|
Локални избори 2009 |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja gu sakam elvis za "gradunacalnik"!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И така по сите шпекулации ..сами на избори...ќе се откачат сателитите од ВМРО... ќе се растури коалицијата ... и што ли не ...за да на крај..
ВМРО-ДПМНЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ЌЕ КОАЛИЦИРА СО 18 ПОМАЛИ ПОЛИТИЧКИ ПАРТИИ |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cccc pomalite partii namesto da bidat svoi i da ponudat nesto , tie se cista 0 , za pozicija evtino se prodavaat ... kolku ja pocituvav Ljiljana Popovska a sega si se lizna tolku nisko ....
inaku osven deka segasniov gradonacalnik na Butel pak ke se kandidira, nemam poim koi se drugi kandidati |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве барем некои
-во општина Кисела Вода кандидат Марјан Ѓорчев,бивш министер, човек чија наводно диво изградена хациенда се рушеше како најголема атракција на Охридското езеро, човек за кој ни самите ВМРОвци не сакаат да гласаат -во општина Аеродром младо момче кое не знам ни дали има 30 години, прва функција изгледа му била директорската, втора градоначалничката-Во Центар Владо Тинекс кој еднаш си ги проба силите во Кисела Вода Кандидати се мој до моега, да се чуди човек дали воопшто да излезе на гласање. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па имате кандидатки, гласајте за нив. Нека ви заличи Општината. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
groov
Нов член Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koi kandidati za gradonacalnik se tocno za kavadarci i od koi partii?
|
|
serdika
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Kisela Voda sovetnicite si gi prisvoia laptopite a Arsov mnogu ja unazadi opstinata. Dobro e sto ne e kandidat
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласајте за најдобриот............ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека морам да го кажам ова, денес кога ја видов листата за советници на ДПМНЕ во Велес, а и затоа што вечерва имаа митинг повторно во градот на гемиџиите.
Ако ги исклучам еден двајца кандидати за советници тогаш можам да кажам дека повторно Македонија ќе биде предадена и водена во погрешни води. Имено меѓу првите 10 добитни места пола и повеќе се бугарофили, продадени души кои беа од сфитата на Љубчо и кои не се срамат да кажат дека не постојат македонци како нација. Но би сакал да кажам дека солидно место има и еден голем педофил во таа советничка листа, само не знам што ќе не советува тој. Не би ги набројал ниту циганите ниту турците во советничката листа на ДПМНЕ, Како да го дадеме гласот на една таква група луѓе, како да верувам во светла иднина на Македонија. За жал оваа листа е составена и именувана од пратеникот и кандидатот за градоначалник. Господ нека ни е на помош. Би сакал да додадам дека не случајно за прв човек на полицијата е ставен човек кој ме тераше и ме присилуваше да се декларирам како бугарин и ме убедуваше дека не сум бил патриота оти не сум ги сакал Бугарите. Поздрав |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se uste nemam poim koi se drugi kandidati vo butel osven segasniot gradionacalnik Latinovski.
drugi godini naogjavme po dvorovite materijali , sega nisto |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"sk su skupe pare, sk e oskudacija"
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благо разочарана...на советнички листи мочли од 18 години во мини здолништа...каде ни оди државава?!
Истата таа еден ден ќе влезе и у собрание,не дај боже еден ден и министерка можеби и моите деца ќе страдаат од нејзнините ср*ња и некомпетентност,ќе рече некој *па може ќе биде способна...*,жими задников!Ќе го заврши факултетот со пиење кафиња и возакања со чичиња во владини возила... Аааах државо,државо...или државуленце! |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве една од лагите на ДПМНЕ:
На митингот во Велес како и во програмата на кандидатот за градоначалник г-нот Горан петров стои една голема лага која ја кажа Премиерот на Македонија, а ако тој лаже тогаш на кој да му веруваме. Лагата се состои што ја излага целата македонска јавност дека ќе изградат водовод во с. Отовица, а тој водовод веќе е изграден од средства на селаните и донации веќе 5-6 години. ГОСПОД НЕКА НИ Е НАПОМОШ |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |