|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1234 62> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sedat dvajca mazi pokraj rulet masa. Vleguva zgodna plavusa i zastanuva kaj nivnata masa. stava pari i im veli, vam sigurno nema da vi preci da se soblecam, me faka vrukina koga se kockam. deckite se razbira nemaat protiv. se vrti ruletot i plavusata pocnuva da skoka i da vika "ajde ajde mi trebaat novi konduri, nova haljina..." i odednas izvikuva "dobiv"!!! Gi sobira parite od masata i si odi. A edniot mu vika na drugiot abe koe brojce padna, a drugiot mu vraka, a mislev deka ti vide.
naravoucenie: ne se site plavusi glupi, ama site mazi se isti |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди да купи карти за во кино….
- Дајте ми две карти... - За „Ромео и Јулија“ ? - Не бе, за мене и другарка ми |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто во град има се повеќе плавуши?
- Па, не знаат да се вратат дома. Плавуша пишува љубовно писмо на дечкото... - Овде е супер, најубаво се забавувам во зоолошката градина, уште и ти да беше тука.... |
|
|
|
marga
Нов член Регистриран: 10.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prevencija od pticji grip ! vazi za site maski : NEMOJ DA SPIETE SO KOKOSKI ! |
|
marga
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша почнала да учи математика?
- Зошто го видела маж и со две непознати. - Што станува кога плавуша ќе премине граница на некоја земја? - Просечниот коефициент на интелигенција на едната земјата расте, а на другата се намалува. Изменето од Julija |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој селанец сакал да ја помине реката со трактор, ама не знаел колку е длабока.
Здогледал некоја плавуша покрај патот. - Невесто, рекава длабока е? - Не! Тргнал овој низ реката со тракторот и потонал целиот. - Добро мори жено, нели е плитка водава! - А бре плитка е, прееска на едни шатки до пола им беше! |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Застанала плавуша пред трафика:
- Дајте ми еден кондом. - Да ви го завиткам или...? - Не фала, за овде ми е... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.
|
|
|
|
Ana^^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*Sto odgovrila plavusa koga ja prasale dali ja smenala vodata vo akavriumot?
-Ne uste ne ja imaat ispieno starata:) *Zosto koga plavusa se potpira na dzid,dzidot paga? Zatoa sto popametniot popusta:) *Sto vika plavusa koga doktorot i kazuva deka e bremena? -Doktore siguren ste deka e moe? Bez navreda za plavusite |
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на гинеколог.
-Докторе, на сите реклами за влошки, течноста е плава, а кај мене е црвена. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На поштарот му е последен ден на работа после 35 години верно служење во својот реон.
На последната обиколка, од првата куќа го пречекува целото семејство, му честитаат и му даваат подарок во плик. Во втората куќа повторно го пречекува целото семејство, но добива штека цигари. Доаѓа тој кај третата куќа и вратата ја отвара прекрасна плавуша облечена само во долна облека. Таа го фаќа за рака, го носи во кревет, водат љубов, го носи во кујна, му дава доручек, шолја кафе и банкнота од 100 денари под шолјата. Поштарот се уште возбуден од прекрасниот подарок, прашува: - Се' беше одлично, мора да признаам, но, не ми е јасно, зошто ми давате 100 денари. - Па, вчера вечер со маж ми почнав муабет за тоа што да ти дадеме поклон за пензионирање. Неговата реакција беше "Јеби га, дај му 100 денари". Доручекот беше моја идеја. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша ги менува пелените на своето бе*е еднаш неделно?
- Затоа што пишува: „До 5 килограми“ |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашуваат некој маж - колкава е веројатноста да излезе на улица и да види диносаурус ?
-0.00001% - одговорил мажот Истото прашање и го поставиле на плавуша... -50% - одговорила плавушата... -Е како така ????? -Па така, или ќе видам или нема да видам... |
|
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......НЕ СИ САЛАМ.... |
|
Внеси реплика | страница <1234 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |