|
Macedonia-Timeless на CNN |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра работа завршил и Изи... секоја чест!
Дури подобар ми е од тој на Манчевски... иако и тој беше убав, ете дури е и награден во Варшава за најдобар промотивен спот во светски рамки |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prviot na Mancevski e podobar vo sekoj pogled
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu e ubav!!,..sega turistite fakjaat vrska, slusham , za da dojdat navamu. Kaj li ke gi smestime?,..trijat race taxistive skopski,..za kilometar dva,..triesetina € ,...najmalku!,...i pak ke dojdat,...shishanite ovci,..vazno e deka na spotot e se ,......."med i mleko" !
bravo za mincho! ,..a kolku toj "sobral"za nego?,....mislam ,..kolku ja koshtalo drzavata za negoviot trud?!,...ne kolku toj dobil,...toa e sigurno mnogukratno pomalku,.. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja пак ќе кажам дека и двата ми се допаѓаат,можеби овој на Изи за нијанса повеќе,ама пак затоа музиката на Милчо ми беше појака..у секој случај браво за двајцата,и требаат на Македонија вакви работи!
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam zborovi! Odlicno nesto!!! Alal da mu e i za muziakata i za kamerata i za fotografijata i koceptot i sè!!! Mancevski moze voda da mu nosi... |
||
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I dvata spota se odlicni se nadopolnuvaat eden so drug edniot raskazuva edna prikazna drugiot prodolzuva so drugiot del od prikaznata fali uste eden del .......CESTITKI za dvata spota
|
||
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
||
Goran71
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So prviot spot ja puknavme lambata a i parite 180000 EUR.
A sega so vtoriot nemam komentar, samo ne znam kolku pari se potrosija. |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So spotovite barem kje se promovirame vo svetot,a koga kje presmetame kolku pari se frlaat na reklami i drugi bespotrebni raboti,ova kje izleze deka se namenski potrosheni pari. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA E mislam deka kje treba da se napravi uste nekoja nadvodna stambena naselba vo ezerono za da gi soberi site
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се согласувам, и мене овој спот ми се допаѓа многу повеќе од оној на Манчевски, иако тој беше награден со прва награда на фестивал во Словачка мислам. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, da super e, mnogu dobro osmislen, sve e opfateno i minato i segasnost i tradicija.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
првиот ми е подобар..... иако можеби малце е ,,забеган,, по антиката ..... не ме тепајте одма сега
ама и двата се многу убави..... ми се допаѓа галичката свадба, т.е почетокот на вториот спот п.с. плус во првиот го има велес Изменето од BisernA - 20.Јуни.2009 во 18:09 |
||
Dr. Cullen
Група Регистриран: 19.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова се најдобрите реклами досега направени во Македонија. Особено ми се допага делот со антиката. Ние сме античка земја и треба да ги истакнеме античките вредности на нашата земја.
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Деновиве се најавува премиерно прикажување на Си-Eн-Eн на четвртиот во низатa спотови за туристичко рекламирање на Македонија. Автор на сценариото и на режијата е Милчо Манчевски. Ова е прв спот специјализиран за одреден сегмент на туризмот, односно за сакрален туризам (цркви, манастири и џамии). Спотот е насловен Македонски храмови (Macedonian Temples). Продолжувајќи ја темата од циклусот Македонија - вечна, овој Ова е четврт спот во циклусот Македонија - вечна. Премиерниот го режираше Милчо Манчевски, вториот во серијата е на Игор Иванов - Изи, а третиот е на Ѓорче Ставревски. Погледнете го спотот: |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |