|
Марихуана, да или не? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum protiv legalizacija na marihuanta, droga si e droga bez razlika dali e teska ili lesna, so tek na vreme i od nea se stanue zavisen
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova kako so baba mi da pravam muabet..... Marihuanata vo Holandija e legalizirana od pred ne znam kolku godini, pa niv nisto ne im fali. |
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marihuanata ne prestavuva opasnost da se stane zavisen od nea. Pobrzo se stanuva zavisen od coca cola,odkolku od marihuana
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marihuanata e stetna i ne treba da bide legalizirana. E sega toa sto vo Holandija ja legalizirale e niven problem. I pusenjeto tutun e stetno pa e legalizirano sirum svetot.
Tocno e deka postojat korisni supstancii vo marijuanata no pusenjeto treva bi bilo slicno kako da si pravite dezinfekcija na grlo so 70% etil alkohol - em ce gi ubiete bakteriite em ce se otruete... Drugo e tie korisni elementi na marijuanata da se izdvojat laboratorijski i da se proziveduvaat kako zasebni lekarstva. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zambija ti ako si uzivatel vo marihuanata ne mora da gi napagjas onie koi ne se i ne sakaat da se
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno NE
|
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum uzivatel na se sto ima list,kako sto imas i ti,pa i tvoj uzivatel sum.(listot go nosese tvojata prebaba Eva,a ti go zameni so teksti) Taka da gtvrdam deka se sto ima list e prirodno vrzano za covekot od negoviot pocetok i nastanok |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj zdravje jas ko ke bidam pretsednik na Makedonija ke ja legalizirame
do togash vardete da ne ve fatat |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е и мој став, и плус сум против легализација. Не гледам никакви позитивни ефекти од устонирани луѓе. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da potenciram uste ednas NE POSTOI EDNA DRZAVA NA SVETOT KADE MARATA E LEGALIZIRANA! ve molam ne mesajte termini vo ova za mene delikatna tema, vo holandija e DEKRIMINALIZIRANA, kako sto bi bilo i moj predlog! |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скоро секој ден гледам млади деца како се однесуваат ко удрени со мокар чорап по глава од марихуаната.
Се прашувам што ќе биде со нив доколку се легализира маричето?
Што ќе биде со нив тогаш кога ќе им биде скоро секојдневно на дофат на рака по ефтина цена кога пазарот ќе се преплави со маричето и нормално цената ќе падне ?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna rabota, alkohol, heroin, speed, tripovi,extasy se substancii koi se POEFTINI od trevata i plus uste polesno dostapni! taka da neznam dali tie deca navistina se na mara Изменето од LouWeed - 05.Мај.2009 во 15:49 |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сосема ми е сеедно дали ќе се легализира или не! Јас знам дека и вака и така нема да бидам нејзин „уживател“
|
|
tamarax
Нов член Регистриран: 05.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |