|
Хомосексуалците во нашата држава |
Внеси реплика | страница <1234 53> |
Автор | |
јоцо
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УУУУУУУ со тие незнам што ке се прави а бе луѓе државата тоне луѓето
немаат пари за леб пола држава ни е без работа а на некој му дошло
преку оноа дали ќе им се дадат правата на хомосексуалците ај
освестетесе малку не вреди да се троши време на оваа тема ај здраво
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee,ushte da ima svesni luge tuka ,dobro bi bilo,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be sto ste zapnale tolku potiv homoseksulacite ...ili za homoseksualcite skoj si ima svoe pravo...sekoj si ima svooj zivot,ii nemojte nikogo da osuduvate zosto so olkava merka sudite so tolkava ke vi bide sudenooooooo
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i nemojte da mi zameruvate zasto ni samiot neam sto sum napsial premnogu sum vo nesvesna sostojba za da znam sto sum napisal mozebi utree ke znaaam samo edno znaam site sme istii...site sme isto...site sme lugeeee!!!!!!
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e.....ama nema ovie nad tebe da te razberat....
|
|
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onoj koj ke me razbere mene se razbira i sebe a onoj koj ne me rqzbirane se razbira ni samiot...
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај ќе те остам сам да си ги избришиш пораките утре.... сега под дејство, така да, простено ти е, ама утре кога ќе се отрезниш, метлата ја имаш во свои раце |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
јоцо
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали има свесни луѓе тоа прашање е за на друга страна не за оваа, а човек отворено си кажува кога не му е бистра главата, ништо не крие |
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sega gledam sto sum napisal...mozebi treba da napraam nekoi popravki vo odnos na pravopisot ama ke otavam kako sto e....ako nekoj misli deka treba da se izbrise nesto neka go stori toa....jas vikam...IN VINO VERITAS!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еее вино си е вино пијалок на љубовта..
Ре*ел не му замерај нека не подзачистува баш слатко звучеше.. |
|
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oк, ај чим така викате.... ;)
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
misshugo
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako imas problem so stranive slobodno mozes da se isklucis i da ne ucestvuvas vo porakite sto se ostavaat na temava...
|
|
Hugo
|
|
al^islam
Нов член Регистриран: 06.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znaete sto pravite neka allah vi se smiluva
|
|
ikre
|
|
Внеси реплика | страница <1234 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |