|
Mакедонски јазик од септември за преводи |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер е Момче Македонче,до сега не немаше а сега фигурираме како Македонски Јазик хахахахахахахахах
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде сега сите на GMail Love is in the air... т.е. љубовта е во воздухот Изменето од Момче Македонче - 26.Август.2009 во 12:12 |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ochigledno e deka redno e da si STAVISH NAOCHARI!
Ke napisham slednata godina pak, koga KE VLEZEME VO EU!
p.s. DO OSTANATITE MAKEDONCI, SO SREKA NEKA NI E!
Изменето од Анастеа - 29.Август.2009 во 18:37 |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чек да проверим
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=A31A744C4C1C2445B5B0AD7F2252A133 |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш на македонско девојче? Еве види
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги пробав историските имиња објавени во Вечер - и вистина е штракни тука.
Алгоритмите за пребарување на гугл се оптимизирани за англиски, не верувам дека ова е намерно направено ...
Изменето од Polar Bear - 15.Септември.2009 во 20:11 |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zlatnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби си во право со алгоритмите , но постои можност и да е злонамерно, но не од страна на Гугл, туку од некој/и наш/и! Кога веќе ја има опцијата за корегирање на превод со повеќекратно повторување (contribute), можно ли е некој за пакост да го сторил токму тоа, намерно преправање на точноста на прводот? |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам дека е злонамерно од кого и да е погрешното толкување на гугл.
Почеток со грешки е кои најверојатно ќе се исправат,да им дадеме малку време.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле, кога си помислам само дека и со бугаскиот може да е било пред години ме фата голем срам
|
|
Zlatnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да знаеш подобро е што незнаеш! Којзнае кој би се нашол под преводот „Адолф Хитлер“?
|
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве Септември е на истек скоро а уште ме замара правоаголникот со оваа страна е на Хрватски, Српски и што ти ја знам....веројатно Кирилицата веднаш ја препознава под друг дифолтен јазик. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |