![]() |
|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Автор | |
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A probuduvanje na seksualnosta od nesto ne znaci deka mora da imas seks so toa nesto? Ako te pali bojata na nekoja soba sakas da imas seks so zidovite?
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од beleg |
|
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
pa primerot ne e adekvaten
no treba da se zamisli ne sum cul zidovi kako fetish? no koj znae mnogu ljugje mnogu fetisi pa moze i zidovi sepak treba da se razmisli no boja da boja vozbuduva |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
NO IMA NESTO VO TEMATA
SHTOM SE RASFLUVAT SO OSKARITE |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Pa primerot ne mora da go svakas bukvalno... Tuku aj da ne mislis deka buckam, pozdrav...
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
БУЦКАШ И НИ ГИ ПЛАШИШ ПОСЛЕ МАШКИТЕ,ПА НЕСАКААТ ДА ПИШУВААТ НА ОВАА ТЕМА |
|
|
|
![]() |
|
misshugo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
da ne se falam, ama niz toa sto imam pominato do sega vo zivotot imam smeneto mnogu mislenja i za mashkite i za zenskite. definitvno 20% me privlekuvaat maski, a 75% me privlekuvaat zenskite. 5% sum neutralna, zasto vo posledno vreme pogolem del i od ednite i od drugite nemaat razbiranje i pocit. ali fala Bogu ne sum celosno razocarana... |
|
Hugo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misshugo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
molam!
![]() |
|
Hugo
|
|
![]() |
|
a za anonimnosta ne treba da se cudite, normalno e sto se anonimni pa i jas. toa ni e vo krvta.
|
|
Hugo
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Me privlekuva i istiot i sprotivniot pol. Sum imala prekrasni iskustva i so dvata pola.
|
|
![]() |
|
Ubavo za tebe... A orginalno (najnapred) koj pol prv ti se dopagase? Ili odsekogas ti bilo seedno? Me interesira kako gi posmatras maskite a kako zenskite kako seksualni objekti? Mislam koi fizicki osobini te privlekuvaat? Aj ako mu se zboruva na nekoj, sakam barem da rasprikazeme na temive nesto od iskustva, a ne samo da se karame dali e normalno ili ne postoenjeto na homoseksualnosta...
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
da vikam pravo da bef zensko mozi ke me privlekuvase zenskiot pol ama za zal sum masko i ne me privlekuva maskiot pol nekako neznam zosto ama ne i ne
|
|
mbm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |