|
Изневерување и брак |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no potrebata za cuvanje deca , ostanuva neli?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci sakas da mu vratis?
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa dobro de, probal neshto drugo za da si gi reshi problemite vo brakot i videl deka toa drugoto ne e taka dobro reshenie. Brakot mu e seushe vazzen. Probal i neuspeal. A saka li ushte da probuava??? Изменето од Anthony - 16.Септември.2008 во 15:42 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
anabelamax
Нов член Регистриран: 16.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aloooooo? Komentarive se tipicno muski duri i po malku fraerski!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jbg si moj heroj deneska ahahhahahhahaha hahahhahahhahahah |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koj moze da znae dali saka uste da probuva. mozebi i ke bide iskren sto vikate da go prasam ke mi kaze???? i demek treba da veruvam.....
|
||
Anthony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa mashko sum, valjda zatoa komentarive mi se tipichno mashki, nemozzam da pishuvam zzenski komentari - nemam pojma kako zzenite razmisluvaat a za fraer , ne sum fraer Изменето од Anthony - 16.Септември.2008 во 15:48 |
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se izvinuvam anabelamax, jas cito zenski te prasuvam i ti odgovaram, seuste izmegu nogive nisto ne mi se besi nadolu!!!! ( se izvinuvam na izrazive)
Vidi! Ne znam sto ocekuvas tuka? dali ocekuvas "odobrenie" od nas, za da mozes i ti nego da go prevaris ili ocekuvas nekoe mislenje za negovite postapki!!!
ako sakas i ti nego da go izneveris, samo poradi toa sto toj tebe te izneveril.... mislam deka treba da si sednes i da si razmislis malce!!!!
A ako ocekuvas sega "nego" da go napagam... NEMA!!
Vidi, ova e moe gledanje: Legnal so druga, se izduval, i pak se vratil , tamu kade sto mu e mestoto!!! Znaci deka sepak znae kade pripaga!
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Anthony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma sigurno deka treba da go prashash. Apsolutno. Znaesh , i treba da mu veruvash. Nie mazzite reko koga lazzeme, skoro nikogas Veruvaj mu - nema potreba da se somnevash vo nego |
||
|
||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во секој случај треба да разговараш со него...е сега,кога еднаш ќе се попариш...тешко се враќа вербата во некого после некоја голема лага.ако тој те изневерил,не е никакво решение ти да му вратиш.тогаш си иста како него.излади ја главата и размисли убаво.а доколку заминеш,немој никогаш повеќе да мислиш на враќање...тоа е најлошата варијанта(успева некаде ама многу ретко)а детето мислам дека треба да биде со тебе.сепак ти си мајката
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baram vase razmisluvawe deka ne e lesno da se razvedes ama ne e lesno i da ostanes i da prodolzis normalno da funkcioniras kako nisto da ne se desilo. Mene ne mi treba takvo nesto za da znam kade pripagam
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
малку си ми конфузна...извини но не можам да разберам што не ти е јасно?
доколку си сигурна дека не можеш да живееш веќе така,тогаш се разведуваш.последиците понатаму ги сносите двајцата.ништо ново.
не е лесно да се разведиш(самиот чин е лесен,она што оди после тоа е нешто друго)но не е ни лесно да живееш во квазибрак.вие двајца сте единствени кои ја знаат правата вистина и вие одлучувате
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti blagodaram za dobriot muabet, sega za sega me zadrzuva preku deteto, znae deka ne si odam bez nego a ne mi go dava. taka da imam malku vreme za razmisluvanje ama izgleda samo se zapletkuvam sama okolu sebe bez resenie. bez nesto sto ne sum go cula do sega.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |