|
Историјата се повторува-Интернационални серии |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа беше само мое мислење...а инаку мислам дека во шпанските серии нема никакви чувства освен љубомора..таа ми го зема тој што го сакам и сеа цела серија се обидувам да го вратам,ама не покажувам баш некои знаци на живот...само љубомора...ја мраам таа жена...или маж ми замина со љубовницата и сеа да и се одмаздам...извини ама по мое мислење таму нема и баш некои емоции...
|
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да мрчам по дома...татко ми го има последниот збор.Заедно со мајка ми се пред ТВ кога ја даваат серијава и никој не смее ни да помисли да смени канал.Не сум ја загледал,али од тоа што сум видел на поминување не ми се свиѓа.А и ко секоја сапуница...ке врзуваат чворови и додека се реши нешто...оп 100 епизоди поминале.Немам нерви за тоа.
Се изгазив од смеење на видеото на Eден на Eден што го направиле Анархија во 1001 ноќ |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |