|
Zoo |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, na Skopskata ZOO gradot e sopstvenik.
Koga bev vo zooloskata vo belgrad, kaj kafezot na panterkata imase posetiteli a ona nesto mrcese, bese nervozna. i dojde odma cuvarot i ni rece, ve molam, trgnete se od ovoj kafez, panterkata e nervozna, psihicki istrosena, i naskoro i se blizi periodot z aparenje, pa da ne ja voznemiruvate.
Ete, vo Belgrad, koj ne e EU...
Ili vo Zagreb, prekrasno nesto, kako golema gradina e zooloskata, merak za setanje..
Samo nie ostanavme nanazad..
Pak ke kazam, neka ja zatvorat i neka gi poklonat zivotnite na nekoja druga Zoo.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, токму така..подобро да се затвори и животните да се подарат на некоја друга ЗОО отколку да се измачуваат..
Не знам како е со ЗОО во Битола, што е со нејзе?? |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posledna info mi e deka e zatvorena po smrta na nekolku zivotni od glad. lani zimata. Ne sum sigurna.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
MoNiI
Група Регистриран: 27.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CCCCCCCC STRAMOTA ZMIITE DA UMIRAAT U
|
|
ZiVeJ gO SeKoJ dEn KaKo PoSlEdEn
|
|
Srni4kA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група beautiful_girl Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bash mi se sviga vo zooloshka
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas redovno odev i koga bev sredno odev za vikendi zadolzena za volcite. na posetitelite im raskazuvavme za nivniot opstanok i nacin na zivot....mi bese mnogu milo sto bev del od toa. no ako nesto najtesko mi padna bese smtta na morskiot lav t.n. fokata, koja sto pocina i pred nasite oci ja izvadija od bazenot. na obdukcijata bevme prateni od profesorite no sepak ne ni dozvolija da prisustvuvame (da ne sme sirele informacii sto kako) no sepak i eden profesor koj prisustvuvase ni kaza kako bilo i vistinskata pricina poradi koja pocina morskiot lav...zalno!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto zboruvas, zmiite ne setaat tuku taka niz gradot pa da gi kasaat lugeto, a vo ZOO se vo druga sredina, i nema napadi. Za vo prirodata, covekot navleguva vo nivnata prirodna sredina i napadot e nivna reakcija, odbrana.
|
|
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Belgrad ne sum bil vo ZOO, ama vo Zagreb, stvarno e prekrasno
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CCCCCCCCC ZMIITE MNOGU GI IMA VO DVORIVITE KADE SHTO IMA EZERA MORINJA I TURISTI
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посебно задоволство, одмор и мерак ми е зоолошката градина.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ситуацијата со зоолошките во државава ни е навистина жалосна. Минатиот викенд бев во Зоолошката во Битола и навистина животните се наоѓаа во толку лоши услови, што поарно би било да се пуштени сами да се снаоѓаат.
Во Скопската одамна немам одено али последен пат кога бев и не беше многу лошо во споредба со Битолскава. Државата треба да се заинтересира повеќе и за ова прашање, а не само да ги измачува кутрите животни!!! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зоолошката во Скопје е стварно катастрофа,не се работи за чување на животните,туку нивно измачување,ако некогаш отидеш во нејзина посета можеш да видиш само прегладнети животни и лоши услови во кои живеат,навистина срамота што ништо не се превзема за нејзино санирање
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi komentarot e von temata no sakam da vi kazam, mazot mi cuva razni zivotincinja i mnogu decinja i roditeli so pomali deca doagjaat kaj nas da gi vidat i ne mi bese jasno zosto ne gi nosat vo zoloska gradina nego doagjaat stalno kaj nas.Koga otidov vo ZOO razbrav.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto? bas e interesna so site tie pilinja i magarinja.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |