|
ДоброТворци и ДоброТворни Посредници |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
izabela david irena
Нов член Регистриран: 25.Април.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od koj grad si
|
|
bucebbb
Нов член Регистриран: 28.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Taso go zavrsi svojot slaven epos koga imase 30 godini;i Leonardo ja naslika Blagovest koga mu bea 17;ama Mikelancelo pocna da ja slika Sistinskata kapela vo svojsta 62 godina...
|
|
zive.g
Нов член Регистриран: 28.Ноември.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze edna usluga decki ?
ako moze da se najavite na stranava mi treba rabotam http://surveynoticias.com/p186311 samo email pishete u prvoto pole nema veza koja samo da postoi emailot i u vtoroto i tretoto pole pishete istiot password fala odnapred decki |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Познатите ќе донираат новогодишни подароциDecember 4, 2018 Кристина Арнаудова и здружението Проект среќа ја започнаа хуманитарната акција “И јас сум Дедо мраз“. Традиционално, и оваа година, јавните личности и компаниите ќе донираат новогодишни подароци за децата кои живеат во социјален ризик. Подароците, на домашна адреса на децата ќе им ги донесе Дедо мраз. “Возбудена сум, трема да ме фаќа. “И јас сум Дедо мраз“ за 2018 започнува сега. Ајде дечки, да ставаме насмевки на лицата на децата. Тоа е можеби единственото во кое со сигурност, ако сакаме, ќе успееме”, вели Кристина Арнаудова. Во ланската акција учествуваа повеќе познати пејачи, актери, спортисти… |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |