|
Во Куран убиство заради вера |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti bidejki eve si templar
dali si cital za crusaderite- citaj ili najdi vo net za 2 ili 3 pohod za zavzemanjet na lisabon os strana na crusaderite i tamu ke vidis koi se bile istinksite celi na tie lugje |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nivnata cel znam sto bila i ne ja opravduvam zasto i tie se sluzele so imeto na boga za da napravat nekoja globalna dominacija pari i sto jas znam......vo hristijanskiot svet nikoj niv ne gi glorificira ..... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gi glorificirat bidejki se sramat od niv
|
|
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој тоа се срами од нив?!?!
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi gore |
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas rekov deka ne gi opravduvam i ne gi glorificiram no NE deka se sramam od niv...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci se gordees so niv... ajde odlucete ednas , imate eden urnebes na pozicii |
|
|
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ги глорифицираат, не значи дека се срамат...
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dobro kazte zosto ne se glorificirat? |
|
|
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se glorificiraat zasto toa ne e hristijanski...
|
|
Give me your secrets
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа што нема потреба од тоа. Тие имале своја функција во времето во кое биле формирани и ја извршиле таа функција. Не се глорифицирани, затоа што внатрешните раздори во западниот свет доведуваат до нивно негирање со векови, за некаде во 19-тиот век, повторно да се почне да се зборува за нивното дело од позитивен аспект. Не биле светци, но нема никаква причина за човек да се срами од нив, напротив, доста гордо ја извршувале задачата која ја избрале.
Изменето од zidarski - 21.Април.2008 во 22:05 |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zidarski koj e vasiot stav za krvoprolevanjeto na krstonsocite?
Ne se gordees so niv, no ne se ni sramis od niv? Kakov e togas stavot na sekoj iskren hristijanin kon krstonosnite vojni.... Ko sto se sekavam ednas na poforumov, rekovte deka gi osuduvate zar ne? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A bachios dali znaes sto dovelo do toa tie da se pojavat i da go pravat toa sto go pravele???? Mislam toa e ospto poznavanje na istorija jas vo eden moj topik dadov kompletna vremenska karta na istoriskite zbidnuvanja pred krstonosnite vojni....
|
|
Give me your secrets
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zidarski , ti malo kako ono,kasno marko na kosovo stize,, citaj gi posotvite od pocetok |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |