|
Македонска кошарка |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
ZOTE, еве со закаснување пишувам, али сепак честито за победата над Шведска
а какви карти сега, против кој ке играете овој пат ? Кога ке биде утакмицата ? Кој ден ? |
|||||||
|
|||||||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Македонија - Естонија
20:30. не знам дали ќе даваат на сателит. ФУДБАЛ, Пријателски меч: 20:00 Македонија - Нигерија *директен пренос на СПОРТСКО РАДИО 90.3 ФМ ФУДБАЛ, квалификации за ЕП (до 21 година) 16:30 Македонија - Холандија КОШАРКА, дополнителни квалификации 20:30 Македонија - Естонија РАКОМЕТ, СП за јуниори 21:00 Македонија - Франција информации од www.sportskoradio903.com.mk |
|||||||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||||||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Абе учете се деца
|
|||||||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
e toa bea vreminja...
|
|||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||||||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Јас сум Чкембар но искрено секоја чест за тие времиња.Проблемот е што сега нема ништо од разни лешинари,и МЗТ и сите екипи само мизеруваат.
|
|||||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Започна домашното кошаркарско првенствоИзвор: Макфакс
Со победи на фаворизираните екипи стартуваше новата сезона во кошаркарскиот шампионат на Македонија. Во Прилеп, екипата на Работнички предводена од 26-те поени на Симиќ, забележа победа од 67:90 над Ултимејт Баскет. Со победа во новото првенство стартуваше и актуелниот првак, Фени Индустри. На домашен терен, Фени ја совлада Аба Струмица со 90:75. Во победничкиот тим најефикасен беше Михајлоски со 16 поени. МЗТ Скопје-Аеродром, на гостински терен го победи новакот во лигата Лирија со 67:98. Убедлива победа во оваа рунда запиша и Торус, оваа екипа со 88:57 го совлада Пелистер. Првото коло во кошаркарскиот шампионат на Македонија ќе биде комплетирано денес со одигрувањето на натпреварот Овче Поле-Куманово |
|||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Бев на таа утакмица, ги растуривме Реал, после цела ноќ не можев да заспијам од среќа...
Тоа беа времиња...
|
|||||||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Вчера одиграно дербито во Борис Трајковски
http://www.youtube.com/watch?v=iHStxI3-Mxo http://www.youtube.com/watch?v=w2cDWrFdIx8 http://www.youtube.com/watch?v=w1b3MoZD0UY http://www.youtube.com/watch?v=rmFoJq8cMDY |
|||||||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
mungos sto se sluci sega pred malce gledav feni- rabotnicki nesto imase povredeni privredeni haos
|
|||||||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|||||||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
ЈАС БЕВ НА РАКОМЕТ
|
|||||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||||||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Изменето од емил - 13.Јануари.2011 во 05:03 |
|||||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Куманово - Фени за старт на 1/4 финалетоДенес стартуваат четвртфиналните натпревари од кошаркарскиот куп на Македонија, а пресметката за фајнал фор стартува во Куманово каде гостува бранителот на трофејот Фени Индустри.Средбите Овче Поле – Работнички и Лирија – МЗТ на распоредот се утре додека првата пресметка меѓу Струмица и Торус ќе се одигра во недела |
|||||||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |