IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Како го замислувате сексуалниот чин - во детали...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како го замислувате сексуалниот чин - во детали...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 02:23
a se pocnuva preku razgovorot... barem tuka e lesno... gore dole nikoj so nikogo ne se poznava... среќа
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
rigobet Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rigobet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 02:27
Nedela popladne e…..jas i ona...sami..patuvame vo avtobus...se vracame od vikendot pominat kaj vujna i.....avtobusot poln....ona spie…..jas sum buden…..mi ide edna misla…. nemoralna…..razvratna ….nestrplivo cekam da se vratime doma...oti doma.....aaaaaaaaaahhhh...ce padne …..e..nje…….si zamisluvam seksualni sceni.....mi se kreva …pritisokot…………dozivuvam erekcija....ja zavlekuvam poleka rakata po nejzinite noze i odam nagore..nezno ja dopiram po bradavicata…..desnata bradavica...ohhhhh.pupkite nababreni...ja zemam nejzinata raka…iiiiiii…..ja stavam medju moite noze....se rasonuva...ja prifaca igrata....me trie za moeto..mandalo…..me dopira nezno, a potoa i pogrubo za mojata…ovaj….maskost..mislam deka ce ekspodirav mmmmm.....aaa.....ama…..ne...izdrzliv sum ja...sto se veli zilav..........avtobusot zapira....se simnuvame….stignavme......ja otklucuvam kolata…parkirana vo blizinata na stanicata uste od petokot....trgnuvame nakaj doma....po patot ni zbor......se koncetrirame za zavrsniot udar…. cinis kako luti da sme, a vo glavite ni strui samo edna misla….SEX
Doma sme.....otklucuvam, klucot mi pagja od race..ednas..uste ednas....ahhh..pusta trema......konecno vratata popusta pred naletot na mojata seksualna energija..pretocena vo klucot……..otkluciv..neise...vleguvame.....se gledame 15 sekundi......se frlame kako razjareni zivotni......gi kinam so goli race kosulata I prslukot......vidi sila majkata....me grebe so noktite kako na orel sto I se, po grbot....auuu...ama nokti...kozata mi ja odraska.......ja baknuvam od vratot I usite pa nadole do papokot...na svetot.......zapiram tri sekundi..ja gledam vo oci......me posakuva.......sega I odma.......aaaa...nema sega I odma....sestro slatka....posle.......
So zabi gi kinam gakjickite (dobro e vilicata ne mi ispadna)… sto I gi kupiv za lanskiot 8 mi mart... …...lejjjjj...ama e vlazna.......ja pobutnuvam blago na krevetot.....ja lizam kaj....abe se znae kade…........ova lizenjevo povece go pravam za moj keif otkolku za nea.......obozavam da lizam......pi…ci,,,nja....tece....mmmmmm...... sokovi.....lepat…poleka se ispravam…i..i sednuvam vrz stomakot.....go stavam sukaloto megju nejzinite dve bambarki.........gi pritiskam poleka so ednata raka I teram so vtora brzina....ona ja isprava glavata I go faca nezno so ustata.....mmmm..milina......
Pravam eden kolut napred I zastanuvam na noze.......brzo gi baram kondomite...vo fiokata se…dobro e……nema da fanam triper, sifilis I ostale stvari…aaaa….ama nema I bebe da napravam……ja stavam kapuljacata na glava….za de ne go prepoznaee…..kriminalecot…..i ja priblizuvam do mene....so grbot svrtena.....ja navednuvam....i…..vleguvam vo nea.......pozata kako se vikase...ne znam tocno...nekoi ja vikaat kuceska…. tenija, nekoi pupenka, a nekoi anglomani...dogi mislam deka ja vikaat.....mavam edno 4-5 minuti vo taa poza......posle ja facam malku pogrubo za kosa I ja prevrtuvam obratno….ona lezi, a jas vrz nea..... so levata raka ja dopiram za klitorisot,a so karabatakot mavam neumorno...svrsuva...ednas....svrsuva...dva pati...svrsuva tri pati....auuuuuu..prska….crcornica…..odamna nema vaka svrseno za volku kratko vreme...abe avtobusot cuda pravi...me faca za rakata I me prevrtuva..inaku znae aikido.........se kacuva.......vrz mene gorda e kako da se kacila na Mont Everest...pocnuva da java....mesa…. so liceto e sprema mene.....me gleda vo oci jebozovno.....vika…crka…urlika….site komsii gi razbudivme.....iiiii...oppppppsssssss.......svrsiv.....aaaa...ne trebase sega...Katastrofa
Кон врв
rigobet Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rigobet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 02:42
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

...e морам да признаам дека ме насмеа чинов...секој со својата фантазија...само нешто не разбрав ...сифилис и остале ствари од каде скокнаа во приказнава...

aaaa..ova ne e fantazija...ova e edna nezaboravna i luda noc so edna slobodoumna devojka koja sakase za maz da me zema...ama izbegav na vreme.............

Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 00:07
Jok .. nema da pisuvam be ... nekoj ke fakja pribelieski pa posle ic nema da se trudi ... se napamet ke nauci .... голема%20насмевкаплазење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2010 во 23:05
Originally posted by rigobet rigobet напиша:

Nedela popladne e…..jas i ona...sami..patuvame vo avtobus...se vracame od vikendot pominat kaj vujna i.....avtobusot poln....ona spie…..jas sum buden…..mi ide edna misla…. nemoralna…..razvratna ….nestrplivo cekam da se vratime doma...oti doma.....aaaaaaaaaahhhh...ce padne …..e..nje…….si zamisluvam seksualni sceni.....mi se kreva …pritisokot…………dozivuvam erekcija....ja zavlekuvam poleka rakata po nejzinite noze i odam nagore..nezno ja dopiram po bradavicata…..desnata bradavica...ohhhhh.pupkite nababreni...ja zemam nejzinata raka…iiiiiii…..ja stavam medju moite noze....se rasonuva...ja prifaca igrata....me trie za moeto..mandalo…..me dopira nezno, a potoa i pogrubo za mojata…ovaj….maskost..mislam deka ce ekspodirav mmmmm.....aaa.....ama…..ne...izdrzliv sum ja...sto se veli zilav..........avtobusot zapira....se simnuvame….stignavme......ja otklucuvam kolata…parkirana vo blizinata na stanicata uste od petokot....trgnuvame nakaj doma....po patot ni zbor......se koncetrirame za zavrsniot udar…. cinis kako luti da sme, a vo glavite ni strui samo edna misla….SEX
Doma sme.....otklucuvam, klucot mi pagja od race..ednas..uste ednas....ahhh..pusta trema......konecno vratata popusta pred naletot na mojata seksualna energija..pretocena vo klucot……..otkluciv..neise...vleguvame.....se gledame 15 sekundi......se frlame kako razjareni zivotni......gi kinam so goli race kosulata I prslukot......vidi sila majkata....me grebe so noktite kako na orel sto I se, po grbot....auuu...ama nokti...kozata mi ja odraska.......ja baknuvam od vratot I usite pa nadole do papokot...na svetot.......zapiram tri sekundi..ja gledam vo oci......me posakuva.......sega I odma.......aaaa...nema sega I odma....sestro slatka....posle.......
So zabi gi kinam gakjickite (dobro e vilicata ne mi ispadna)… sto I gi kupiv za lanskiot 8 mi mart... …...lejjjjj...ama e vlazna.......ja pobutnuvam blago na krevetot.....ja lizam kaj....abe se znae kade…........ova lizenjevo povece go pravam za moj keif otkolku za nea.......obozavam da lizam......pi…ci,,,nja....tece....mmmmmm...... sokovi.....lepat…poleka se ispravam…i..i sednuvam vrz stomakot.....go stavam sukaloto megju nejzinite dve bambarki.........gi pritiskam poleka so ednata raka I teram so vtora brzina....ona ja isprava glavata I go faca nezno so ustata.....mmmm..milina......
Pravam eden kolut napred I zastanuvam na noze.......brzo gi baram kondomite...vo fiokata se…dobro e……nema da fanam triper, sifilis I ostale stvari…aaaa….ama nema I bebe da napravam……ja stavam kapuljacata na glava….za de ne go prepoznaee…..kriminalecot…..i ja priblizuvam do mene....so grbot svrtena.....ja navednuvam....i…..vleguvam vo nea.......pozata kako se vikase...ne znam tocno...nekoi ja vikaat kuceska…. tenija, nekoi pupenka, a nekoi anglomani...dogi mislam deka ja vikaat.....mavam edno 4-5 minuti vo taa poza......posle ja facam malku pogrubo za kosa I ja prevrtuvam obratno….ona lezi, a jas vrz nea..... so levata raka ja dopiram za klitorisot,a so karabatakot mavam neumorno...svrsuva...ednas....svrsuva...dva pati...svrsuva tri pati....auuuuuu..prska….crcornica…..odamna nema vaka svrseno za volku kratko vreme...abe avtobusot cuda pravi...me faca za rakata I me prevrtuva..inaku znae aikido.........se kacuva.......vrz mene gorda e kako da se kacila na Mont Everest...pocnuva da java....mesa…. so liceto e sprema mene.....me gleda vo oci jebozovno.....vika…crka…urlika….site komsii gi razbudivme.....iiiii...oppppppsssssss.......svrsiv.....aaaa...ne trebase sega...Katastrofa

Исто вака само ние не ги разбудивме комшиите.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 23:01
ehee bujni fantazii........
nema zamisluvanje treba spontano da se odviva koluminacijata na dejstvieto...среќа

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 23:03
I toa sto vikas... bolje prakticiranje nego zamisluenje
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 23:08
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

I toa sto vikas... bolje prakticiranje nego zamisluenje

pa neli e takaсреќа
 loso e koga covek ke se dovede do sostojba da si fantazira i da si zamisluvaзагриженост

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Gjoroski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 529
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 07:02
Интересна тема...без фантазија, нема убаво осмислен чин и јака завршница
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 13:28
Деталите  не се за во јавност...трепкање
 Инаку добриот  секс бара добра комуникација,
добра подлога и добро познавање на желбите и потребите
на партнерот.... Доволно јасно е дека големината воопшто не е важна....
Одлика на добар љубовник е техниката и желбата
да ја задоволи партнерката......Страста може да се намали,
но ако работи ...креативноста ....
партнерите... ќе знаат како да ја разбудат повторно.
Оние кои се препуштаат на монотонијата за возврат
добиваат лош секс.....
Без труд  и фантазија  – чувството и искуството нема да   бидат возбудливи...........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 15:36
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Деталите  не се за во јавност...трепкање
 Инаку добриот  секс бара добра комуникација,

добра подлога и добро познавање на желбите и потребите

на партнерот.... Доволно јасно е дека големината воопшто не е важна....

Одлика на добар љубовник е техниката и желбата

да ја задоволи партнерката......Страста може да се намали,

но ако работи ...креативноста ....

партнерите... ќе знаат како да ја разбудат повторно.

Оние кои се препуштаат на монотонијата за возврат

добиваат лош секс.....

Без труд  и фантазија  – чувството и искуството нема да   бидат возбудливи...........

АХ,
Кон врв
Fleksii Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 02.Јуни.2010
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fleksii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 20:17
SEXOT vlijae vrz site polinja na edna licnost , vrz rabotata, brakot, selokupniot zivot. Ako nema soglasuvanje vo vrska so sexot se e popusto.

Dobar sex= Dobar zivot

Изменето од Fleksii - 15.Јуни.2010 во 20:19
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 21:09
Originally posted by Gjoroski Gjoroski напиша:

jако добро замислен чин имам jас односно сексот, благодарение на jаката ми фантазиjа!голема%20насмевкатрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 21:10
Originally posted by pagane pagane напиша:

Originally posted by Gjoroski Gjoroski напиша:

jако добро замислен чин имам jас односно сексот, благодарение на jаката ми фантазиjа!голема%20насмевкатрепкање

Што приказна можам да напишам...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.