|
Љубе Бошкоски |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne ispadne na kraj deka i Lube Boskoski e bugarin,kako sto bese vojvodata Lupco Georgiveski.. Изменето од Polaris - 23.Мај.2009 во 13:32 |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе испадне, ќе видиме.
Нели се скараа, ЉуБчо го обвини дека партијата ќе ја формирал со цел да му ги земе членовите од неговата Народна партија... Небаре којзнае колку се многу, и ЉуБчо процвета со нив, па и Љубе да се усреќи |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубе Бошковски... будно ќе и дишел во врат на самобендисаната власт
И пред утрешното основачко собрание порачува....
На самобендисаните лидери и нивните олигархии им порачуваме дека и без лидер се може, но без слобода на мислата нема напредок и државата не може.... каква мислааа....
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер си е "Братот".....
Изменето од ninja_34 - 28.Мај.2009 во 23:00 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да де,за кловн е перфектен |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бре бре бре....
Слушам на "Бумбар", брат Љубе станал поголем комунист и од Тито.... Колку му се тресеа, радуваа, собираа потписи вмровците и зошто сето тоа ? Почна да "мрчи" против Фирерчето и одма "ТОНЧ". Братот стана предавник, комунист, ајдук, преварант, приврзок на Бранко, дугар со Ахмети, го заебал Јохан.. и какви ли не глупости и навреди од неговите довчерашни подржувачи..... "ВМРО и се е можно" .... |
|
|
|
Џон Траконтра
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со се се сложувам пријателе , само со фирер не... Мислам дека повеке му одговара ПИНОЧЕ... Диктатор сва време, таков каков македонија немала досега!!!
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не зафркавај, ПИНОЧЕ бил господин, работел смислено.... Овој е баш како фирерот, луд и непредвидлив.... |
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле леле леле
Па овие се откачија..наскроз..
Што ти е 5ХПо ред да губиш Избори од „детево„ ептен дукадинче..
Па фирер ,па ова , па она..а не и само она основното...???
НАРОДОТ ги казни... а не... некој си (замислен) „фирер„...
И то....
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Љубе ни збор, а ?
ццццццц...... Сега повеќе и од Бранко го мразите.... |
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е Борецу. Начекаа готовина и сега кој од кој вмро-овец е поголем македонец од нас а кога требаше бегаа. А ние и сега сме спремни да се соочиме со сенилните вождови на УЧК на чело со Али Амети. Де да ги видам мамините мази каде ќе одат....пардон бегаат тогаш? Има Вардар да го наполнат со фекалии па Атина ќе си најде уште една причина за вето за МАкедонското членство во НАТО и ЕУ. А за споредбата Ахмети со Тито да знаеш ме изнасмеа..........А сега ни текна, да не мислиш на Тито Петковски? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugar, ne znam za ovoj del "А ние и сега сме спремни да се соочиме со сенилните вождови на УЧК на чело со Али Амети."
Ne znam dali vredi povtorno..... Ili povtorno ke "vrakjame osteti" i ke bideme "nagraduvani" so poniski rabotni mesta ???? Blagodaram.... Ti dobro ja znaes mojata pozicija vo vrska so toa prasanje... Ovoj pat (ako go ima), toj sto ke ja zapletka....sam neka si ja otpletkuva.. |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа прашање се ближи и тоа се повеке отколку што мислиме - работата е дали ке бидеме слепци и ке эавэемаме партиски или паравоени страни или ке бидеме обединети и треэвено(машки)ке напавиме се да го сочуваме и ова парче эемја - делење веке не е опција територијата е премногу мала следува борба эа опстојување - кој ке опстои ке видиме,секако посилниот и попаметниот
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e problemot vo zazemanjeto partiski ili paravoeni strani....Lesno e da se mobilizira, uste polesno e da se povikuva na bratstvo zaradi odbrana na nasava zemjicka....
Problemot e : Sto potoa ???? Malku tesko deka tie sto ednas se izgorea od "milosta" na drzavata, deka po vtor pat ke go napravat istoto... VERUVAJ... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |