|
Творба што ве опишува |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТАА
Никојпат не е таа сама. Таа се две: онаа која бесконечно молчи и онаа која го слуша моето молчење. Никојпат не е таа сама. Таа се две: онаа која бесконечно чека и онаа која влегува во своето чекање. Никојпат не е таа сама. Таа се две: онаа што е распната и онаа која ги кове клинците врз себе. Оваа песна до бесконечности продожува зашто никојпат не е таа сама: сама се чита - сама се пишува Сама себеси врата - сама себеси клуч Анте Поповски |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Dve se u meni pobise sile ,
Mozak i srce pamet i slast. Dugo su bojak strahovit bile , Ko besni oluj i stari hrast, Napokon sile sustase mile, Vijugav mozak odrza vlast" Laza Kostic ,Santa Maria della Salute |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OBwS66EBUcY&feature=related
I Need a Hero (Lyrics) Изменето од bijonse1 - 05.Јуни.2009 во 16:49 |
||
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ko sam?
Nezna ko leptir, vrela ko dah, jacinom srca nadvladavam strah, cudna ko nemir, hladna ko led, ja u nemiru trazim mir, i u svom haosu nalazim red... Zedna ko pustinja, bela ko zime, ja samo trazim nove rime, ja samo smisljam novo ime za svoje ludilo, ne bi li me probudilo i reklo gde sam, i reklo ko sam... ...i volim kad me ovako krene ova cudna igra izmedju mene i mene! |
||
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КОРЕНСКО МЕНУВАЊЕ НА НЕШТАТА
Се доселив - се преселив, се исселив – се заселив, се расселив - се вселив... од некаде и никаде од секаде и невекаде од не знам каде, од некај – годе, од било каде... секогаш нов, секогаш почетник, перспектива без минато и минато без перспектива, со ѕвезда на надеж на патот, и меч на сомнеж над вратот, како вечно тврдоглав јавач на дивиот коњ на времето, што никој не успеал да го скроти. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba nekoj da mi ja posveti ,
da ja pise za mene , nova sum , uste nema inspiracii |
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CAROLIJA
nekom zabranjuju zvezde. nekome krila. i laste ja ne zabranjujem nista. sme se sve sto se ne sme. samo jedno te molim: pokusaj da ne rastes ni mrvu svima za inat, do kraja ove pesme. u toj se pesmi zivi slobodno, lepo i ludo. mozes da izmisljas. mastas, da radis sve naopako. u njoj i najvece cudo prestaje da bude cudo, jer sve sto pozelis kad zazmuris - ostaje zauvek tako. isturi hrabro i divno prkose detinjaste i lazi i sebe samog. sme se sve sto se ne sme. i sme se vise od svega! jedini: nemoj da rastes za inat i tebi i meni do kraja ove pesme. i svaki put kad te slome, pa moras nov san da stvaras, ne sanjaj ga u mraku dotrci blize zori. na pragu ove pesme tako se divno bori i kad namignes samo i osmehnes se polako izbroj u sebi do deset i to u vecnost pretvori. i sve sto zmureci smislis ostace zauvek tako. (Mika Antic) |
||
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имаше ветер во косата имаше за мене насмевки имаше ветер во косата имаше за мене нежен збор имаше ветер во косата имаше за мене изненадување имаше ветер во косата го имаше за мене XXXXXXXXXXXXXx имаше ветер во косата ме имаше мене |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kamo srece...
Kamo srece da meni pripadne da brinem о tvojim danima, da te budim sa kafom i kažem ti da ne stariš uopšte, da razvežem sve tvoje cvorove i najtvrdoglavije tuge. Kamo srece! Кamo srece da i meni pripadne malo te srece! Кamo srece da te cekam sutra, i оpet sutra, i оpet, sutra, Sledicu te kao senka, (nežnost је moj talenat) Necu te оbmanjivati, bicu uvek na onoj udaljenosti koju ti želiš. I ја ponešto umem. Probaj me. Da me poznaješ, priznala bi sigurno da imam krila, da imam veliki nered u glavi i da samo ti možeš da me izleciš. Оstani! Spreman sam da se zaustavim ovde ako nebo tako želi. Uzmi me u letu i ne dozvoli da ikad padnem! Ко је јednom bio na ovoj visini, ne spašava se nikada! Voliš li me? Kamo srece...! Renato Zero _________________ |
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pablo Neruda - Svidjas mi se kad sutisSviđaš mi se kad šutiš jer si kao odsutna, |
||
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Liričari - MoždaDovuci jednostavne reči Možda se ipak Nema te ni danas. Noći su prekratke za one koji umeju da sanjaju. |
||
||
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TUĐINO
Otići ću iz ovog grada, ostaće ulice mokre od kiša kojima sam šetala, potištena i sama. Vratiću se domu svom, tamo gde je sunce crveno kao krv, tamo gde me slavuj pesmom budi, tamo gde se žubor vode glasno čuje... Bar dok sam mlada... da mi vide lice nasmejane žene. Da osetim miris, gde je ljubav počela... Kraj puta, cvatom divlje ruže i mirisnog jorgovana. Neću da umrem u tuđini, ispod hlada kamenog. Želja mi je, kad trešnja rodi, kad dunja zamiriše, da je rukom, makar i drhtavom, pomilujem... avtor nepoznat |
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pesma o tisini (Laura Pausini)
Cuti , jer zelim da cujem sebe zelim da cujem svoje misli jer cutnjom ces mi reci sve Cuti , jer ces cuti sve sto smo zeleli reci jer je izgovorena srebrna jer je precutana zlatna Cuti, jer nam je tisina potrebna jer znam da znas da cutis Cuti , …. Ma kome ja to pricam cuteci ??? Ko jos cuje coveka koji cuti? Ko slusa tudju cutnju? Cije usi cuju tisinu? Samo jedna osoba na ovom svetu cuje kad cutim Samo sa jednom osobom pricam cuteci Samo sa njom delim svoje misli kroz tisinu Samo nju volim najvise na svetu ! A znam da i ona mene voli i kad mi to ne kaze… Znam da me voli i kad cuti…. |
||
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |