sobrakajki
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Македонија и Свет
Име на форумот: Градови во Македонија
Опис на форумот: Со се' села... настани, култура-некултура, рекла-кажала...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4147
Датум на принтање: 25.Јануари.2025 во 16:50 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: sobrakajki
Постирано од: maja_070
Наслов: sobrakajki
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 21:45
pred tri dena imav mnogu jaka sobrakajka kaj gorce nadvoznjakot za nakaj novoselski. bev na motor so deckomi i ne udrija od pozadi so jugo vozese nekade okolu 40-50. bese jak udarot a i mnogu se tumbavme. udriv so glavata vo hauba dva pati ne frli kolata i se tumbavme dole negde 20-30 metri.koga stanav odma moeto milo me krena bez da misli na nego a jas se stiskav samo da ne se onesvestam.me odnnesoa vo bolnica vo gorce me vratija i koga se vrativ vidov deka maceto mi go odnle so brza pomos na urgenten vo drzavna. posle 5 min. mi se slosi i mene me odnesoa primivme infuzija mene me pustija a nego go zdrzaa.bese sien i loso mu bese.imavme sreka sto preziveavme i za toa sum mnogu srekana. naj vazno bese dodeka pagavme i se vrtevme jas si go guskav maceto moe celo vreme i gusnati padnavme.a jas se molev cel pad da preziveeme. i taka ispadna eve imam moznost da ja spodelam mojata prikazna so vas.
------------- m.v
|
Коментари:
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 21:48
strasno nesto leleeeeeee
------------- m.v
|
Постирано од: Julija
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 22:33
Како си сега Маја? Како е дечко ти? Ќе имате ли последици?
Пијан ли бил тој со Југото? Застана ли или побегна?
-------------
|
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 23:52
pa zastana so jugoto. sega miruvame i zaedno si se guskame dobri sme samo sme so potres na mozok lezime i toa... milo mi e sto mi pisa ke ideme vo sreda na magnetna rezonansa pa ke ti pisam pak kako sme za sigurno kolkav ni e potresot. a toj so jugoto bese potresen i mislese deka nema da preziveeme.
------------- m.v
|
Датум на внесување: 09.Мај.2006 во 10:03
Ви посакувам успешно оздравување и на двајцата Пиши како ќе поминете со магнетната резонанца...На клиника ли ќе одите?
-------------
|
Датум на внесување: 09.Мај.2006 во 18:30
da ke odime na klinika ke pisam utre fala za pozdravot
------------- m.v
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 10.Мај.2006 во 14:39
Лесна сообраќајка, без последици, имав. Што направија децава на клиника? Да даде господ ништо да не им е! Па да си се сакаат до старост!
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Постирано од: Antiqua
Датум на внесување: 10.Мај.2006 во 14:49
Im drzam sreka se da bide kako sto treba!
------------- Veni Vidi Vici
|
Датум на внесување: 10.Мај.2006 во 18:19
Каде си маја_070? Што има ново? Што велат докторите, колку време ќе ви треба да се опоравите?
-------------
|
Датум на внесување: 10.Мај.2006 во 18:21
Во анкетава фали никаква сообраќајка.
Не сум имала никаква сообраќајка, фала богу, јас сум многу внимателен возач...Што се вели возам како по јајца, а да не се искршат јајцата
-------------
|
Постирано од: natalija
Датум на внесување: 11.Мај.2006 во 10:30
Не сум имала никаква сообракајка до сега.. Не ни сакам да јаимам се надевам Господ ќе ме чува од злото..
Жалам за милите што им се случи тоа.. Ви посакувам пријатно оздравување и само спомен на кој ке се шалите на старост гушнати и двајцата
-------------
|
Датум на внесување: 11.Мај.2006 во 14:09
fala mnogu za ubavite zborovi stvarno mi znacat. bevme na lekar i ni rekoa deka imame kontuzija na glava i vitkanje na vratniot prslen.sega sme super samo malo privrtuvanje vo glavata imame ali mislam deka ne e strasno ne se snimavme na magnetna rezonaca.fala uste ednas za podrskata od site vas.imate pravo ne sum stavila nikakva sobrakajka sum zaboravila ke pisam pak i baram sovet od vas dali da go tuzime toj sto ne udri.
------------- m.v
|
Постирано од: natalija
Датум на внесување: 11.Мај.2006 во 14:13
Слободно мила искажи се ке се најде правен совет.. за тужење раскажи од ситуација ако има правни моменти кои нема да ги побијат..
Драго ми е што сте добро
-------------
|
Датум на внесување: 13.Мај.2006 во 08:52
maja_070 напиша:
fala mnogu za ubavite zborovi stvarno mi znacat.bevme na lekar i ni rekoa deka imame kontuzija na glava i vitkanje na vratniot prslen.sega sme super samo malo privrtuvanje vo glavata imame ali mislam deka ne e strasno ne se snimavme na magnetna rezonaca.fala uste ednas za podrskata od site vas.imate pravo ne sum stavila nikakva sobrakajka sum zaboravila ke pisam pak i baram sovet od vas dali da go tuzime toj sto ne udri.
|
Зависи од те*е...Од една страна заслужува да се тужи и треба да се тужи....но од друга страна, како што се' "брзо" се решава во нашиве судови, би помислила...да не испадне парите што ќе ги дадеш за адвокат да му го школуваат детето некаде...
-------------
|
Постирано од: leptir
Датум на внесување: 14.Мај.2006 во 22:01
abe maja eve citam veke dve temi od tebe i mnogu mi se svigaat treba da te staat za moderator imas recnik imas stil za pisuvanje. zal mi e za toa sto ti se slucilo ali ima valjda pricina zasto se slucilo moze se slucilo za da izbegnes pogolema nezgoda od ovaa sto ti se slucila. milo mi e sto ste zivi i zdravi pa taka i ostanete.
ti DEFINITIVNO TREBA DA BIDES MODERATOR MI SE~SVIGAAT TVOITE TEMI I TVOJOT NACIN NA IZRAZUVANJE
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 15.Мај.2006 во 15:56
Добро е што со малку сте си поминале, фала богу! Друг пат пазете повеќе. Инаку за тужење, стварно треба прво да се консултираш, со повеќе адвокати, оти што вели Јулија, парите на адвокати може да си истрошиш само.
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Постирано од: mende
Датум на внесување: 16.Мај.2006 во 12:12
jas dosega sum nemal soobrajkajka i nesakam da imam vo idnina ni lesna ni teska vaka mi e poubo zatoa vozete vnimatelno da nemame soobrajkajki
------------- mbm
|
Постирано од: leptir
Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 16:37
ne e bitno dali si vnimatelen nekoj nevnimatelen ke te akne od pozadi
|
Постирано од: eli1
Датум на внесување: 19.Јуни.2006 во 19:51
e vcera cuknav edna kola od pozadi.,...
Miliion trckanici potoa sleduvaat....
|
Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 19.Јуни.2006 во 20:18
steta golema? raneti ima?
|
Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 19.Јуни.2006 во 20:20
maja_070 напиша:
pred tri dena imav mnogu jaka sobrakajka kaj gorce nadvoznjakot za nakaj novoselski. bev na motor so deckomi i ne udrija od pozadi so jugo vozese nekade okolu 40-50. bese jak udarot a i mnogu se tumbavme. udriv so glavata vo hauba dva pati ne frli kolata i se tumbavme dole negde 20-30 metri.koga stanav odma moeto milo me krena bez da misli na nego a jas se stiskav samo da ne se onesvestam.me odnnesoa vo bolnica vo gorce me vratija i koga se vrativ vidov deka maceto mi go odnle so brza pomos na urgenten vo drzavna. posle 5 min. mi se slosi i mene me odnesoa primivme infuzija mene me pustija a nego go zdrzaa.bese sien i loso mu bese.imavme sreka sto preziveavme i za toa sum mnogu srekana. naj vazno bese dodeka pagavme i se vrtevme jas si go guskav maceto moe celo vreme i gusnati padnavme.a jas se molev cel pad da preziveeme. i taka ispadna eve imam moznost da ja spodelam mojata prikazna so vas.
|
nikogas poveke da ne ti se povtori ti posakuvam !!!! Poddrska!!
|
Постирано од: butel2
Датум на внесување: 30.Јуни.2006 во 10:47
Кога сум возела јас не сум имала сообраќајка, два пати имавме полесни сообраќајки со маж ми, не по негова вина. Вториот пат можеше да биде кобно. Без да погледне дека има возила кои се движат, шоферот на еден пик ап удри право во нас, па среќа што маж ми навреме избега на лево па избегна да дојде до повреди, поминавме само со штетите на возилото.
Инаку сообраќајците би требале да бидат многу поригорозни , никој не ги почитува правилата , Скопје е град без никаква сообраќајна култура.
|
Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 30.Јуни.2006 во 10:50
jas sum preziveala mnogu teshka soobrakajka i teshko e za toa da se zboruva...a sekogash ostanuva stravot....nesvesno ama tuka e.....
-------------
|
Постирано од: MoNiKa
Датум на внесување: 18.Јули.2007 во 13:35
NE SUM PRAVILA SOBRAKAJKA A AKO PRAVAM UVO KE E DA E LESNICKA SAMO EDEN PAT DA SE OBRNAM I PAK DA SE VRATAM VO PRAVILNA POLOZBA DA SI SKRSAM EDNA RAKA I TKA
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 18.Јули.2007 во 13:38
bravos ,monika,...se nadevam nema da ti se ispolni,...
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: MoNiKa
Датум на внесување: 19.Јули.2007 во 15:45
E EDEN PAT MI SE ISPOLNI SI JA SKRSIH DESNATA RAKA
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 19.Јули.2007 во 16:24
auuu,...dobro,..shtom pominalo
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: Schumacher
Датум на внесување: 20.Јули.2007 во 10:32
Видов каде сте летале и тумбале и сваќам дека стварно сте имале МНОГУ среќа.
|
Постирано од: Schumacher
Датум на внесување: 20.Јули.2007 во 10:36
А и добро сте заштитени на таква сообраќајка, заштитата многу прави. Иначе јас со болидот досега колку пати сул летал па пак сум жив и здрав така да само за здравјето иначе колата фрли ја оти од толку тумбање ништо нема здраво од неа.
|
Датум на внесување: 21.Јули.2007 во 14:18
mnogu soobrajki na avtomobili so motori i mnogu zrtvi ovie 2 meseca
|
Постирано од: 551mb
Датум на внесување: 19.Август.2007 во 02:42
butel2 напиша:
mnogu soobrajki na avtomobili so motori i mnogu zrtvi ovie 2 meseca |
sakas?a sto ti znaci toa?
|
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 13:48
a tebe sto ti znaci?
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 13:56
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Постирано од: Trilili
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 14:02
more kako se setat so minici i goli pupaci, stvarno e opasno da si sofer
------------- LEFT SIDE OUT SIDE RIGHT SIDE HE SHOOT HE SCOREEEEEES!!!
|
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 14:13
ebes ga ja zatoa ne vozam.....da ne mi "izleta" nekoja pudla da ne recam smizla pa da ja kacam na hauba....
|
Постирано од: Trilili
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 14:16
ako se vozel so tebe ja bi ja sredel dodeka e uste topla
------------- LEFT SIDE OUT SIDE RIGHT SIDE HE SHOOT HE SCOREEEEEES!!!
|
Датум на внесување: 20.Август.2007 во 14:18
ama togas nema da ja boli.....tek od koga ke se oladi mestoto kade e udrena... i samo uste ednas da te vidam da gledas plavusi...ke vidis ti.... ti si po crnite i tocka...
|
Постирано од: macas
Датум на внесување: 14.Септември.2007 во 00:13
ovaj zbor soobrajkajka go mrazam od dnoto na dusata pred dva meseci mi pocina brat 27 godisen vo teska soobrajkajka.....
------------- zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|