|
Црвенковски не е добредојден во Грција ако патува |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Njujorcanec
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E od takvi patrioti koi osven DPMNE i "smrt na komunistite" ne znaat podaleku, zatoa Makedonija e na ova deredze, zatoa shto, ne se pocituvaat institucijata pretsedatel i drzavno rakovodstvo kako shto e redot i zakonot. Zatoa ke si ostaneme zakjoraveni. Sega treba protesti, da se blokiraa ako treba i granicata so Grcija, da doznae svetot, shto se slucuva...samo shto Makedonskiot narod znae samo da zboruva, a da prevzeme neshto konretno teshko. |
|||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може да се зезате за Бранко, ама факт е дека тој е претседател на Македонија, а со недозволувањето за слетување на неговиот авион, понижена е првенствено Македонија.
|
|||
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
100% Tocno |
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
oofff... coveku, razberi ne e vo prasanje voopsto DPMNE. ne sum partiski covek, ama sum MAKEDONEC. a vo momentov dpmne najdobro gi brani tie interesi. tolkku. a covekot sto ja unisti makedonija, treba li sega da go pocituvame??? NIKOGAS!!! toa mu zameruvam na gruevski, sto koketira so b.c., namesto da go prati vo egzil ili vo zatvor. takov kreten makedonska majka ne rodila pred nego, i ne daj boze takva kletva da ja spopadne nekoja vo idnina. |
|||
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti shto mislis, deka Gruevski nema da go promeni imeto?? |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve i jas ne go sakam branko, spored mene e nedostoen ni so golema bukva da mu se napise imeto a kamoli da bide pretsedatel na drzavata! Obicen manipulant i spletkaros koj preku niski udari, prazni govori i zamajuvanje na narodot so frlanje prasina vo oci uspea da se dograbi i do najvisokata drzavnicka funkcija i so toa da si ja zadovoli negovata nimfomanska sueta!..
Ama koga se doveduva vo prasanje institucijata Pretsedatel na Republika Makedonija, i toa vo slucajov preku ponizuvanje i bojkotiranje od stranska drzava koja momentalno ni e neprijatel broj eden, jas licnosta branko ja trgam nastrana i problemot go gledam od aspekt na nacionalen interes!.. Nasite kavgi i raspravii treba da si ostanat doma, nadvor treba da sme edinstveni i nedelivi, ako sakame nesto da postigneme!...
Ako ne... crno ni se pisuva!.. Najlesno e da se pobedi eden narod koj e podelen, needinstven i koj nema jasna pretstava za nacionalen interes!..
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I bush ne e dobrodojden skoro na site evropski zemji
amo toj kade saka patuva
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ne
kje protestiram za sekoj so go ponizuva makedonecot koj i da e od koja i da e partija i neveruvam deka nekoj vmrovec bi se sitil prosto ova so grcitestanuje tolku standardno so e dosadno zatoa i mnogu nerazmisluvam |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se ni somnevav deka taka kje odgovoris
a za ova:
i neveruvam deka nekoj vmrovec bi se sitil
citaj prethodni stranici
KOI I DA SME, ZA KOGO I DA SME GLASALE
NIE SME MAKEDONCI
DOMA MOZE DA SE KOLIME I BESIME
ZASTO NI E VAZNO DA ODIME NAPRED
AMA NADVOR
KOGA NEKOJ NAS COVEK KJE BIDE NAPADNAT
POGOTOVO AKO E TOA NASIOT PRETSEDATEL
SITE ZAEDNO I BEZ RAZMISLUVANJE TREBA KAKO STIT DA ZASTANEME ZAD NEGO
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vaka
koga branko e vo stranstvo na konvencija konferencija ili obedineti nacii toj za niv e makedonec a ne branko jas sakam da se gordeam so MAKEDONECOT a da vi kazam i ako mnogu ne go mirisam- oti ne unazadi sepak posledni meseci dava odlicni izjavi i si ja brani i saka nacijata za toa mu priznavam zapravo posledni meseci e super predsedatel no za premier ne bi sakal da se vrati nikogas |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vaka pisuva covek so mozok
BRAVO ANAKIN
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i koj se sitil na toa so se sluci na branko
ne mu se siti na branko crvenkovski nego na naseto ime |
|||
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро, ти си знаеш
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti znaes so jas neznam
a jas znam so ti neznaes zato e forumot- da doznam so ti znaes pa pravi da bide taka do sega znam deka znaes da se nategas |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |