IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Во Куран убиство заради вера
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Во Куран убиство заради вера

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 14:29
ti bidejki eve si templar
dali si cital za crusaderite- citaj ili najdi vo net za 2 ili 3 pohod za zavzemanjet na lisabon os strana na crusaderite i tamu ke vidis koi se bile istinksite celi na tie lugje
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 14:32
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

ti bidejki eve si templar
dali si cital za crusaderite- citaj ili najdi vo net za 2 ili 3 pohod za zavzemanjet na lisabon os strana na crusaderite i tamu ke vidis koi se bile istinksite celi na tie lugje

Nivnata cel znam sto bila i ne ja opravduvam zasto i tie se sluzele so imeto na boga za da napravat nekoja globalna dominacija pari i sto jas znam......vo hristijanskiot svet nikoj niv ne gi glorificira .....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 18:32
ne gi glorificirat bidejki se sramat od niv
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 20:00
Кој тоа се срами од нив?!?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:57
Originally posted by zidarski zidarski напиша:

Кој тоа се срами од нив?!?!

vidi gore
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:59
Jas rekov deka ne gi opravduvam i ne gi glorificiram no NE deka se sramam od niv...
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:00
Originally posted by Templarius Templarius напиша:

Jas rekov deka ne gi opravduvam i ne gi glorificiram no NE deka se sramam od niv...

znaci se gordees so niv...

ajde odlucete ednas , imate eden urnebes na pozicii
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:01
Ако не ги глорифицираат, не значи дека се срамат...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:02

Ако не ги глорифицираат, не значи дека се срамат...

pa dobro kazte zosto ne se glorificirat?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:04
Ne se glorificiraat zasto toa ne e hristijanski...
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:04
Затоа што нема потреба од тоа. Тие имале своја функција во времето во кое биле формирани и ја извршиле таа функција. Не се глорифицирани, затоа што внатрешните раздори во западниот свет доведуваат до нивно негирање со векови, за некаде во 19-тиот век, повторно да се почне да се зборува за нивното дело од позитивен аспект. Не биле светци, но нема никаква причина за човек да се срами од нив, напротив, доста гордо ја извршувале задачата која ја избрале.

Изменето од zidarski - 21.Април.2008 во 22:05
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:05
Pa zidarski koj e vasiot stav za krvoprolevanjeto na krstonsocite?
Ne se gordees so niv, no ne se ni sramis od niv?
Kakov e togas stavot na sekoj iskren hristijanin kon krstonosnite vojni....
Ko sto se sekavam ednas na poforumov, rekovte deka gi osuduvate zar ne?
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:06
A bachios dali znaes sto dovelo do toa tie da se pojavat i da go pravat toa sto go pravele???? Mislam toa e ospto poznavanje na istorija jas vo eden moj topik dadov kompletna vremenska karta na istoriskite zbidnuvanja pred krstonosnite vojni....
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:06

Затоа што нема потреба од тоа. Тие имале своја функција во времето во кое биле формирани и ја извршиле таа функција. Не се глорифицирани, затоа што внатрешните раздори во западниот свет доведуваат до нивно негирање со векови, за некаде во 19-тиот век, повторно да се почне да се зборува за нивното дело од позитивен аспект. Не биле светци, но нема никаква причина за човек да се срами од нив, напротив, доста гордо ја извршувале задачата која ја избрале.

zidarski , ti malo kako ono,kasno marko na kosovo stize,,
citaj gi posotvite od pocetok
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.