|
Машка ќелавост - Androgenetic Аlopecia |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znachi samo ako nemash kosa si maz
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne... znaci deka nekoj nema IQ kako so treba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелееееееее абе не мислев на ваква помош
Не ја отворив темата за дискусија ’’Коса-да или не’’ Поентата ми беше РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА. сега јасни сме? срдечен поздрав |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otvori ti tema bez smisla
toa e toa toa e moe mislenje mozebi kje se najdat nekoi forumdzii koi ne mislat kako mene, pa kje ti dadat stotinak recepti kako da ja vratis tvojata kosa nazad 1. nema recept, ne postoi ... osim toj so go spomnav KASTRACIJA zatoa mislev deka kje ti pomogne moeto mislenje... ama ti si uporen vo tvojata manera koja nema smisla za eden maz |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не си во право...постои лек и тоа многу луѓе си ја вратиле косата назад, и си ја одржуваат. Кај повеќето нема никакви странични ефекти. Затоа сакам прво да се истражам убаво пред да почнам со Пропециа. Еве ти странски форум, па увери се самиот:
www.hairlosstalk.com Има и многу други, истражувај малку, не само да тресеш безвезе. Јас пред неколку дена почнав со Пилфуд 5% и шампон Кетоконазол. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zapamti so napisav vo pogorniot post
i seti se na nego za 2 godini . |
|
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ima mal koeficient?
Jas ili ovoj sho bara lek? |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно ќе кажам од моето искуство во медицинските води alopecija или ќелавост се лечи само ако се појави од некое моментално пореметување во организмот или бременост...и тоа само локализирана на едно место или едноставно ослабување и паѓање на влакното кое се обновува со витамини посебно ВИТ Е-tocopherol acetat локално мачкање на циркулативни супстанци сакате природни ( љута пиперка , лук) сакате хемиски како pilfud ...
додека наследната ќелавост или како што вели анакин од тестостеронот што се покачил никогаш со ништо не се обновува па макар на трепавица дубил...све се моментални ефекти...прекини со тоа веднаш за два дена се враќаш на стара позиција...трајно се решава само со пресадување на коса... а бееее кој ви е крив што денешна младина преку ПЦ гледајќи разни еротски работи уште од 10 години се среќава со еротски нагони...уште тогаш тестостеронот почнува да врие..ехе хе хе порано немало ќелави на 28 години сега ги има куп... па немало порано не се гледало и се немало нагон за еротика туку се играло надвор ..стој стој и џамлии се крадело круши по дворои...сега се стискаат уште од 12 ...е па то сте тражили то сте добили... ццц ццццц колку сум лоша бреее ама тоа е вистината ссакате верувајте сакате не... и да...денес е тренд е да бидеш ќелав и со фризура ..без фризура |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
JOCKER
Нов член Special One Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugar gledam deka si spremen da frlaash pari za "lekuvanje"na kelavosta pa koga veke e taka moj sovet ti e deka e podobro da odish direktno na presaduvanje na kosa so toa ke si ushtedish vreme a i pozagarantiran rezultat otkolku da piesh nekoi tableti i da ja machkash glavata so nekoi hemiski sredstva koi mozat a i nemoara da bidat efikasni a od druga strana mozhat da ti predizvikaat odredeni nus pojavi ili u polos slucaj da ti go narushat zdravjeto.
|
|
WhO KnoWs?NoT Me!I'Ve NeVeR LosT CoNtRoL...
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |