|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1234 41> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А хеликоптерот, каде му е? Нели лажеа, сега, утре, друг ден!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Serii koi ne se od Shpansko poteklo davaat i Sitel i toa dosta dobri serii A1 gledam samo koga ima Anglisko prvenstvo i nishto drugo... vesti nemozham da gledam na A1 radi onaa Mence Atanasova Toci mi se temni koa ke ja vidam kako ka trese glavata ko metalec. Vesti na kanal 5 gledam taka da sekoj so razlivchen vkus i sea ako se sledi taa anketa koja Tv e najgledana mislam deka ima uluga vo toa shto A1 stvarno ima jaki predavateli za razlika od kanal 5 i Sitel koi nemozhe sekade da se fatat dobro pa za toa narodot po planinskite mesta sem MTV i A1 nishto drugo nemozhe da gleda tuka e prednosta na A1 bar jas taka mislam.
|
|
Itn...
|
|
ROYAL
Сениор Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а1 ја глдам поради Desperate Housewives, Friends, Charmed а често пати
знаат да дадат и некој добар игран филм како Armagedon т.е тв ми
е цел ден уклучен на а1 ама и на sky net поради музиката
(инаку ми изгледа како sky да пропаѓаат па затоа има по цел ден музика и по некоја глупава емисија од нашиве глумци) |
|
|
|
m-free
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se lici rozevo tuka zasto nema pravilni normi, sto e kvalitet, koj e biznismen i slicno...
ako ima normi niti A1 ce bide televizija, a vo nikoj slucaj RAMKOVSKI - BIZNISMEN, smesna rabota... Изменето од m-free - 28.Јуни.2006 во 12:23 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал на никого не му одговара во оваа држава да бидат поставени правилни норми и закони. |
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чуму, и тоа реприза? Абе колку пари собраа, а и од кого, прашање е сега? После сакале да бидат телевизија. Ако сакаат да пробаат да бидат телевизија, може ли како претплатник и конзумент, да пробам барем да предложам тема? Сто пати му упатив писма, на чум-чом, ама очигледно човекот ни чита е_маил, ни одговара. Му пратив и цитат од САД Сенатот, или конгресот, за сесија во врска со Балканот. Не ја ни спомна. Него му е битно чичо Велија што ќе кажел, а ваму се жалеше дека истото му го правеле и во МТВ, му наметнувале што да работи!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA NAJSTABILEN E OD SITE NASI SATELITSKI PROGRAMI.
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа се плаќа де*ело, најверојатно од репризата на ЧУМУ во која беа Ахмети и Џафери! А поточно од НЦАА од ЊуЈорк, луѓе свестете се!
|
|
Јас сум мајстор!
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma koj gi gleal niv i onaka nisto ne gi razbrav so ova prevodive haos e
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas do pred pola godina gledav samo A1, iako smetam deka sitel e mnogu
podobra i pokvalitetna, so mnogu podobri i pointeresni emisii, sepak
smetam deka A1 e najgledana bidejki e stvarno dobro sredena programata
i pogodeni se site slabi tocki na narodot - spanski serii (najgledanite
so barem 70% od narodot gi sledi) , vestite im se super,
emisiiite......smetam deka ima se za sekogo. mozebi i ne e toa vo
globala najdobroto za narodot kolku sto e programata aktuelna za site
da go ocekuvaat najdobroto na nea
sega poretko gledam A1 otkako pustija Classic na kablovskava, ama sepak sledam bas poradi ovaa pricina:)- da vidam kako se drzi:) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Daj pobrzaj , CSI , Desperate Housewives , Charmed ...
Od a1 malku poveke gledam HBO na kablovska bidejki davaat poveke filmovi.
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сериине и вестине ги држат а1 на врвот...вестите им се број 1 кај нас, непристрасни секогаш актуелни...а сериине од шпанско-англиско-американско потекло...за секој по нешо...последно време не ни глеам тв заради компјутеров, али ко ќе уклучам mtv, vh1 или а1...нешо последно време усраја со сузе...и со некој други глупи емисии...ја отупеа...али и за нив се најжвит публика...сублимат:најдобри се зато шо знает да се поставет и да се прилагодет на народов наш македонски...
|
|
Точачиња.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОТИ ОВДЕ НЕА НАЈЧИСТО МИ ЈА ФАКА ТЕЛЕВИЗОРОТ
|
|
Внеси реплика | страница <1234 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |