|
Бегање од часови |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
mane_bre
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idev na fliperi najcesto,pa i nekogash bescelno se shlaev niz Skopje.abe gluposti
|
|
птичји грип
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preska se setkav navaka nataka.....mesto da sedam uste 4 casa na skolo.....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ja trebase da odam na fax ama ne ojdov posto mi e prva nedela,pa i ova se broi u beganje od casovi
|
|
respect my authoritaaa
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе се сетам само баравме причина да ја здувнеме цел клас од часови најчесто последните два
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene me mrzese da begam,. a sto da pravam koga ucev krusevo, edinstveno mesto kade mozese da se odi bea "gumenjata" a i toa se zdosaduva.pa napravivme druga zabava, se ZEZAVME SO PROFESORITE
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
mala
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee...beganje ....mnogu osnovno ne begav samo ednas..i posle toa beganje od nos ni go izvadija..i kaj begavme...izbegavme od muzicko zoso sakase da ni dade test i izbegavme site po doma..zoso bese posleden cas....i sea vo sredno...ne ima vreme
|
|
f**k ThE ReSt...I`m ThE bEsT...
|
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si ma ti ?od koga te nema |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ja denes izbegav ama oti gubevme neso i samo so otidov gi gleam site si odat i si ja letnav i ja
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee odamna ne sum izbegala......duri cela edna nedela....
Изменето од Alekta |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
bode
Нов член Регистриран: 04.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe deca,i sin mi mnogu bega od casovi i ke go izbrkaat od skolo.kako da mu pokazam deka gresi ke si go zafrkne cel zivit za malku zabava
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не му предложите да научи да свири на некој инструмент? Тоа ќе му биде интересно, ќе му одзема време-мислам од времето за шетање, а може да му користи некогаш во животот. Помислете за ова.
Изменето од Julija |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе не викам дека музиката е едноставна работа, таман работа...Јас не велам дека треба да стане професионалец! Зборот ми е: запосли го детето за да нема време да мисли на ништо друго, освен на она што треба да го научи. Ако му е забавно, ќе го учи, ако не, пиши пропало... Што се однесува до мене, други добри можности се боречки вештини, па компјутери, па јазици, сега има и танцови школи ... Јас кога бев ученик ништо немаше , жими центарот за странски јазици и музичкото училиште... Изменето од Julija |
|
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bev pretsedatel na klas, sekogas koga profesor kasnese barem 2 minuti po zvonenje odev da prasam da ne ne e dojden na rabota. Ke izlezev od ucilnica, ke si postoev pred vrata 1 minuta pa ke vlezev : NEEEEE E TUKAAAAA, GUBIMEEEEEE!!! i site ke se razbegaa. posle se vadev na toa deka sum se salel ama nikoj ne ostanal da me islusa
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |