|
Математика |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | |
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e na stranicite, tuku na kompjuterot, kaj saatot i dugite znakcinja, najdolu desno...
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na start ke kliknes, ke odish vo COMTROL PANEL, ke ti se otvori nova strana, tuka barash LANGUAGE (JAZIK) ke kliknesh na nego, potoa povtorno ke ti se otvori nova strana i pisuva REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS ke go otvorish ova i ima malo pravoagolno prozorce, na REGIONAL OPTIONS i tuka ke kliknesh na MACEDONIA , potoa OK.Posle toa do saatot znaci desen agol dole ke imash ikona so EN koga ke kliknesh na nea se pojavuva MK toa e toa. Ne znam dali ke me svatish ....Sepak probaj |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
breza
Нов член Регистриран: 15.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум имала Македонска подрска и тебало да стиснам шифт и алт.Се извинувам што Ве измачив.
|
|
Бреза-Брезово
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok e ne e nikavo macenje
|
|
|
|
breza
Нов член Регистриран: 15.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дрзам часови по математика од петто одделение основно до четврта година на сите средни уцилишта во Битола.
Ако сте заинтересирани јаветесе на следните телефони: 235-873 075-606-297 |
|
Бреза-Брезово
|
|
бреза
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почна школската година па можеби и оваа тема ќе проработи
|
|
Бреза/Брезово
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go memorirav brojot |
|
|
|
бреза
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде јавете се да решиме некоја задача .
|
|
Бреза/Брезово
|
|
бреза
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плашилиштееееееееееееееееееееееее бегајте подалеку страшно е многу од незаинтересираност
|
|
Бреза/Брезово
|
|
бреза
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема никој да се јави на оваа тема зарем е тоа толку страшно
|
|
Бреза/Брезово
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde kazi nekoja... da vidime dali vistina sum plavusa.
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas utre pram test matematika i pojma nema.
Ucime nesto beskonecni nizi nesto limes itn. |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na koj mu tekna da ja otvori temava?! nikogas ne sum razbirala,najodbiven predmet.....
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodusa,mi se sviga onoa-davam na casovi po matematika
|
|
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |