IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Мултиетничка партија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мултиетничка партија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 22:58
Никој не рече дека тие се поарни, коментирав на темата, значи сум против мулти-етничка партија...и доста ја расипувате секоја тема за да плукнете на Грујо, ко да мене ми е гајле за тоа...

не се однесувајте како да сте во Југославија
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 22:59
albancite ne gi kocat procesite i ne se tie krivi. tie si baraat , a onie sto treba da kazat ne koga treba da kazat, samo se tufkaat i se smeskaat i davaat i sto treba i sto ne treba.
Кон врв
Тречи Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Царевићот

Регистриран: 22.Декември.2008
Поени: 414
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Тречи Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:01
Originally posted by ThePPPTrooper ThePPPTrooper напиша:

Никој не рече дека тие се поарни, коментирав на темата, значи сум против мулти-етничка партија...и доста ја расипувате секоја тема за да плукнете на Грујо, ко да мене ми е гајле за тоа...

Смрт Система!
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:07
Originally posted by ThePPPTrooper ThePPPTrooper напиша:

nie ne se odnesuvame taka, ama kandidative i te kako licat na predsedatelite na seste republiki od vremeto koga YU bese navlezena vo kriza ... zaednicki doruceci, pa site ljubezni , fini... milina
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:16
samo se mislev miruse na kogo lici....na Milka Planinc mozda...голема%20насмевка
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:18
Ај вратете се на темата.
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:41
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

Nano Ruzhin :
"Jas imam eden son ... eden den u makedonija da imame multietnicka partija "

dragi moi ... povelete i dajte si go svoeto mislenje za ovaa ideja ...

А да го напишеше изворот на информацијата....

izvor - A1 tv ... ova go izjavi posle densniot pojadok vo Tetovo ...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:45

Nano Ruzhin :
"Jas imam eden son ... eden den u makedonija da imame multietnicka partija "

dragi moi ... povelete i dajte si go svoeto mislenje za ovaa ideja ...
А да го напишеше изворот на информацијата....

izvor - A1 tv ... ova go izjavi posle densniot pojadok vo Tetovo ...

Ти благодарам , гледав вести ама ова ми избегало...

Незнам еве повторно го гледам извештајот на А1 и не забележав такво нешто...

Изменето од kultuzin - 12.Март.2009 во 23:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 23:57

za kultuzin :  malla greska od moja strana  ... ovaa izjava ja sllusnav na Alsat-m (makedonska verzija)... ja imas i na intenet stranicata (makedonska verzija)...

Изменето од Pacifist - 12.Март.2009 во 23:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 00:08
mene licno mi se dopagja ovaa ideja ... bas bi sakal da znam kolku se raspolozeni allbancite i makedoncite da glasaat za vakva partija ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 10:00
onie sto navistina sakaat dobar i kvaliteten zivot i sigurna i bezbedna idnina za svoite deca sekogas ke gledaat koj e sposoben i kvaliteten da sraboti nesto i tamu ke se priklonat

realno , nie porano nemavme problem so albancite, problemite nastaa odkako ni najdoa kosovarite.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 10:17

mene licno mi se dopagja ovaa ideja ... bas bi sakal da znam kolku se raspolozeni allbancite i makedoncite da glasaat za vakva partija ...

Многу е важен кадарот на партијата...
Не е работата само да е мултиетничка треба да има силна структура составена од квалитетни луѓе...
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 10:21

- eve jas sum raspolozen...da glasam za.
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2009 во 10:31

Многу е важен кадарот на партијата...
Не е работата само да е мултиетничка треба да има силна структура составена од квалитетни луѓе...

И уште еднаш благодарам за изворот...
Запрепастувачко е како за А1 и СИТЕЛ вакви изјави остануват незабележани...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.