|
Перфектен тен со погодена пудра |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а за продуктите од seventeen имате некоја ваква информација?
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hi,za taa "zbuneta" sto ne znae kakva pudra da koristi sto ke i trae cel den,neka ja proba novata pudra na l'oreal infallible taka se vika i mn e dobra jas ja koristam i trae duri i 16 4asa.mislam deka e negde okolu 700-800 denari i se naedevam ke ti se dopadne.pozdrav!!!!
|
|
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum koristela poveke vidovi pudri tecni-kako podloga,stick,i kamena pudra,retko pudra vo prav-kako fiksator za kompletnata podloga samo za vecerna sminka.
Najzadovolna sum od rimmel,estee lauder,lancaster,lancome. Vo posledno vreme najbarana i naj kvalitetna e novata linija na l'oreal TRUE MATCH -minerals- sminka koja ja neguva kozata Inspiriran so blagotvornoto dejstvo na mineralite i 100% prirodni sostojki koi kozata ja pokrivaat ednakvo dobro kako i tecniot puder,osven toa odgovara na site tipovi koza kako i koza koja se masti i sjae I najvazno e podlogata da e skoro ista bija so tenot da se pretopuva vo kozata i da e nevidliva bez ostri rabovi na preodot na dolnata vilica so vratot i da e ista so kozata na vratot.Site tonovi koi otstapuvaat od osnovniot ten na kozata se primetlivi i izgledaat loso i neestetski korektorot treba da e posvetol za eden ton od kozata |
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas mnogu retko koristam pudra,tecna koristam pocesto ama ne sum ogranicena,gi menuvam cesto,a inaku znam deka na oriflame pudrata vo prav e extra,mnogu mi se sviga.I,obicno sakam tecna pudra sto ne se primetuva mnogu,sakam samo da mi dade sjaj na liceto,mnogu sum protiv da se dvoi od vratot.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
индивидуална работа дефинитивно. ја тек годинава си ја пронајдов идеалната пудра за лице....дефинитивно Импала 2 и камена Кетрин Арли најсветла....пред тоа користев Лореал ама воопшто не ми одговараше иако нели оргинал и се тоа...ке додадам само и маскара Ланком-совршено нешто мада ја нарачувам од фри шоп заш вака ја нема...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj kazete kakva pudra koristite
tecna ili vo prav i koja e podobra 4ekam... Изменето од anastea - 17.Јули.2008 во 00:05 |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja koristam techna oti so taa vo prav nekako izgledam kako porcelanska kukla ne mi odgovara.
nekoi koristat i techna i kamena vo isto vreme ama smetam deka toa e preterano. za pomladi technata bila podobra, taka imam slushnato, ne znam kolku e tochno |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...techna pudra definitivno... ...L'Oreal Visible Lift, e odlichna... |
|
Daftie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 16.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако пудрата ти е мрсна(ако ставаш подлога па уште бетер) можеш врз неа да си стаиш и камена пудра или во прав.
Така нема да ти свети лицето |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koristam tecna pudra..mislam deka e podobra od kamenata bar za pomladite,a kombinacija od dvete nikako,osven ako se ima epten problematicno lice kade sto mora da se pokrijar tie problematicni delovi..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
ana f
Нов член Регистриран: 14.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas koristam tecn apudra od avon,nekad stavam i kamena vrz tecnata
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ставам само течна пудра,... еднаш се излагав и ставив и камена врз таа, и лицето кај цела вечер ми изгледаше како пластика, не ни го исчистив пред да си легнам... и ајдеее цела наредна недела чистев црнки од носот мојата е Делине, таман за помлади девојчиња
|
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tecna pudra mislam deka e podobra vprocem takva i koristam
|
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
|
|
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас користам течна пудра од Оriflame...камена имам ставено ама не ми се свиѓа баш...
Изменето од misseli4ka - 29.Јули.2008 во 20:46 |
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |