IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - sobrakajki
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

sobrakajki

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Прашање: kakva sobrakajka se doziveale?
Одговор Гласови Статистика
9 [64,29%]
5 [35,71%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
leptir Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leptir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 22:01
abe maja eve citam veke dve temi od tebe i mnogu mi se svigaat treba da te staat za moderator imas recnik imas stil za pisuvanje.
zal mi e za toa sto ti se slucilo ali ima valjda pricina zasto se slucilo moze se slucilo za da izbegnes pogolema nezgoda od ovaa sto ti se slucila.
milo mi e sto ste zivi i zdravi pa taka i ostanete.

ti DEFINITIVNO TREBA DA BIDES MODERATOR MI SE~SVIGAAT TVOITE TEMI I TVOJOT NACIN NA IZRAZUVANJE
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 15:56
Добро е што со малку сте си поминале, фала богу!
Друг пат пазете повеќе.
Инаку за тужење, стварно треба прво да се консултираш, со повеќе адвокати, оти што вели Јулија, парите на адвокати може да си истрошиш само.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2006 во 12:12
jas dosega sum nemal soobrajkajka i nesakam da imam vo idnina ni lesna ni teska vaka mi e poubo zatoa vozete vnimatelno da nemame soobrajkajki
mbm
Кон врв
leptir Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2006
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leptir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 16:37
ne e bitno dali si vnimatelen nekoj nevnimatelen ke te akne od pozadi
Кон врв
eli1 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јуни.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eli1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 19:51
e vcera cuknav edna kola od pozadi.,...Angry
Miliion trckanici potoa sleduvaat....Cry

Изменето од eli1 - 19.Јуни.2006 во 19:51
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 20:18
steta golema?Confused raneti ima?Confused Tongue
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 20:20
Originally posted by maja_070 maja_070 напиша:

pred tri dena imav mnogu jaka sobrakajka kaj gorce nadvoznjakot za nakaj novoselski.
bev na motor so deckomi i ne udrija od pozadi so jugo vozese nekade okolu 40-50.
bese jak udarot a i mnogu se tumbavme.
udriv so glavata vo hauba dva pati ne frli kolata i se tumbavme dole negde 20-30 metri.koga stanav odma moeto milo me krena bez da misli na nego a jas se stiskav samo da ne se onesvestam.me odnnesoa  vo bolnica vo gorce me vratija i koga se vrativ vidov deka maceto mi go odnle so brza pomos na urgenten vo drzavna.
posle 5 min. mi se slosi i mene me odnesoa primivme infuzija mene me pustija a nego go zdrzaa.bese sien i loso mu bese.imavme sreka sto preziveavme i za toa sum mnogu srekana. naj vazno bese dodeka pagavme i se vrtevme jas si go guskav maceto moe celo vreme i gusnati padnavme.a jas se molev cel pad da preziveeme.
i taka ispadna eve imam moznost da ja spodelam mojata prikazna so vas.

nikogas poveke da ne ti se povtori ti posakuvam !!!! Poddrska!!
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 10:47
Кога сум возела јас не сум имала сообраќајка, два пати имавме полесни сообраќајки со маж ми, не по негова вина. Вториот пат можеше да биде кобно. Без да погледне дека има возила кои се движат, шоферот на еден пик ап удри право во нас, па среќа што маж ми навреме избега на лево па избегна да дојде до повреди, поминавме само со штетите на возилото.

Инаку сообраќајците би требале да бидат многу поригорозни , никој не ги почитува правилата , Скопје е град без никаква сообраќајна култура.
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 10:50
jas sum preziveala mnogu teshka soobrakajka i teshko e za toa da se zboruva...a sekogash ostanuva stravot....nesvesno ama tuka e.....
Кон врв
MoNiKa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoNiKa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 13:35
NE SUM PRAVILA SOBRAKAJKA Smile A AKO PRAVAM UVO KE E DA E LESNICKA SAMO EDEN PAT DA SE OBRNAM I PAK DA SE VRATAM VO PRAVILNA POLOZBA DA SI SKRSAM EDNA RAKA I TKAStar
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 13:38
bravos ,monika,...se nadevam nema da ti se ispolni,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
MoNiKa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoNiKa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 15:45
НасмевкаConfusedE EDEN PAT MI SE ISPOLNI SI JA SKRSIH DESNATA RAKA НасмевкаConfused
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 16:24
auuu,...dobro,..shtom pominaloНасмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Schumacher Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schumacher Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 10:32

Видов каде сте летале и тумбале и сваќам дека стварно сте имале МНОГУ среќа.

Изменето од М. Schumaher - 20.Јули.2007 во 10:42
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.