|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakame vazna i vo vaznata cveke neli brza ? i kaj zagina sega ??vo zadgrobniot zivot li si alooo?
Изменето од Mona Liza - 05.Март.2007 во 23:21 |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemaj gajle,kuklichke,...ke dobiesh se shto sakash,......najubaviot i naj golemiot buket,....i vazna za da me ovene brzo,...a,koj cvet najmnogu go sakash?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
karanfil nego ovoa so buketot me asocira kako nad grob da mi go stavas a ne za u vazna Изменето од Mona Liza - 05.Март.2007 во 23:30 |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam dobar gest e i muzika pod prozor po moznost Marijaci
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za dvajca da prigotvis LAZANJI za tojca
neka ima i za utre- ham ednas jas - ham ednas ti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke vnimanie nasakanata e toa e ubav gest
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbura , sekogas pret se vnimanie , posvetenost..
toa se bara |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA E... VNIMANIETO PREMA DRUGITE E NAJVAZNO ... AMA DA E ISKRENO A NE LAZNO ... MOETO VNIMANIE KON DRUGITE E NAJISKRENO ... STO MI SE IMA DESENO DA DOBIJAM LAZNO VNIMANIE ... SI ZNAAT KOI SE TIE ... POSVETENOSTA ... SEKOGAS SUM SO 100 % ZADOVOLSTVO KON SE ... TAKA DA KOGA RABOTAM NESTO RABOTAM SO 100 % POSVETENOST... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romansata treba da ja poseduva sekoj. Nepostoi devojka koja toa ne go posakuva.Toa e vgradeno vo genite na tie prekrasni intelegentni i nezni su6testva bez koi nema napredok.Toa e eden prekrasen podarok ... |
|
Make love and respect your profession
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kogo kako..
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
up up you go:)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допага некое мало изненадување, што знам некое шише црвено вино да ми донесе кај мен дома и да ми кажува слатки работи , па...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |