IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Потоа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Потоа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 19:30
да заборавиш??? Зошто да заборавиш не мие  јасно?? Па си имал секс со неа, авантура плус... Сигурно не очекуваш сите секс авантури да ти бидат убави нели??? Мислам карактери и стилови, и отвореност и све тоа WinkWinkWink Ич не се труди да заборавиш, туку кажи си ауфф, преживеав LOL
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
bond007 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 80
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 22:19
Originally posted by LAV* LAV* напиша:

Jas koga pristignav vo FRANCE mi se ukaza sanasa za sex uste prvata nedela, arno ama curata  bese ok doddeka da si legne na brasnotoLOL. Od ka si nlegna na brasnoto,5 min se bese dobro, ama posle minuvanjeto na ti e pet minuti se edno mi bese dali se sexam so nea ili  ne, dzbae pot tecese od meneConfused, curata si bese zadovolna a mene mi pomogna tushot da zaboravam na seConfused

Abe ovaa TE ISKORISTILA???!!!

...sto sve nema po svetov...
EYES WIDE SHUT
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 00:34
PA DA TI KAZAM PECKO NE TREBA DA I SE PUSTAS NA SELJACKI NACIN I DA NE SE MESAS DODEKA REPLICIRA NA DRUGSmileSmileSmileSmileSmile
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 15:50
...............do sega ne sum legnala so neznam kolku mazi............ama  so site tie sto sum bila......dobro sum gi odbrala da bidat,,sredeni,,,pedantni,,,vnimatelni,,,nezni,,,cisti,,,i voopsto ne se kaam sve e toa iskustvo poveke........................голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 21:16
Mene me iskoristile nekolku nedomakinki i sea mi e krivo
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 14:30
Originally posted by bibce bibce напиша:

...............do sega ne sum legnala so neznam kolku mazi............ama  so site tie sto sum bila......dobro sum gi odbrala da bidat,,sredeni,,,pedantni,,,vnimatelni,,,nezni,,,cisti,,,i voopsto ne se kaam sve e toa iskustvo poveke........................голема%20насмевка

аплаузаплаузаплаузаплаузголемо%20гушкање
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 14:41
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by bibce bibce напиша:

аплаузаплаузаплаузаплаузголемо%20гушкање
Se pridruzhuvam na aplauzot!

A znaete kako vikaat Kumanovci:"posle ebanje, nama kajanje"!смеење
always look on the bright side of the life!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 14:55
ubavo....znaci vie pred toa vise znaete se ona, ova.....a nie potoa ke vi kazame kakva bese.....
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 17:23
?

Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 13:38
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 17:26
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Nikogash. Duri i koga sum prekinal nasred seks, sum stanal, sum se oblekol i bez zbor sum ja napushtil - ne sum se pokajal.

leleeeeeeeeee antony.............pa kako si mozel???takvo nesto da napravis?????na sred sex da ja ostavis taka napalena????c c c c c c c c c c sram te bilo................pa podobro ic ne pocnuvaj nego da ja ostavis zenata/devojkata ne do eb*na..................c c c c c c c c
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 18:09
?

Изменето од Anthony - 20.Февруари.2008 во 13:39
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 19:13
Originally posted by Anthony[/QUOTE Anthony[/QUOTE напиша:

Pobara neshto da i pravam shto za mene e nesvatlivo. Vednash izgubiv sekakva zelba

Pobara neshto da i pravam shto za mene e nesvatlivo. Vednash izgubiv sekakva zelba [/QUOTE]
.............aman be????e sto e tolku strasno sto ti pobarala?????i kako be izgubi zelba...................c c c c c c c c c c c c c c c тага

Изменето од bibce - 06.Февруари.2008 во 19:14
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 00:12
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

Nikogash. Duri i koga sum prekinal nasred seks, sum stanal, sum se oblekol i bez zbor sum ja napushtil - ne sum se pokajal.

Da sum bil na tvoe mesto i kofa so ladna voda bi i isturil na glava...bezobrazna edna...
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 14:28
се имам покајано понекогаш збунетост
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.