IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - БАЛАНС
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАЛАНС

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 15:05
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

so site pzoitivni i negativni ,,zamerki,,

Aj ke pocneme so pozitivnite;

Koi pozitivni mene vo momentov ne mi teknuva ni edna?

Neznam kakva matematika si pravel gospod ama ako 2milioni narod treba da balansira 50milioni okolu nego, tesko ke go najde balansot.

Tesko na nas. Ponekogas covek se prasuva dali e podobro da poteknuvas od preubava , i sveta drzava, bogata so kultura i tradicija, i zatoa da bides napagan od site strani ili e podobro tvojata drzava da e nekoja nebitna drzavicka ostavena na mira.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 15:12
Tuku drugo mi bese zborot.

Koga gospod ja delel zemjata, im podelil neli na site kako vo gorniot tekst sto e navedeno, na site narodi im dal po edna drzava prema zaslugite.

I taka otisol da se odmara vo svoeto carstvo na zemjata, najubaviot del na zemjinata topka.
Taka odmarajki mu ide Sv.Petar i mu vika , Gospodi ima eden narod ovde se zalat si gi zaboravil ne si im dal drzava.
Gospod prasal a koi se tie.Na sto Sv. Petar odgovoril , abe Makedoncite , niv si gi zaboravil.
Gospod se zamislil i kazal i da be gi zaboravil, vdisal dlaboko i rekol e nisto togas ke moram da im go odstapam moeto carstvo na zemjata i onaka jas mozam da bidam kaj sto sakam.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:27
Originally posted by brza brza напиша:

"........Архангел Габриел се воодушевил од тоа што го видел и слушнал, но едно го збунувало – Но, вие рековте дека ќе има баланс?!
Господ одговорил:
-        Чекај само да видиш какви соседи им подготвив.............
"

...mene pa,mi lichi deka bash za tuka e,...zashto akcentot e na poslednite  rechenici,...,....a ne,...na sposobnosta na gospod,...

da de ... poslednite recenici kaj sto se gleda Gospod ni go skroil kapceto...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:41
a be ,..textot ne e "seriozen",( barem kako onie u vero....!?,...голема%20насмевка),...pre mu doagja kako nekoja,...anegdota,...barem i na tebe treba taka da ti deluva,...намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:42
GOSPOD SAMO EDNAS JA BAKNAL ZEMJATA

TAMU E DENES MAKEDONIJA
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:44
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

TAMU E DENES MAKEDONIJA

Штото не си дошел у Бугарско...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:45
мајка бара у Бугарија
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:48
Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

TAMU E DENES MAKEDONIJA

OD TAMU I GAVOLOT BEGA DRUZE.

BEZ NAVREDI AMA SAM SI GO BARASE ODGOVOROT.

MAKEDONIJA BIBLISKA ZEMJA OD GOSPOD BLAGOSLOVENA

I ZATOA KE OSTANE EDINSTVENA IMPERIJA KOJA SI GO ZADRZALA SVOETO IME.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:49
MAKEDONIJA BIBLISKA ZEMJA OD GOSPOD BLAGOSLOVENA аплауз

Изменето од moira - 31.Март.2008 во 18:14
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:50

TAMU E DENES MAKEDONIJA
  mozebi e i taka,...ama ,garant imal sifilis,....shtom vakvo neshto isklijalo od negoviot baknez,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:52

TAMU E DENES MAKEDONIJA
mozebi e i taka,...ama ,garant imal sifilis,....shtom vakvo neshto isklijalo od negoviot baknez,...

PA VIDI SEGA KAKO KOJ.
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:54

Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

TAMU E DENES MAKEDONIJA

OD TAMU I GAVOLOT BEGA DRUZE.

BEZ NAVREDI AMA SAM SI GO BARASE ODGOVOROT.

MAKEDONIJA BIBLISKA ZEMJA OD GOSPOD BLAGOSLOVENA

I ZATOA KE OSTANE EDINSTVENA IMPERIJA KOJA SI GO ZADRZALA SVOETO IME.

А, сум свикнал веке..Во односите господ верно ви е дал соседи...Саму при едни бегате кога стане гьаволска..
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 18:10

"........Архангел Габриел се воодушевил од тоа што го видел и слушнал, но едно го збунувало – Но, вие рековте дека ќе има баланс?!
Господ одговорил:
"

...mene pa,mi lichi deka bash za tuka e,...zashto akcentot e na poslednite  rechenici,...,....a ne,...na sposobnosta na gospod,...

Bravo druze..ja svati poentata...se nadevam deka i nekomu ke mu stane jasno i ke razbere zosto e temata na Politika i koja e celta!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 18:25
Originally posted by moira moira напиша:

Господ одговорил:
"

...mene pa,mi lichi deka bash za tuka e,...zashto akcentot e na poslednite rechenici,...,....a ne,...na sposobnosta na gospod,...

Bravo druze..ja svati poentata...se nadevam deka i nekomu ke mu stane jasno i ke razbere zosto e temata na Politika i koja e celta!

NA POLITIKA MOZE DA JA STAVIS SEKOJA TEMA VO MAKEDONIJA I NEMA DA ZGRESIS.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,063 секунди.