|
Кога последен пат се опијанивте? |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
последен пат (не)здраво се начукав пред околу две и пол години, ама тогаш бев зелен, сега веќе не сум, ваљда
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se opivam sekogas imam granica koga da prestanam, ama sakam onaka da se zamalusham kolku da odlepam i posle so mi e gajle
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера вечер
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последен пат,и навистина ќе ми биде последен беше за Нова Година.Три дена ме држеше,едвај се соземав,а изненадување ми беше кога се разбудив после славењето,сватив дека пак сум си ги облекла чизмите за спиење.
Имаше што да се види кога станав Изменето од mrzla - 20.Јуни.2010 во 19:27 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
30ти април вечерта
сеа морам да чекам до Пиво Фестот |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последен пат се начукав пред една недела кај едно другарче на роденден.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ден-два пред Нова Год, ама многу лошо. Оттогаш пијам само на полн стомак
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum zaboravil,...ama sledniot...polseden pat,..vetuvam deka ke go pisham !....i se nadevam ,...shto poskoro !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера кај едно другарче на роденден
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не се опијанувам, јас се развеселувам....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Togas povrakam i zatoa retko mi se slucuva, ne za drugo , ne mi dava da ja zalapam posle
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на полуматура...
после една скара се отрезнив... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred skoro 4 godini...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se opivam po princip, znam kolku mi e dosta..ama eve na primer vikendot mnogu sum otvorila so muabet vecerta a ne mi teknue se po red
e so bilo |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |