|
Како е да се биде муслиман во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najtesko za muslimanite vo makedonija e da se zivee vo prilep, tie ziveat najkatastrofalno, vo pogled na verata...
romite muslimani vo prilep se vo navistina katastrofalna polozba i se nasilno terani da si ja menuvaat religijata... |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasilno da ja menuvaat vo shto?!
|
|
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ne veruvam deka nekoj gi prisiluva da ja menuvaat verata, a ako nekoj im nudi podobar zivot vo zamena na nivnata vera toa e druga rabota, ama ne i prisiluvanje.
|
|
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvstvoto e prekrasno,no i stvarno od nekoja strana e i predizvik! Marifetot e vo vakva drzava da si prav
musliman!Vo Saudiska Arabija e lesno. Kako sto vikaat Albancite:"Lesno e da si Shiptar vo Tetovo,odi vo PRILEP da bides" |
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па со прилепчани сите си имаат проблеми, а најмногу битолчаните, а не муслиманите
|
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако продолжиме вака, незнам колку долго би останале муслимани во Македонија!
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi e ubavo tuka kaj sto sum!
I mislam deka e ubavo da se bide musliman vo SKopje, za drugite gradovi ne mozam da zboruvam. Sekogas postojat sitni problemi , no vo golbala dobro e. Sepak muslimankata e poprimetliva vo javnosta, ne za dzabe e "Ambasador na islamot". Nekoja diskirminacija bas i ne sum zabelezala, na osnova na religija, osven ZJAPANJE. No ne smeta toa tolku. Poveketo problemi so koi se soocuvaat muslimanite tuka se plod na samite nivni dela. Postojat OGROMNI predrasudi, posebno za zenata! Nie morame so svojot primer da go dokazeme sprotivnoto! Muslimankite ne se nepismeni, islamot ne uci da se obrazuvame i da go barame znaenjeto. Muslimankite ne se zarobeni vo tradicijata, tuku ziveat vo sirokite vidici na islamot, ko sto rekov morame samite da gi urneme ovie predrasudi. ZOsto Muhammed, n.b.m.n., koga velel nesto, prviot toj ke go primenil, a potoa na drigite im go nareduval. Sekogas moram da bidam spremna da odgovoram deka ako ja nosam samijata ne znaci deka sum mazena ili deka tatko mi me pokril. Deka ne ucam islamsko teolosko skolo....itn Mozebi edinstven cin na diskirminacija sum doziveala koga eden ass. na fakultet na sred ispit mi rece kako ne mi e sram da doagam vo vakva nepristojna obleka na fakultet No bitno e sto imate kade da se pozalite i da kazete za nepravdata,kako jas vo ovoj slucaj. Poveke problemite tuka se na nacionalna osnova otkolku na verska. Pa ete tofu kazi mu na tvojot prijatel, deka e polesno da si Musliman vo Sk otkolku vo "nekoi arapski zemji." [SIZE] |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Almahdi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обичен глупак. Непристојно е да си покриена, пристојно да си разголена?! незнам како дотуркал до асистен човекот, и незнам што не го плукна во лице, јас би му треснал бокс. |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podobro od toa...
Zalba do dekanot, i povikuvanje pred disciplinska komisija! I veruvaj, sto stanuva zbor do plukanjeto, go "isplukav" so zborovi! I plus kazni od dekanot..... I plus go poloziv ispitot.... i...... Allah gi vozdiganl muslimanite,nikakvi komentari od negova strana ne mozat da ja izvalkaat cesnosta i ubavinata na muslimanksata obleka.... No koga sme kaj ovoj primer, navistina bev podrzana od moite kolegi (nemuslimani) koi reagiraa isto taka burno, kako mene! Sekoja cest na poedincite... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Almahdi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да знаеш колку ме израдува така треба сестро. |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka znam za koj assistent stanuva zbor, sekoja cest za tebe a i za site hristijani sto te podrzale...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Nothing Remains !!
|
|
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Primerov e za 10-tka Fakultetska : Ova Na Nas Muslimanite Ne e Nitu Prvo Nitu Posledno. Allah Da Te Nagradit. |
|
Nothing Remains !!
|
|
atentator
Група Регистриран: 25.Март.2008 Локација: Maldives Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samiot zbor da si musliman e ubav nema vrska vo koj grad si da si musliman e vazno
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |