|
Охрид |
Внеси реплика | страница <1234 30> |
Автор | |
ANNNI
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubavo mesto vo Ohrid mi e sv.Naum
izvorire ,sekogas koga odam tamu se setame so kajceto niz izvorite prekrasno e koj nema prosetano so kajce niz izvorite golem del propustil od Ohrid |
|
HAAJ
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некоја година кога се решив за прв пат да го посетам св.Наум некако не ми се погоди времето,дуваше ветер (северен) и главата многу почна да ме боли.Заради бе*ето го имав заборавено апаратот во кола и ништо не сликав!Седнавме да ручаме покрај водата кај изворите и штом завршивме ја скративме посетата и оставивме за друг пат.Следниот пат се спремам за убава и долга прошетка,но децата ќе бидат малку поголеми и ќе биде полесно.Апарат и камера задолжително!
П.С.Сепак и тоа што го видов ми остави добар впечаток
|
|
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od ohrid sum i slusaj go muabetov od ohrigjani bas za to. Leto:daj be od ovaa guzvava da ne mojs ko coek niz carsija da si pominis.daj koga ke si odet site. Zima:abe kaj se ljugjevo?ziti se koga ke dojdit leto da zazivejt malku gradov.kolku e dosadno vaka. vo prevod stalno imat neso so "falit" |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sakam mnogu guzvi taka da.....zimno vreme mi e zkon....:))) uste da mozev da se kapam vo ezeroto i da se oblekvam taka lesno....:))))
Изменето од Alekta |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs na zima ne se kapis?lele tesko tie so se do tebe |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас го обожавам Охрид ама само од гледна точка на одмор да живеам не би можела во него бидејќи јас ја сакам брзината која ни ја наметнува ова современо општество,а Охриѓани за тоа не ги бидува.... Кога се зимските празници го сакам најмногу и во пролет особено во мај тогаш се чувствува духот на Охрид,а преку лето се губи бидејќи Охриѓани ги нема го забораваат Охрид и не го нудат најдоброто од него ,туку размислуваат како да земат повеќе пари..... |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam zs site mislet deka imame mrtov noken zivot, i ovde imat dosta diskoteki, kafici,a da ne pram muabet za izlegvenje kaj spomenikot, kaj s'risce(ne odam tamu bas cesto) ama ako sakas imat mnoooogu mesta za zabava, samo malku zivosta u grad ne mozit da se sporedit so drugite gradovi, poso site praktikuvet izlegvenja vo diskoteki
|
|
Точачиња.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај с’рјшче или кај споменикон не го прајт излегвањео можеби налето ама назима ладно е и Охрид нема убави дискотеки кафичите му се супер....Аиначе назима е ок дури за некои и подобро бидејќи ја нема сета гужва од налето.Јас лично го сакам летото во Охрид,но најмногу месец мај и сега јануар....
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow NA ZIMA E RAJ. OSOBENO KO KE IMAT SNEG, imat neso posebno so ni pariz ne mojt da go ponudit, sneg+ezero=nemoguce kombinacija
|
|
Точачиња.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мислев баш на тоа ама сепак идејата и замислата се супер!
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bogami i interpretacijata e luda.ko go procitav ova se izgaziv od smeenje
|
|
judofenka
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum bila Ohrid never. sakam da vidam toi grad ,zasto mnogu imam slusnato. aj, ke me "invite" nekoj?
|
|
pipilotka
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you've just been invited |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Внеси реплика | страница <1234 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |