IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ве привлекува истиот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ве привлекува истиот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
Автор
Порака
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Статус: Офлајн
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2006 во 23:16
A probuduvanje na seksualnosta od nesto ne znaci deka mora da imas seks so toa nesto? Ako te pali bojata na nekoja soba sakas da imas seks so zidovite?
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 08:24
Originally posted by bomboni bomboni напиша:

A probuduvanje na seksualnosta od nesto ne znaci deka mora da imas seks so toa nesto? Ako te pali bojata na nekoja soba sakas da imas seks so zidovite?
Ова со ѕидовите ти беше ептен соодветен пример Маичке не се жестри па сите знаеме дека си по машки  и тоа 100%

Изменето од beleg
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 08:30
pa primerot ne e adekvaten
no treba da se zamisli
ne sum cul zidovi kako fetish?
no koj znae mnogu ljugje mnogu fetisi pa moze i zidovi
sepak treba da se razmisli
no boja da boja vozbuduva
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 08:32
NO IMA NESTO VO TEMATA
SHTOM SE RASFLUVAT SO OSKARITE
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 09:19
Originally posted by bomboni bomboni напиша:

Jas ne se sekjavam a dobro stojam so pomnenjeto deka me zapalile zidovite, ama ni bojata nivna ne mi predizvikala vozbuda.Malku ne ti e primerot ok.A na pogornata replika te razbrav kako demek folirame a vprochem se palime po istiot pol.Zatoa i takva reakcija, sorry.Inaku e mnogu glupavo sega da povtoram povtorno koj kako me pali i privlekuva.:)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 18:03
Pa primerot ne mora da go svakas bukvalno... Tuku aj da ne mislis deka buckam, pozdrav...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 18:11

БУЦКАШ И НИ ГИ ПЛАШИШ ПОСЛЕ МАШКИТЕ,ПА НЕСАКААТ ДА ПИШУВААТ НА ОВАА ТЕМА

Кон врв
misshugo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misshugo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2006 во 00:09

da ne se falam, ama niz toa sto imam pominato do sega vo zivotot imam smeneto mnogu mislenja i za mashkite i za zenskite. definitvno 20% me privlekuvaat maski, a 75% me privlekuvaat zenskite. 5% sum neutralna, zasto vo posledno vreme pogolem del i od ednite i od drugite nemaat razbiranje i pocit. ali fala Bogu ne sum celosno razocarana...

Hugo
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2006 во 00:25
Clapza iskrenosta
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misshugo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 21:08
molam!
Hugo
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misshugo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 21:09
a za anonimnosta ne treba da se cudite, normalno e sto se anonimni pa i jas. toa ni e vo krvta.
Hugo
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 00:33
Me privlekuva i istiot i sprotivniot pol.  Sum imala prekrasni iskustva i so dvata pola.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 00:54
Ubavo za tebe... A orginalno (najnapred) koj pol prv ti se dopagase? Ili odsekogas ti bilo seedno? Me interesira kako gi posmatras maskite a kako zenskite kako seksualni objekti? Mislam koi fizicki osobini te privlekuvaat? Aj ako mu se zboruva na nekoj, sakam barem da rasprikazeme na temive nesto od iskustva, a ne samo da se karame dali e normalno ili ne postoenjeto na homoseksualnosta...
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 09:24
da vikam pravo da bef zensko mozi ke me privlekuvase zenskiot pol ama za zal sum masko i ne me privlekuva maskiot pol nekako neznam zosto ama ne i ne
mbm
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.