|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1234 213> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде ..сега и ќе постанеме мртовци..
Остави им ја оваа тема ..нека си се тешат...ионака друго и не им преостанува.. Пустаааа југооооноссссстаааалгија.. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што знам, јас не се осеќам за Јуносталгичар....
Ама и ти си ист како овие носталгичари тука, само што ти жалиш по Кавказ ;) Они жалат по Југославија а ти по Кавказ..... Изменето од Vladimir88 - 08.Февруари.2008 во 15:07 |
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prasham za koj navivhate onja den
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yugoslavija??? sto bese toa be....
ma kakva yugoslavija...ima samo edna drzava za mene---MAKEDONIJA--4ever and always |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e deka zalam po Jugoslavija ali i nekako drukcie gledame na rabotite koi poteknuvaat od bivsa Jugoslavija i ostatokot od svetot ! veruvam deka na sekogo mu e milo koga hrvatska ke ja pobedi danska u fudbal ili srbija ja pobedi usa vo kosarka , sakam da kazampak na nekoj nacin ti e pomila pobedata na bivsite YU republiki nego na nekoj od cviripicevo !!! a se razbira deka koga Makedonija igra so nekoj od niv site sme za Makedonija
deka boluvam za stara Jugoslavija , tnka rabota :)) |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sekoj slucaj , da ne vi zatreba , pocnete od sega da e ucite
Od Vardara pa do Triglava Širom sveta put me vodio, Volim tvoje reke i gore, Krv se mnoga za te prolila, |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и неие ја пеевме на работните акции кога ја градевме ЈУГА од Триглав до Гевгелија |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo ... ama jas i denes e peam .... i ne se sramam od toa sto sum bil i sto mi e zal sto vece ( zasega ) ne sum |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mislis na fudbalot..se razbira ..za Makedonija...igraa so Srbija..Jugoslavija ne igrase..a jha da te prasam tebe i ostanatite b`lgarcinja...da igravme protiv B`lgarija..zakogo ti/vie ke navivavte...ne moras da mi odgovaras..znam odnapred...za zal |
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za Darko Tasevski se razbira ke navivam
Изменето од m__g__ - 08.Февруари.2008 во 18:09 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
југославија - ТОА НЕ ПОСТОИ
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е југословен,такво нешто не постои Затоа и ми се допаѓа она was погоре. Десанка Максимовиќ Крвава бајка Било је то у некој земљи сељака Исте су године Било је то у некој земљи сељака А педесет и пет минута Мисли су им биле пуне Било је то у некој земљи сељака Дечака редови цели Другова редови цели |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da si otvorite tema jugoslovenska literatura i tamu da si recitirate, gledam ve biva !!!
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum za Jugoslavija za Republika Makedonija sum
Изменето од xxll - 08.Февруари.2008 во 22:48 |
|
Внеси реплика | страница <1234 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |