|
Груевски или Шеќеринска за премиер? |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
може ли да ги знам официјалните атрибути кои треба да ги поседува една премиерка? освен што требало еве да има развиен граден кош јас мислам дека ви се побркани лончињата,не избираме МИС а освен тоа,ваљда и за маживе постои некој стандард ај кажи ми ги атрибутите на премиерите до сега? освен ако не се работи за некој „скриен“ атрибут и немаа нешто посебно да понудат Изменето од Andjelina - 24.Април.2011 во 23:29 |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eu da ja vrati rada vo uzbekistan ili kaj beshe tamu nedogija posmatrach pa fino lepok tamu i da si ostane cel zhivot samo da posmatra ., gospode ne dozvoluvaj rada i kako nea da ne spasuvaat
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|||
ivan_mar
Нов член Регистриран: 27.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
oj rado oj radmila sta si gruju ucinila :)
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NIKOLA i nikoj drug!!!
|
|||
ivan_mar
Нов член Регистриран: 27.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се знае Радмила !
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toj sto e toj ke si ostani..........
...Edinstveniot koj pokaza nekakvi rezultati vo drzavata.. Patista, vodovodi, sportski sali, procistitelni stanici, subvencii, paricna pomos za bolnite i decata bez roditeli, pokaceni plati, penzii, namaleni danoci, reformi vo obrazovanieto, otkup na dvorno zemjiste, novi avtobusi, spomenici ..............i uste mnogu mnogu proekti.......koi vo minatoto ne bea ni pomisleni a ne da se realiziraat.. Delata zboruvaat.....a ne Radmila ... Programata na VMRO koja e vetena e ispolneta za razlika od onie ocajnite koi samo kukaat deka drzavata ni odi vo propast a so prs ne mrdnale nikogas...ni list nemaat izvadeno a ne cela programa....od mrcatori dosta ni bese...odime napred... Uste ednas zagarantirano sdsm ja gubi bitkata.. GRUEVSKI ZA PREMIER..... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се ставаат физички атрибути, маани и телесни недостатоци во преден план е пред се лична перцепција, несуштествена за темата на дискусија и одлучувањето на кој политичар да му се даде довербата. Рада - “даска“ ми е аргумент со иста тежина како кога некој ќе каже: “не гласам за Грујо поради говорната маана.“ Мене ме интересира што Рада ќе ветува во кампањата и дали пак ќе игра на картата влез во ЕУ и НАТО за 6 месеци, се разбира на сметка на името? |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еееееееееееееее......... тоа ми остана како мистерија...што ли мислеше тогаш Рада и зошто ако и е гајле за Македонија не го кажа решението..Па да направеше добро за сите нас..Која и беше стратегијата...ај ќе видиме сега сигурно ќе ја каже на кампањата...во стилот НИЕ ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА СПОРОТ СО ИМЕТО... а кое е решението не викажуваме тралала лала лалала..... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj lugje osvestete se .....konechno veke ednash .....zasekogash
ta ovie so plavata ruzha ., pa stavija tupanica., pa sakaa izbori., pa posle odoprem.... i se taka vo nedogled.... alooooooooo nemaat ni programa., ni slovo staveno na hartija kako neshto dokaz deka ke bide po nivno., zamo na zborovi li da im se veruva ., pa i babami shto neslusha mozhe da gi chue samo kako vreskaat shto koga oni toa., ., a vamu nishto napismeno kako traga ne ostavaat vo izbornata trka., dosta beshe rechi tuka sega se igra samo so dela., a tie se vidlivi ., na grujo., kakvi takvi no neshto se gleda., a rada od bela mozhe zemjava samo ushte poveke da ja zacrni |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не не брзајте де...полека. Чекаме соочување, вадење валкан веш (посрани гаки). Не може само ние да немаме В дуели.
Лидерите девет години без ТВ - дуел |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овојпат не смее да нема дуел помеѓу кандидатите за мандатар. На Груевски му гори под нозете. Ако пак одбие дуел, одма нека си минусира уште неколку проценти од моменталниот рејтинг... колкав и да му е. |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи правилата за предизборието...
ги поставуваат политичарите... па така и оние за ТВ дуел... некој нека ме потсети и поправи ако не сум во право... не се сеќавам дека Груевски воопшто... имал ТВ дуел со некој спротивставен политичар... Изменето од којсумјас - 28.Април.2011 во 18:53 |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Груевски НИКОГАШ не прифатил ТВ дуел
во демократска држава одбивањето на дуел значи губење на изборите... |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |