Испечати | Затвори го прозорот

Како го замислувате сексуалниот чин - во детали...

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Секс
Опис на форумот: Неисцрпна, најчитана... најжешка тема...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=22536
Датум на принтање: 27.Ноември.2024 во 15:49
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Како го замислувате сексуалниот чин - во детали...
Постирано од: NRGMKD
Наслов: Како го замислувате сексуалниот чин - во детали...
Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 15:33
Оваа тема ја отворам да доловиме фантазии за тоа како го замислуваме перфектниот сексуален чин, ама во детали...

намигнување

-------------
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.

Коментари:
Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 15:37
Nepisano pravilo e postavuvacot na temata da ja presece crvenata lenta ... kade e tvojot del ? голема%20насмевка

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Постирано од: brza
Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 15:37
....he is  just......kidding!изненадување..........намигнување

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein

Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 15:39
ајде... јас мислев дека некој од членовите ќе почне, ама ако сакате ќе почнам јас... голема%20насмевка

-------------
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.

Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 15:45
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

ајде... јас мислев дека некој од членовите ќе почне, ама ако сакате ќе почнам јас... голема%20насмевка
Ajde , ajde ... opusti se ... голема%20насмевка

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 15:47
Според мене перфектниот сексуален чин, не го замислувам баш некоја екстра романтика... повеќе ми е вака...

Еден викенд цел некаде на планина во некое планинско куќиче... Релакс атмосфера, винце, грицки т.е кондиционо..

Најнормално флерт со тела, зборови, очи... говор на телото...

Орално задоволување обострано... преферирам 69... некако ми е екстра таа поза...
Следува мисионерска поза, нормално полека до забрзување, потоа партнерката се префрла одозгора со лицето према мене, галење на градите...потоа се врти со грб према мене.... м м м м ... па ја легнувам, странично... па после одиме одпозади... а сето тоа пропратено со брзо и споро темпо... секако и дополнителна телесна стимулација... намигнување
на крај се зависи од желбата на партнерката каде и како сака да се заврши чинот... голема%20насмевка

Мразот го скршив...
ајмо фраерчини... да вас чујем...

-------------

Постирано од: Sunny
Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 17:30
ту бре ама первезен овој нрг, воајериште низаедно изненадувањеизненадувањеизненадување

-------------
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    

Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 17:32
Што има тука воајерско... зашто перверзен???? збунетост
Најобичен сексуален чин, само малце повеќе во детали... не ептен.. голема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 23:13
Kade li se toa junacite ? збунетостразмислување
голема%20насмевкаплазење

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 23:17
avtorot na temata moza da se sali malkucka голема%20насмевкаголема%20насмевка

sk mi tekjuje temata bi trebala da se vika SEXUALISTICKO SCENARIO U TRI CINA

1. cin OVA
2. cin OVA-ONA
3.cin ONA

sepak e sala temata NRGMKGголема%20насмевка

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 23:24
ne e detaliziran mojot post celosno... toj e samo kolku da pottikne diskusija... ama nisto od hrabrite... a site se falbadzii, jas ova, jas ona, jas vaka, jas taka... na lp, rasturaat, duri i so edna raka kucaat od sto im e zafatena drugata, a javno site kjutat i begaat od temata kako gjavol od krst... eh pusto balkansko... 

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2010 во 23:28
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

ne e detaliziran mojot post celosno... toj e samo kolku da pottikne diskusija... ama nisto od hrabrite... a site se falbadzii, jas ova, jas ona, jas vaka, jas taka... na lp, rasturaat, duri i so edna raka kucaat od sto im e zafatena drugata, a javno site kjutat i begaat od temata kako gjavol od krst... eh pusto balkansko... 

pa vidi ne e hrabrost da kazes kako si ili sakas da onadues
hrabrost e da kjutis kako zarezan, oti ako nikoj ne znae ne se vazi
a toa mushki boli mnogu смеење

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Датум на внесување: 18.Мај.2010 во 01:56
жално е што кај нас сеуште преовладуваат табуата....тага
а што се однесува до финишот или завршницата колку што те разбрав ако се случи тоа во устата повеќе нема да те види, во смисол крај со него.. финиш?

-------------

Датум на внесување: 18.Мај.2010 во 02:22
jas sepak smetam deka kaj nas barem seuste vazi sto okolinata i narodot ke kaze i pomisli ako se doznae... zaradi toa mnogu od maskite i devojkite seuste se drzat zatvoreni vo sebe i duri nejkat ni da zborat za toa, a kamoli da eksperimentiraat... jas samo pobarav clenovite da si gi raskazat fantaziite... normalno koj saka... a dobiv odgovor deka sum perverzen i voajer... i aj sega diskutiraj ponataka... totalna blokada na mislite... тага

-------------

Датум на внесување: 18.Мај.2010 во 02:23
a se pocnuva preku razgovorot... barem tuka e lesno... gore dole nikoj so nikogo ne se poznava... среќа

-------------

Постирано од: rigobet
Датум на внесување: 19.Мај.2010 во 02:27
Nedela popladne e…..jas i ona...sami..patuvame vo avtobus...se vracame od vikendot pominat kaj vujna i.....avtobusot poln....ona spie…..jas sum buden…..mi ide edna misla…. nemoralna…..razvratna ….nestrplivo cekam da se vratime doma...oti doma.....aaaaaaaaaahhhh...ce padne …..e..nje…….si zamisluvam seksualni sceni.....mi se kreva …pritisokot…………dozivuvam erekcija....ja zavlekuvam poleka rakata po nejzinite noze i odam nagore..nezno ja dopiram po bradavicata…..desnata bradavica...ohhhhh.pupkite nababreni...ja zemam nejzinata raka…iiiiiii…..ja stavam medju moite noze....se rasonuva...ja prifaca igrata....me trie za moeto..mandalo…..me dopira nezno, a potoa i pogrubo za mojata…ovaj….maskost..mislam deka ce ekspodirav mmmmm.....aaa.....ama…..ne...izdrzliv sum ja...sto se veli zilav..........avtobusot zapira....se simnuvame….stignavme......ja otklucuvam kolata…parkirana vo blizinata na stanicata uste od petokot....trgnuvame nakaj doma....po patot ni zbor......se koncetrirame za zavrsniot udar…. cinis kako luti da sme, a vo glavite ni strui samo edna misla….SEX
Doma sme.....otklucuvam, klucot mi pagja od race..ednas..uste ednas....ahhh..pusta trema......konecno vratata popusta pred naletot na mojata seksualna energija..pretocena vo klucot……..otkluciv..neise...vleguvame.....se gledame 15 sekundi......se frlame kako razjareni zivotni......gi kinam so goli race kosulata I prslukot......vidi sila majkata....me grebe so noktite kako na orel sto I se, po grbot....auuu...ama nokti...kozata mi ja odraska.......ja baknuvam od vratot I usite pa nadole do papokot...na svetot.......zapiram tri sekundi..ja gledam vo oci......me posakuva.......sega I odma.......aaaa...nema sega I odma....sestro slatka....posle.......
So zabi gi kinam gakjickite (dobro e vilicata ne mi ispadna)… sto I gi kupiv za lanskiot 8 mi mart... …...lejjjjj...ama e vlazna.......ja pobutnuvam blago na krevetot.....ja lizam kaj....abe se znae kade…........ova lizenjevo povece go pravam za moj keif otkolku za nea.......obozavam da lizam......pi…ci,,,nja....tece....mmmmmm...... sokovi.....lepat…poleka se ispravam…i..i sednuvam vrz stomakot.....go stavam sukaloto megju nejzinite dve bambarki.........gi pritiskam poleka so ednata raka I teram so vtora brzina....ona ja isprava glavata I go faca nezno so ustata.....mmmm..milina......
Pravam eden kolut napred I zastanuvam na noze.......brzo gi baram kondomite...vo fiokata se…dobro e……nema da fanam triper, sifilis I ostale stvari…aaaa….ama nema I bebe da napravam……ja stavam kapuljacata na glava….za de ne go prepoznaee…..kriminalecot…..i ja priblizuvam do mene....so grbot svrtena.....ja navednuvam....i…..vleguvam vo nea.......pozata kako se vikase...ne znam tocno...nekoi ja vikaat kuceska…. tenija, nekoi pupenka, a nekoi anglomani...dogi mislam deka ja vikaat.....mavam edno 4-5 minuti vo taa poza......posle ja facam malku pogrubo za kosa I ja prevrtuvam obratno….ona lezi, a jas vrz nea..... so levata raka ja dopiram za klitorisot,a so karabatakot mavam neumorno...svrsuva...ednas....svrsuva...dva pati...svrsuva tri pati....auuuuuu..prska….crcornica…..odamna nema vaka svrseno za volku kratko vreme...abe avtobusot cuda pravi...me faca za rakata I me prevrtuva..inaku znae aikido.........se kacuva.......vrz mene gorda e kako da se kacila na Mont Everest...pocnuva da java....mesa…. so liceto e sprema mene.....me gleda vo oci jebozovno.....vika…crka…urlika….site komsii gi razbudivme.....iiiii...oppppppsssssss.......svrsiv.....aaaa...ne trebase sega...Katastrofa

Постирано од: rigobet
Датум на внесување: 19.Мај.2010 во 02:42
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

...e морам да признаам дека ме насмеа чинов...секој со својата фантазија...само нешто не разбрав ...сифилис и остале ствари од каде скокнаа во приказнава...

aaaa..ova ne e fantazija...ova e edna nezaboravna i luda noc so edna slobodoumna devojka koja sakase za maz da me zema...ama izbegav na vreme.............

Датум на внесување: 22.Мај.2010 во 00:07
Jok .. nema da pisuvam be ... nekoj ke fakja pribelieski pa posle ic nema da se trudi ... se napamet ke nauci .... голема%20насмевкаплазење

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 12.Јуни.2010 во 23:05
Originally posted by rigobet rigobet напиша:

Nedela popladne e…..jas i ona...sami..patuvame vo avtobus...se vracame od vikendot pominat kaj vujna i.....avtobusot poln....ona spie…..jas sum buden…..mi ide edna misla…. nemoralna…..razvratna ….nestrplivo cekam da se vratime doma...oti doma.....aaaaaaaaaahhhh...ce padne …..e..nje…….si zamisluvam seksualni sceni.....mi se kreva …pritisokot…………dozivuvam erekcija....ja zavlekuvam poleka rakata po nejzinite noze i odam nagore..nezno ja dopiram po bradavicata…..desnata bradavica...ohhhhh.pupkite nababreni...ja zemam nejzinata raka…iiiiiii…..ja stavam medju moite noze....se rasonuva...ja prifaca igrata....me trie za moeto..mandalo…..me dopira nezno, a potoa i pogrubo za mojata…ovaj….maskost..mislam deka ce ekspodirav mmmmm.....aaa.....ama…..ne...izdrzliv sum ja...sto se veli zilav..........avtobusot zapira....se simnuvame….stignavme......ja otklucuvam kolata…parkirana vo blizinata na stanicata uste od petokot....trgnuvame nakaj doma....po patot ni zbor......se koncetrirame za zavrsniot udar…. cinis kako luti da sme, a vo glavite ni strui samo edna misla….SEX
Doma sme.....otklucuvam, klucot mi pagja od race..ednas..uste ednas....ahhh..pusta trema......konecno vratata popusta pred naletot na mojata seksualna energija..pretocena vo klucot……..otkluciv..neise...vleguvame.....se gledame 15 sekundi......se frlame kako razjareni zivotni......gi kinam so goli race kosulata I prslukot......vidi sila majkata....me grebe so noktite kako na orel sto I se, po grbot....auuu...ama nokti...kozata mi ja odraska.......ja baknuvam od vratot I usite pa nadole do papokot...na svetot.......zapiram tri sekundi..ja gledam vo oci......me posakuva.......sega I odma.......aaaa...nema sega I odma....sestro slatka....posle.......
So zabi gi kinam gakjickite (dobro e vilicata ne mi ispadna)… sto I gi kupiv za lanskiot 8 mi mart... …...lejjjjj...ama e vlazna.......ja pobutnuvam blago na krevetot.....ja lizam kaj....abe se znae kade…........ova lizenjevo povece go pravam za moj keif otkolku za nea.......obozavam da lizam......pi…ci,,,nja....tece....mmmmmm...... sokovi.....lepat…poleka se ispravam…i..i sednuvam vrz stomakot.....go stavam sukaloto megju nejzinite dve bambarki.........gi pritiskam poleka so ednata raka I teram so vtora brzina....ona ja isprava glavata I go faca nezno so ustata.....mmmm..milina......
Pravam eden kolut napred I zastanuvam na noze.......brzo gi baram kondomite...vo fiokata se…dobro e……nema da fanam triper, sifilis I ostale stvari…aaaa….ama nema I bebe da napravam……ja stavam kapuljacata na glava….za de ne go prepoznaee…..kriminalecot…..i ja priblizuvam do mene....so grbot svrtena.....ja navednuvam....i…..vleguvam vo nea.......pozata kako se vikase...ne znam tocno...nekoi ja vikaat kuceska…. tenija, nekoi pupenka, a nekoi anglomani...dogi mislam deka ja vikaat.....mavam edno 4-5 minuti vo taa poza......posle ja facam malku pogrubo za kosa I ja prevrtuvam obratno….ona lezi, a jas vrz nea..... so levata raka ja dopiram za klitorisot,a so karabatakot mavam neumorno...svrsuva...ednas....svrsuva...dva pati...svrsuva tri pati....auuuuuu..prska….crcornica…..odamna nema vaka svrseno za volku kratko vreme...abe avtobusot cuda pravi...me faca za rakata I me prevrtuva..inaku znae aikido.........se kacuva.......vrz mene gorda e kako da se kacila na Mont Everest...pocnuva da java....mesa…. so liceto e sprema mene.....me gleda vo oci jebozovno.....vika…crka…urlika….site komsii gi razbudivme.....iiiii...oppppppsssssss.......svrsiv.....aaaa...ne trebase sega...Katastrofa

Исто вака само ние не ги разбудивме комшиите.

Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 13.Јуни.2010 во 23:01
ehee bujni fantazii........
nema zamisluvanje treba spontano da se odviva koluminacijata na dejstvieto...среќа

-------------

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 13.Јуни.2010 во 23:03
I toa sto vikas... bolje prakticiranje nego zamisluenje

Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 13.Јуни.2010 во 23:08
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

I toa sto vikas... bolje prakticiranje nego zamisluenje

pa neli e takaсреќа
 loso e koga covek ke se dovede do sostojba da si fantazira i da si zamisluvaзагриженост

-------------

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Постирано од: Gjoroski
Датум на внесување: 15.Јуни.2010 во 07:02
Интересна тема...без фантазија, нема убаво осмислен чин и јака завршница

-------------
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=60 - протеини, гејнери, амино, креатин... Испорака до врата!

Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 15.Јуни.2010 во 13:28
Деталите  не се за во јавност...трепкање
 Инаку добриот  секс бара добра комуникација,
добра подлога и добро познавање на желбите и потребите
на партнерот.... Доволно јасно е дека големината воопшто не е важна....
Одлика на добар љубовник е техниката и желбата
да ја задоволи партнерката......Страста може да се намали,
но ако работи ...креативноста ....
партнерите... ќе знаат како да ја разбудат повторно.
Оние кои се препуштаат на монотонијата за возврат
добиваат лош секс.....
Без труд  и фантазија  – чувството и искуството нема да   бидат возбудливи...........

-------------

Датум на внесување: 15.Јуни.2010 во 15:36
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Деталите  не се за во јавност...трепкање
 Инаку добриот  секс бара добра комуникација,

добра подлога и добро познавање на желбите и потребите

на партнерот.... Доволно јасно е дека големината воопшто не е важна....

Одлика на добар љубовник е техниката и желбата

да ја задоволи партнерката......Страста може да се намали,

но ако работи ...креативноста ....

партнерите... ќе знаат како да ја разбудат повторно.

Оние кои се препуштаат на монотонијата за возврат

добиваат лош секс.....

Без труд  и фантазија  – чувството и искуството нема да   бидат возбудливи...........

АХ,

-------------
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=60 - протеини, гејнери, амино, креатин... Испорака до врата!

Постирано од: Fleksii
Датум на внесување: 15.Јуни.2010 во 20:17
SEXOT vlijae vrz site polinja na edna licnost , vrz rabotata, brakot, selokupniot zivot. Ako nema soglasuvanje vo vrska so sexot se e popusto.

Dobar sex= Dobar zivot

Постирано од: pagane
Датум на внесување: 15.Јуни.2010 во 21:09
Originally posted by Gjoroski Gjoroski напиша:

jако добро замислен чин имам jас односно сексот, благодарение на jаката ми фантазиjа!голема%20насмевкатрепкање

Датум на внесување: 15.Јуни.2010 во 21:10
Originally posted by pagane pagane напиша:

jако добро замислен чин имам jас односно сексот, благодарение на jаката ми фантазиjа!голема%20насмевкатрепкање

Што приказна можам да напишам...

-------------

Датум на внесување: 16.Јуни.2010 во 00:39

Prikaznite podobro raskazuvaj gi pred spienje namesto da gi pisuvas .... плазењеголема%20насмевка

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Датум на внесување: 16.Јуни.2010 во 13:43
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Prikaznite podobro raskazuvaj gi pred spienje namesto da gi pisuvas .... плазењеголема%20насмевка

Кандидатка, за слушање има ли

-------------

Датум на внесување: 19.Јуни.2010 во 11:40
нека%20ти%20е%20срам .... Toa vekje bi bil monolog ..... A jas sakam dijalog ..... голема%20насмевка

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Датум на внесување: 19.Јуни.2010 во 18:59
бејби... па зарем е проблем да се створи дијалог....? ? ? ? ? збунетост

-------------

Постирано од: Kali
Датум на внесување: 19.Јуни.2010 во 20:13
Moram da priznaam deka, iako mnogu lugje se soglasuvaat pa i jas donekade, deka seksot treba da bide tema da razgovor i dogovor...sepak, jas ne uzhivam vistinski vo toa- vo razgovorot.

Sekogas povekje, najvekje sum uzhivala vo seks vo koj osven seksi muabet (намигнување) nema nikakov drug muabet, pred nego ili bilo koga плазење
I najvekje sum uzhivala vo seksualno razbiranje na eden so drug, bez da mora toa da se verbalizira, dali sakas ova/ona, kako sakas, i sl.

Toa znachi deka mnogu malku raboti ne mi se prifatlivi vo seksot, no so vistinski partner- so koj sme na ista seksualna branova dolzina na strast i umeshnost za zadovoluvanje i uzhivanje eden vo drug:) Osven gadosti od pornichi, kako na pr. plukanje eden na drug, i tn, da ne odime ponatamu, skoro nishto ne mi e neprifatlivo, a sepak da ne mora za toa da se zboruva...sepak, imam chuvstvo deka zboruvanjeto mi go rasipuva uzhivanjeto.

Za toa kako vo detali, poposle :)

Постирано од: Milica.B
Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 00:58
jas ne go zamisluvam tuku go pravam toj cin

Постирано од: mariija
Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 02:36
jas itekako go zamisluvamплазење

Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 02:39
Originally posted by mariija mariija напиша:

hmmm... hkm... A da ti pomognam da go realiziras zamislenoto?

Постирано од: mariija
Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 02:51
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

Originally posted by mariija mariija напиша:

hmmm... hkm... A da ti pomognam da go realiziras zamislenoto?
збунетостзбунетост

Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 02:53
De, de, ne tuku se cudi...

Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 14:57

нека%20ти%20е%20срам .... Toa vekje bi bil monolog ..... A jas sakam dijalog ..... голема%20насмевка

ок. прво раскажувај, сега разменувај мислење и приказни. добро, конечно знаеме што сакаме

-------------

Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 21:21
Jok .... ic nisto neznaes .... голема%20насмевкаплазење

-------------
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 22:45

Jok .... ic nisto neznaes .... голема%20насмевкаплазење

-------------

Датум на внесување: 21.Јуни.2010 во 22:58
ma neznam se u detalji no na kraj ima dve AHHHHHHHHHH
garant taka голема%20насмевка

-------------

Постирано од: brza
Датум на внесување: 10.Мај.2012 во 00:53
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=22536&PN=2" rel="nofollow - Како го замислувате сексуалниот чин - во детали...

paa,..otkako ke ti se  dihne i e  dovolno tvrd...go nasochuvash vo nekoja od dupkite na zenata i...go stavash postepeno,

..a ako e  podmachkano dupcheto,..mozesh i  naglo...намигнување

...se zavisi od toa,..kolku brzo   sakash da go piknesh tamu .

...toa e vo kratki crti...bez onie ligavenja prethodno.
голема насмевка

-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein

Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 10.Мај.2012 во 00:57
Оф леле... воздивнување

-------------
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!

Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 11.Мај.2012 во 23:28
Сексуален чин во детаљи, ставај, вади, лижи во сите и од сите можни агли.

-------------
Beauty fades, dumb is forever

Постирано од: zagor
Датум на внесување: 15.Мај.2012 во 00:27
било како да е, ама детаљот т.е погледот кон полниот судопер со тањири...и самата помисла дека мене ме чекаат..ми се ежи таквото!..косата де.

-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk