilo vo red vaka: da pisev ne nikogas ne bi go izneverila!!! i dali togas nekoj ke se posomnevase? koj denes ja ceni iskrenosta? jas go izneveriv-on mene me izneveri na najbolniot nacin zatoa
ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum
iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila
no mene mnogu poveke mi zgresile-doznav na najbolen nacin a on dozna od
mene! mu veruvav do bolka,go sakav do bolka,me povredi tolku mnogu sto nikogas nema da zaboravam! ne
bil tuka a site go znaea kako so mene,kako bilo i sto bilo sama si
znam,ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!!
-------------
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 19:14
EvAngelos напиша:
EmIIIjA напиша:
a sto komentirate site koga ne znaete kako bilo i zosto sum go izneverila? |
Зарем има и оправдани причини поради кои човек може да го изневери својот партнер? ![изненадување](http://www.forum.idividi.com.mk/smileys_novi/13.gif)
Мене си ми контрадикторна во овие изјави..
прво велиш дека бараш од партнерот..
EmIIIjA напиша:
4 da mi veruva |
а потоа ни кажуваш дека...
EmIIIjA напиша:
Моето прашање до тебе е:
Зошто бараш од партнерот да ти верува, кога погоре ни кажуваш дека си го изневерила, дека намерно било тоа, дека не се каеш и ни имплицираш на тоа дека постојат оправдани причини поради кои ти можеш слободно и со чиста совест во една врска да изневериш.
Кој би имал доверба во тебе девојче? ![среќа](smileys_novi/1.gif)
|
ok,dali bi bilo vo red vaka: da pisev ne nikogas ne bi go izneverila!!! i dali togas nekoj ke se posomnevase? koj denes ja ceni iskrenosta? jas go izneveriv-on mene me izneveri na najbolniot nacin zatoa
ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum
iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila
no mene mnogu poveke mi zgresile-doznav na najbolen nacin a on dozna od
mene! mu veruvav do bolka,go sakav do bolka,me povredi tolku mnogu sto nikogas nema da zaboravam! ne
bil tuka a site go znaea kako so mene,kako bilo i sto bilo sama si
znam,ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!!
-------------
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 19:20
мислам дека претеравте...назад на тема ОДМА
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 19:58
EmIIIjA напиша:
zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile |
Емилија, доверба ти не ja губиш затоа што си изнверила, не си ни прва, ни последна. Ти довербата ја губиш затоа што не се каеш за тоа, не се срамиш и не го гледаш тоа како грешка. Со други зборови, ни кажуваш дека ти си го оправдуваш твоето изневерување под изговорот "мене повеќе ме изневериле".
Читај и разбери: Не постои никакво оправдание за неверство! Ако некој те вара, не е во ред да му се осветуваш повредуваќи и други - неутрални. Ако видиш дека партнерот те изневерил, имаш право да му раскинеш следната минута, а потоа си слободна за нова врска.
А најдобро е пред да влеташ во новата врска добро да го запознаеш партнерот, за да не се повтори истата приказна како и со предходниот. Понекогаш проблемите се последица и од погрешниот избор. За да не ти се повторува "изневерувањето", барај си дечко кој верноста и довербата во една врска ги гледа како доблест.
EmIIIjA напиша:
ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!! |
Покај се, промени го твојот став за изневерувањето, не барај изговор во "другата страна" и ќе бидеш достојна за доверба ![големо%20гушкање](smileys_novi/6.gif)
Не те осудувам јас, знам дека си била повредена, но сакам да ти кажам еден повисок начин на справување со повредите, а тоа е изградување на добар штит, ослободување од горчина, соочување со минатите лузни и ослободување од истите, никако осветување, правилен избор на партнерот и добра основа во новата врска.
Можеби залетавме од темата, ама се надевам дека модераторката ќе биде малку толерантна ![намигнување](smileys_novi/3.gif)
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 20:14
EmIIIjA напиша:
a sto komentirate site koga ne znaete kako bilo i zosto sum go izneverila?
nego citate samo ona so vi se pisuva- i da ne se kaam zasto ako nekogas napravam nesto znaci go pravam zasto sakam a sto sakam i resam da go napravam togas kasno e za kaenje i se nosam so toa!sepak se so granici,alooooooo ne sum ni jas od mars padnata,ziveev vo makedonija na kraj kraeva:) |
ТАКА ДЕ...НЕМОЖЕШ ТИ ДА ГО ЧЕКАШ МЕСЕЦ-ДВА!!!ШТО СЕ ЗАМИСЛУВА ТИПОТ!!!ТА ТОЈ ТАМУ...СО КРСТОТ НА ЧЕЛО БИЛ,,,ЕЕЕЕ КАКВИ СТЕ МАЈКАТА!!!
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 20:16
назад на тема!!!
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 20:23
EvAngelos напиша:
EmIIIjA напиша:
zatoa ne e vo red da nemam pravo da mi veruva nekoj koj ke e so mene-sum iznevereila ednas vo zivotot i ne se sramam od toa mozebi sum pogresila no mene mnogu poveke mi zgresile |
Емилија, доверба ти не го губиш затоа што си изнверила, не си ни прва, ни последна. Ти довербата ја губиш затоа што не се каеш за тоа, не се срамиш и не го гледаш тоа како грешка. Со други зборови, ни кажуваш дека ти си го оправдуваш твоето изневерување под изговорот "мене повеќе ме изневериле".
Читај и разбери: Не постои никакво оправдание за неверство! Ако некој те вара, не е во ред да му се осветуваш повредуваќи и други - неутрални. Ако видиш дека партнерот те изневерил, имаш право да му раскинеш следната минута, а потоа си слободна за нова врска.
А најдобро е пред да влеташ во новата врска добро да го запознаеш партнерот, за да не се повтори истата приказна како и со предходниот. Понекогаш проблемите се последица и од погрешниот избор. За да не ти се повторува "изневерувањето", барај си дечко кој верноста и довербата во една врска ги гледа како доблест.
EmIIIjA напиша:
ali da nemam pravo nekoj da mi veruva toa e premnogu strogo!!! |
Покај се, промени го твојот став за изневерувањето, не барај изговор во "другата страна" и ќе бидеш достојна за доверба ![големо%20гушкање](smileys_novi/6.gif)
Не те осудувам јас, знам дека си била повредена, но сакам да ти кажам еден повисок начин на справување со повредите, а тоа е изградување на добар штит, ослободување од горчина, соочување со минатите лузни и ослободување од истите, никако осветување, правилен избор на партнерот и добра основа во новата врска.
Можеби залетавме од темата, ама се надевам дека модераторката ќе биде малку толерантна ![намигнување](smileys_novi/3.gif) |
EvAngelos:)
Fala ti na sovetite,i da ajde da se vratime na temata:)![големо%20гушкање](smileys_novi/6.gif) ![големо%20гушкање](smileys_novi/6.gif) ![големо%20гушкање](smileys_novi/6.gif)
-------------
|
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 20:24
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 14.Декември.2007 во 20:30
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Постирано од: IQ
Датум на внесување: 09.Мај.2008 во 23:34
VNIMANIE
------------- http://imageshack.us">
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Постирано од: Monuska
Датум на внесување: 10.Мај.2008 во 00:30
доверба, нежност, внимание... баш тоа ми треба кога сме заедно, внимание, а тој се заѕверил во тв
------------- Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
Постирано од: bibce
Датум на внесување: 10.Мај.2008 во 09:46
.....i mene isto.................vnimanie ..malku ljubov..............razbiranje............i t.n
-------------
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 04.Октомври.2008 во 04:03
најпрво почитување.....па љубов и се останато
|
Постирано од: SLABICKA
Датум на внесување: 04.Октомври.2008 во 18:29
:x]
SAKAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
SOCUVAJ JA STRASTA ISTO KAKO I PRVIOT DEN
MILUVAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
DAJ MI DO ZNAENJE DEKA TI ZNACAM ISTO KAKO I PRVIOT DEN
AKO NEKOGAS EDNA OD OVIE RABOTI SE SMENI POINAKU POLEKA NO SIGURNO KE NEMA MESTO VO MOETO SRCE ZA TEBE..........VERUVAM I POSAKUVAM TOA NIKOGAS DA NE SE SLUCI LJUBOV MOJA NAJMILA
------------- predizvik
|
Постирано од: sladjana_d
Датум на внесување: 05.Октомври.2008 во 12:36
Pred se iskrenost,taa mi e najvazna od se...tuka nekade e i pocitta, a potoa sleduvaat vernost, ljubov,doverba itn
|
Постирано од: bobsa
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 02:27
SLABICKA напиша:
:x]
SAKAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
SOCUVAJ JA STRASTA ISTO KAKO I PRVIOT DEN
MILUVAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
DAJ MI DO ZNAENJE DEKA TI ZNACAM ISTO KAKO I PRVIOT DEN
AKO NEKOGAS EDNA OD OVIE RABOTI SE SMENI POINAKU POLEKA NO SIGURNO KE NEMA MESTO VO MOETO SRCE ZA TEBE..........VERUVAM I POSAKUVAM TOA NIKOGAS DA NE SE SLUCI LJUBOV MOJA NAJMILA ![](smileys_novi/5.gif) | kako prvo ti nemozes ova da go ispolnis od tvoja strana 100% sum siguren
|
Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 06.Октомври.2008 во 19:11
Da bide i ostane onoj istiot sto go zapoznav i zasakav.....da ne se menuva...zatoa sto go sakam tokmu takov kakov sto e ![љубов](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/8.gif) ![љубов](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/8.gif) ![љубов](http://forum.idividi.com.mk/smileys_novi/8.gif)
------------- I love life!!!
|
Постирано од: realna
Датум на внесување: 07.Октомври.2008 во 22:32
olosce напиша:
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu ![](smileys/smiley2.gif) | .леле баш се израдував на прашањево има мн работи за набројување но овие се најважните- прво основно и најважно
Љубовта да се чувствува ,покажува ....
Однесувањето,да биде се како што треба не само кон мене туку и кон сите останати,.....
Насмевката постојно да биде присутна во врската,зашто е показател на среќата и забавата
------------- srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
Постирано од: Farfalla
Датум на внесување: 02.Ноември.2008 во 00:06
ljubov,vernost,iskrenost,pocit,sloboda i po malce neznotii ako go nema ova..nisto od biznisot
------------- I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
|
Датум на внесување: 04.Ноември.2008 во 23:52
olosce напиша:
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu ![](smileys/smiley2.gif) | Да не ме прај будала да не се прај себеси будала да е искрен да има почит да знае што значи зборот компромис и да знае да го примени и да има бар малце искуство....
|
Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 05.Ноември.2008 во 16:13
blueprayer напиша:
olosce напиша:
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu ![](smileys/smiley2.gif) | Да не ме прај будала да не се прај себеси будала да е искрен да има почит да знае што значи зборот компромис и да знае да го примени и да има бар малце искуство....
|
aman be... supermeni nema... ne sum sretnal...
P.S. samo mal komentar od nekoj koj znae deka ne e supermen... pardon... uletav u zenska tema...
|
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 05.Ноември.2008 во 18:20
побарај го во приказните,100% ке го најдеш.
ццццццццццццццццц
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Датум на внесување: 05.Ноември.2008 во 18:27
абе ова било женска тема
ми е гајле
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 06.Ноември.2008 во 00:01
Pred se iskrenost,tolerancija i razbiranje,pocit i bez ljubomora mada nemam problem od taa gledna tocka,samo edno ke napomenam ovaa shto baram i davam,zashto sekade i od sekoj baram samo onolku kolku shto davam......
------------- Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
Постирано од: stasi
Датум на внесување: 06.Ноември.2008 во 18:09
Ljubov
samo tolku baram ama steta maskite neznaat ni ljubov da podarat
|
Датум на внесување: 06.Ноември.2008 во 18:14
знаат машките да подарат љубов stasi биди сигурна во ова
само не си го нашла вистинското машко за да се увериш.
|
Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 06.Ноември.2008 во 18:29
И јас се сложувам со тоа дека машките знаат да подарат љубов... stasi, ти посакувам и самата да се увериш во тоа наскоро, а ќе се увериш, кога ќе го сретнеш вистинскиот
се што сакам е да се надополнуваме меѓусебно - кога од некого бараш нешто - треба и да дадеш... љубов, доверба, почит, поддршка...
------------- It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
Постирано од: lea_l
Датум на внесување: 06.Ноември.2008 во 23:15
ljubov, ali po moznost da ne bidat zakasneta reakcija ,
iiii da me saka najveke, i da ne me laze i vara..
ako go ima ova, deckoto e sloboden sto saka da pravi kaj saka da odi koga saka da se gledame!
bas sum si skromna
-------------
|
Постирано од: cafe
Датум на внесување: 19.Февруари.2009 во 20:32
Srekno vo lovot Mona ova za srekicka ke ti ja pratam deka jas si go uloviv ripceto:)
|
Постирано од: karamandi
Датум на внесување: 19.Февруари.2009 во 21:07
iskrenost pred se a posle se drugo
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 21.Април.2009 во 16:20
Osnova na sekoja dobra vrska e dobrata komunikacija,ednostavno da ste na ista frekvencija so partnerot,vzaemna tolerancija i megjuseben respekt...seto toa fino spakuvano so golema kolichina na ljubov se razbira.
|
Постирано од: Wonderful_Life
Датум на внесување: 21.Април.2009 во 18:05
olosce напиша:
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu ![](smileys/smiley2.gif) |
Iskrenosta pred se,neznosta, razbiranjeto, da mi pruzi ljubov
------------- Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
Постирано од: mina_d
Датум на внесување: 22.Април.2009 во 01:39
olosce напиша:
Devojki znaete sto sakate? ![](smileys/smiley23.gif) |
-да ми биде верен (ова е основниот услов за да бидам со него)
-да разговара со мене за важни и неважни работи (тоа не зближува)
-да ги почитува моите барања и услови важни за опстанокот на нашата врска (ова малце грубо звучи,ама и јас ги исполнувам неговите барања,сЕ за хармонијата во нашата врска)
------------- Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 22.Април.2009 во 11:00
iskrenost i doverba
|
Постирано од: polzavce
Датум на внесување: 22.Април.2009 во 14:52
да ми овозможи доволен степен на СЛОБОДА.......
не само да ме почитува мене, туку и оние што мене ми се битни луѓе во животот.........
------------- МИР со сите
|
Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 22.Април.2009 во 21:43
слобода, љубов, единство
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 23.Април.2009 во 13:49
Да ја почитува мојата личност пред се и се она од кое е составена, да се грижи за мене вистински секогаш и во секое време, да ме сака без оглед на се и да ја чува нашата љубов како нешто најсвето.
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: soul...
Датум на внесување: 23.Април.2009 во 13:53
Pocituvanje, razbiranje, doverba, ...
|
Постирано од: punk girl
Датум на внесување: 05.Мај.2009 во 18:28
hmmm...sakam strast,neznost ,da e ednostavno prokleto zabavno
|
Постирано од: Sweety love
Датум на внесување: 06.Мај.2009 во 21:04
Што ме прави Срекна?
Па малите нешта сепак го прават светот поубав.
А и љубовта секако, но само ако е искрена и полна со нежност, почит, искреност и блискост мегу нас
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 11.Ноември.2010 во 12:09
olosce напиша:
Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu ![](smileys/smiley2.gif) |
EmIIIjA напиша:
1 da me pocituva
2 da me saka
3 da me razbira
4 da mi veruva
5 da me masira
6 da me islusa
7 da e iskren so mene
8 da mi se doveri
9 da mu se doveram
10 da me poddrzuva ili da me ispravi koga gresam
11 da ne e ljubomoren
12 da me gali bas vo sekoj mozen moment
13 da ne e mashina:)
14 da me baknuva ubo - ispraksirano:)))
15 da me skoriva za na rabota
16 da gi pamti nasite zaednicki datumi
17 da e pameten
18 da e ubav
19 da e ambiciozen
20 dobro ne baram sovrsen ama kolku tolku vakov da e:)))))))))))
|
Е јас сакам од 1 до 12....натаму...не ми треба
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 11.Ноември.2010 во 20:22
Освен клишеата: да биде фин, мил, културен, паметен и згоден...
Сакам дечко со уметничка душа, некој интересен и мистериозен, да ужива во некоја добра музика, да не биде дигнат, да изгледа како да е малку тивок и повлечен, но не и досаден, нека свири гитара мајкуму стара, нек знае да длаби филозофии, но и да знае зезанција.
Тоа прво ме привлекува и у такви најлесно се затрескувам.
А како да се задржи?
Долг пост би пишувала али ај да скратам: да остане ист, да не се прави нешто што не е, нека не глуми и нека проба, бар нека проба да ја свати мојата проклето глупа и комплицирана природа.
П.С: Ако некој се пронајде скроз у описов, нек каже -ќе го женам!
И така, јас сањам, а таков нема и...
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
|