|
Нил Армстронг никогаш не стапнал на месечината? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас тврдам дека не само Амстронг, него и сите мисии имаат свои докази, односно дека се е веродостојно и дека биле на месечината. Ти доколку си убеден во спротивното повели поткрепиго со аргументи....... |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тема: Нил Армстронг никогаш не стапнал на месечината?
kojznae dali -i togas! Изменето од invader - 03.Август.2008 во 23:17 |
|||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто не ја отвориш оваа тема и ја поставиш баш овака како ја имш поставено? |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
REGRUT
Нов член Регистриран: 09.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ej idejava ti e super samo ne znam dali ke ima organizirano avtobusi ili so drustvo pa ke se vidime tamu pozz.. |
|||
Spejs Nigrutin
Сениор Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
одиме на марс на скара |
|||
|живи живот свој и заеби све око себе|
|
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не може скара, сега е и таму сезона на ајвар(марсовски) па ако одиме таму ќе мора да лупиме, поубаво да почекаме до ноември да го направат па да јадеме марсовски ајвар на готово. |
|||
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa moze i taka na marsovski ajvar ke odime ali da zememe i od nasiot da im pokazeme sto e makedonski ajvar domasno pravan:D:D:D:D |
|||
faster then light :D
|
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе американска работа..
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум од оние кои веруваат дека “стапнувањето на човекот на Месечината“ е најголемата измама на сите времиња. Најподлата измама...каква што само може да смислат...некои |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
според сликиве и текстов......неам коментар.....лага во чизми стана ова! |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Командантица, погледни ги кратките објаснувања што ги постирав на стр.1 плус линкот и ќе видиш дека наводните „аргументи„ дека не биле САД на месечината, се всушност измамата.
Изменето од Majkl - 11.Октомври.2008 во 19:12 |
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто мислам дека биле на месечината. Зошто не мислам дека биле на месечината. Кога била нуклерната катастрофа во Чернобил, некој паметен се нашол и кажал, дај ќе им дадеме на војниците кои го расчистуваат просторот, од скафандерите(полесна верзија за на земјата да можат полесно да се движат) што ги носат астронаутите за да ги заштитиме од радијацијата, и се нашол уште попаметен некој и рекол џабе е, не помага, иако радијацијата во вселената и таа што била на нултата точка во Чернобил била горе доле тука,ако не се лажам иста. Изменето од mmomirovski - 16.Октомври.2008 во 03:08 |
|||
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А кој тоа го рекол? Еве линк зошто е можно патувањето на месечината и покрај Ван - Аленовите појаси(патем космонаутите се задржуваат во нив помалце од 1 час, заштитени од леталото и скафндерите) http://www.wwheaton.com/waw/mad/mad19.html |
|||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имам прочитано дека Земјата е шуплива, ама мене тоа како факт многу малку ми значи пошто многу малку менува ако не се искористи правилно. Ако вака "земски" работи не се толку substantial, тогаш како би биле "месечевите" ?
И да биле и да не биле на Месечината јас пак леб ќе јадам. |
|||
и то...
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |