IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Кој наш медиум најмалку објавува коментари?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој наш медиум најмалку објавува коментари?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2011 во 19:34
Секој медиум има обврска да објави и спротивставени мислења. Доколку не ги објавуваат убаво е да напишат -покрај тоа што им е ставено како предупредување односно информирање за вулгарностите и националната омраза па ќе си знаеме  и нема да губиме време, односно нема да си тупиме прсти (и нокти) да пишуваме.
Искрено мене ми е смешно кога ќе прочитам дека само на еден медиум демек не се објавува, а на друг се објавува, не за друго , знам дека не се зборува вистината. Сите, ама и врапчињата на гранките надвор знаат дека чим се пишувааат хфалопејки и подршка за политиката на медиумот се објавуваат, чим се напаѓа противникот исто се објавуваат.
Затоа да се потрудиме (барем самите пред себе да сме си искрени), а тука можеме да пишуваме фрази. Секој си одговара пред самиот себе и пред својата совест.голема%20насмевка
Лично, никогаш нема да пишувам невистина, секогаш ќе го пишувам својот став, своето убедување, нема да се конфронтирам со другите за нивните ставови нити ќе ги сметам за противници или опонененти.
Секој одлучува за себе. Секој сам себе се гледа во огледало.
Секогаш ги респектирам лугето со свои ставови-колку и да не ми конвенираат.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.