![]() |
|
The truck camera (XXL-FX format) |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
m_p ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
totalno dopadlivo!!!...mnogu hipi mi e so kombe shetkanje po svetov...ushte da bese VW ;)
|
|
![]() |
|
pekisix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Mene licno mi se dopagaat zatoa i go postirav linkot. Kolku so mozev da zabelezam vo videoto ima interesni kompozicii na fotografiite, a i interesen mi e nacinot kako gi izrabotuva. Fakt e deka nema na site nema da mu se dopadne, sepak relativno e.
|
|
![]() |
|
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
good pint
i ne samo sto mi se dopagjaat FOTOGRAFIITE, tuku uspevam da se soziveam so procesot i da me vovlece vo "filmot"... i videoto i samite printovi... pardon-zivi printovi... DA! mislev deka e toa jasno za mene od ona sto go napisav ... |
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
![]() |
|
mdeni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
А сликите ви се допаѓаат?
|
|
![]() |
|
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Oh Yes !
me likes it ... samo pazi-sea ke ti se nafrlat histogramdjiite i pixel counterite ... za mene e mnogu ubavo i high end art... kontrolata na procesot e malku pogolema od edna golema holga... no... definitivno ne e za sekogo odlicno!!!!!!!!! PS-odamna sonuvam za edno kombe 750 so dupce na nego :-) |
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
![]() |
|
pekisix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Interesen nacin i tehnika na izrazuvanje na umetnikot. Vredi da se vidi.
http://nikonrumors.com/2009/03/09/the-truck-camera-xxl-fx-format.aspx Изменето од pekisix - 10.Март.2009 во 19:59 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |