|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e toa modro i pliva po voda?
PRETEPANO GOMNO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doktorot:vi cestitam dobivte sin covekot:super doktorot:cekajte,se rodi bez race covekot:dobro,sin mi e ke si go sakam doktorot:ama se rodi i bez race i trup covekot:e dobro de so ima?! doktorot mu nosi edna tegla i vo nea okce covekot mu mavta skiseleno i vika:zdravo sine! doktorot:ne mu mavtaj kjoravo e |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zelio bih umrijeti mirno u snu, kao moj djeda, a ne vristeci i u panici, kao putnici u njegovom autobusu...
|
|
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majkava si go ispraka 10 god.since na 7 dnevna esk*rzija.Po sedum dena vlaga sincevo doma ivika:Mamo sto mirisa vaka na les, mamo, mamooo , mamooooo,mammmmmoooooooooooooooooooo
|
|
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamo,mamo zosto ne si kupime kanta za gubre?
majkata:abe kuti tamo i dzvakaj |
|
anko
Нов член Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJA E SLICNOSTA POMEGU RODENDENSKA TORTA I SVEKRVA? I DVETE SE UBAVI KOGA KE GI NAREDISH SO SVEKI |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamo mamo moze da si igram so baba
moze ama posle pak zakopaj ja |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e toa:
Malo,crveno sto tropa na prozor?? Bebe vo mikrobranova pecka Изменето од mamma - 20.Јули.2007 во 16:33 |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odi leprozen vo crkvena kujna da jade.
Sednal,pocnal da jade i gleda popot go posmatra. Pope...sto me gledas? Nisto,nisto-jadi si! Leprozniot prodolzil i gleda deka popot pak go gleda: Abe pope-sto me gledas? Abe nisto,ne e do tebe,...jadi si. Prodolzil leprozniot,ama veke nervozen sto popot uste go gleda: Dobro,aj kazi.... sto me gledas?? Abe ne te gledam tebe...go gledam onoj drugion kako ti macka od grbot. |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leprozno dete sedi na cas po matematika i
si ja vadi ednata raka,pa drugata raka, pa ja izvadil ednata noga,pa drugata i drugarceto sto sedi do nego vika: Nastavnicke,nastavnicke ovoj saka da pobegne od cas! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mammo,....srna mammo,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i eden drug so zatvor prilicno isto samo nakraj edniot od dvajcata vika: ej abe ti uste malce izleze be |
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фамилија се вози во кола. Таткото вози, жена му до него, а децава назад.
- Ејјјј, тато, тато, гази го овој, ааааааааа!!!!!! Даааааааа тато тато, ај оваа гази ја ееееееееееееееее хахахахахахах ихааааааа…... И како што газат цела шофершајбна се направила крвој, па морал некој да ја забрише. - Тато, тато, мама нека ја брише! - Ааааа, не, не, зошто јас? Ај оди ти (на девојчето)... - Ајде мори жено, оди ти бриши ја, срам те било! И подизлегува од пенџере женава да ја бриши шофершајбната, а татково: - Деца, ќе ја газиме! - Дааааа тато, гази јааааа ахахахахахахахахаха! И баааааам во некој ѕид пуздер ја направиле! Арно ама, девојчето почнало да плаче… се врти татково: - Шо е, мори, жал да не ти падна? - Нееееее, ништо не видов! :((( |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две братчиња. едното 7, другото 3 години.
на помалото му купиле мама и тато нова играчка, а на големото само балонче. -Малото го зеза: Мене нова играчка, тебе балонче! -Мене балонче, ама ти леукемија! |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |